29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
keks napsal(a):
Anísku, já bych taky někdy zůstala ráda doma, ale můj Dr. nadhodí - vždyť těhu není nemoc a mám to...ale já se potýkala naštěstí jen s tou nízko uloženou placentou, ta mě už vystoupala a teď naštěstí bez problémů, tak ťuk ťuk ťuk, ať něco nezakřiknu...snad to v té práci už nějak doklepu...
Lulu, ahoj!! Tak tu postel ti fakt závidím, já už od 7 sedím v práci...
Já hlásím zatím 4 kg nahoře - no nic moc...
Já to myslela, jakože mám na 26 tt málo...ale že bych nic nejedla, spíš naopak... asi si tělo má zatím kde brát...
samotnou mě to překvapuje, protože jsem jinak spíš nabírací typ a teď v těhu nic moc...
Není tady
Žanet napsal(a):
Peti, můj manža taky zrovna city neoplývá....kolikrát jsem ráda, že mi vůbec někdy dá pusu...
O kytce ani nemluvím, to si někdy nevzpomene ani na narozky... Oni někdy ti chlapy takový jsou...ale lepší, než bývalý přítel mé kámošky - pořád ji říkal, jak ji miluje, že je ta nejúžasnější no a ve výsledku měl samozřejmě mimo ni další...takže raději méně prokazovaného citu a vědět, že to snad myslí vážně...
Tak to je trefné a u nás naprosto stejné!!! Pokud manželovi nepřipomenu narozky, tak si ani nevzpomen!!!
Keks a Žanet: taky, tak.. taky, tak..
Není tady
Keks však já to tak taky myslela, ale ironicky ... nejraději bych holky moje už nepřibírala ... je to fakt fešnej záhul na záda a kolena .
Když výjdu jedny schody k výtahu tak funím jako bých vyběhla až k nám do 7patra
Není tady
Lulu, tak to je krásný Já jsem se narodila do špatné rodiny.. Máma není mazlící typ, otčím ten se do tmelení rodiného kruhu nikdy nezapojoval a nakonec si ještě vezmu nemazlícího chlapa.. No, nemám já smůlu
Já už taky nechci přibírat.. Hlásím +13kg a kolena, kyčle, kříž volají o pomoc...
Není tady
holky podívejte se na tohle ... http://www.youtube.com/watch?v=XaF9ddJ_Jyk
to je paráda to by mě asi nenapadlo
Není tady
Peti je to šílený co ? Jedninou naší útěchou je, že za pár týdnů už to bude přič a budeme mít ty naše malá závažíčka u sebe
Není tady
PetaZ napsal(a):
Lulu, tak to je krásný
Já jsem se narodila do špatné rodiny.. Máma není mazlící typ, otčím ten se do tmelení rodiného kruhu nikdy nezapojoval a nakonec si ještě vezmu nemazlícího chlapa.. No, nemám já smůlu
Peti, jak říkám, určitě má něco jinýho k nezaplacení, co by zas chybělo nějakýmu mazlovi Si nevybereš, každej má něco
Keks, četla jsem, žes špatně spala, tak ti posílám 2 hoďky k dobru od sebe, ať to v práci nějak přežiješ No já tu zas budu čumákovat do půlnoci s tím, kolik mi toho přišlo
Já už taky nechci přibírat, ale jde to nějak samo Ale určitě něco dělá voda, protože v pátek v noci mě přepadnul ukrutnej průjem a ráno jsem měla skoro o 2 kila míň, ale v neděli ráno už zase normálně
Není tady
Ahoj holky
Ani nevíte jak jste mě potěšily .. nelítám v tom sama .. taky si občas připadám jak velká stále se zvětšující koule co konzumuje tuny jídla a sotva se valí a bolí mě kyčle a v zádech a oteklý kotníky jsou už pravidelně a k tomu se občas přidají i prsty na rukou takže si musím sundat i snubák .. a funím do schodů a 80% času trávím na záchodě páč se mi chce furt čurat..
A do toho mi přijde, že čím jsem větší koule tím víc je mužskej míň mazlivej a míň chápavej a je to na
Ale pak se najednou ozve to mý zlato v břiše a já si říkám, že už to teda vydržím ..
Tak jsem si tady postejskala a je mi líp
Upravil(a) Amriana (21. 4. 2009 11:52)
Není tady
Anisku, pěkný video.. Takový vlnobití mám taky a pokud se pamatuji, tak největší tsunami byly po 35tt, až mě z toho bolelo břicho..
Amri, to jsem tady nadhodila skuhrací vlákno, že
Není tady
Peti já taky mám vlnobití a někdy si hraje i na vetřelce že se ti udělá boule a putuje po bříšku
Už se těším až se to tady rozrodí a budou tady lítat ty fotečky mimísku a šťastných rodičů
Není tady
Ahoj Holky,
přeji do nového chlívečku všem hodně zdravíčka a ať to hezky doklepeme. Dneska jsme se s Vanesskou byly podívat ve školce a vypadá to, že jsem našla tu pravou, tak ještě aby nás příští týden vzali a bude to super
Není tady
Když Vás furt tak čtu, tak asi mám lenocha, není tak aktivní jako ty Vaše miminka
Není tady
Veru byla jsi na III.velkém utz ?
Já tam totiž nebyla a příští týden už nastupuju na mateřskou a budu 34tt... já myslela, že je poviný tak se ptám
Není tady
PetaZ napsal(a):
Anisku, pěkný video.. Takový vlnobití mám taky a pokud se pamatuji, tak největší tsunami byly po 35tt, až mě z toho bolelo břicho..
Amri, to jsem tady nadhodila skuhrací vlákno, že
Peti ju nahodila ... ale dnes jsi mi s tím padla docela do noty se přiznám .. jsem celkově taková nějak nesvá
jako bych to nebyla já ... nebo že by ten jinej stav byl tak trochu jinej ??? Cooo ???
Upravil(a) Amriana (21. 4. 2009 12:39)
Není tady
Já jdu zítra, musela jsem se objednávat jinam, oni to počítají podle menstruce a měl by se absolvovat do 32 týdne, kvůli měření, tak si cinkni gynekologovi to je divný
Není tady
anisek0 napsal(a):
Veru byla jsi na III.velkém utz ?
Já tam totiž nebyla a příští týden už nastupuju na mateřskou a budu 34tt... já myslela, že je poviný tak se ptám
Anisku to je divný žes nebyla .. já na něm byla už ve 30.tt myslím že je to takový poslední měření a hodnocení jestli je vše ok ..určo se na to zeptej ...
Není tady
Že já musím být pořád v něčem výjmečná už mě to nebaví ... tak nevím co si mám o tom myslet ještě nikdy to neudělala... no uvidíme.
Není tady
pardon že sem lezu
amri je to fakt děs co všechno už dneska existuje. jsem z toho tumpachová
ale času dost, všechno přijde
Není tady
Anisku ja bych normálně zavolala do ordinace, že bych nerada něco prošvihla a uvidíš
Není tady
gall a počkej až budeš opravdu nakupovat ..to teprv zjistíš věci .. jen vybrat kočár je teda dost dřina ještě že je to těhu tak dlouhý aby se člověk zorientoval co mu bude nejvíc vyhovovat
Není tady
Amri a stejně to zjistíš až se to malé narodí, jestli výběr byl správnej:)
Není tady
Veru no právě nejn s kočárem ale se vším vlastně... my třeba měli na staršího na ten první měsíc až 6 neděl koš a mohl si v něm uřvat hlavu a jen se přesunul do postýlky, tak byl klid a spal docela ok .. takže se klidně za koš mohlo ušetřit atd atd
Upravil(a) Amriana (21. 4. 2009 12:55)
Není tady
amri o kočáru mi nemluv zamilovala jsem se do bebe confornt high trek jenže v plné výbavě zhruba za 20 tis. takže to fakt nepůjde
jinak zdravím i ostatní a už mizím.
holky hlavu vzhůru přeji všem jen to nejlepší.
jo a já taky ujíždím na krupicové kaši (a podle NT to bude nejspíš kluk) to jenom do vaší ankety
Není tady
Holky tak jsem tam volala a prý mi ho paní dr. děla v ordinaci ... tak že o tom ani nevím no zvláštní ... asi si budu muset s dr. sednout a popovídat ... jinak mě vždycky posílala na prenatální diagnostiku
Gall ty tak a opatruj se
Není tady