29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Aljoša tu není, tak ji tímto zdravím
Holky........................číst vás......bulím.......díky, že jste..............jste Bohyně
Není tady
majkafa napsal(a):
Vanilko, když tě čtu, řeším si to moje. Potvrzuje mi to, že PRO MĚ je lepší, že můj BM to nezdržoval a šel. Na tohle bych neměla. Zvládám - vyřešit, uzavřít, jak nejrychleji to jde. Jinak se týrám. Někdy mi to bohužel rychle nejde, ale pracuju na tom.
Držím ti palečky, ať to ustojíš.
Jo majkafo, každý si řeší to svoje a každý máme jinou cestu. To, že jsme zůstali s mým mužem spolu, tak to tak zřejmě mělo být. Není to o nic lehčí nebo těžší než se rozejít, je to jen jiné, učí nás to jiné věci. ALe co je nebo není lepší, to bych nehodnotila.
Není tady
majkafa napsal(a):
Vanilko, máš nádherný avatar. Vyvolává ve mně krásné pocity.
Díky, voda je teď mým aktuálním tématem, tak proto.
Není tady
Jinak díky vám všem tady, jsem včerejšek zvládla tak, že mám z toho dobrý pocit.
Byli jsme včera s mým mužem v kině. A za prvé - vůbec jsem se o tom tématu (její telefonát, můj sen) nebavila, i když mě několikrát svrběl jazyk.
Za druhé - překvapila jsem ho rozhodně tím, jak jsem byla oblečená - minisukni a kozačky s vysokým podpadkem jem na sobě už dlouho neměla - tímto děkuji, že jsem byla nakopnuta a snažím se neztrácet ženskost.
A za třetí - byla jsem veselá, šťastná a láskyplná a hlavně bezstarostná a to především díky vašim slovům tady.
A samozřejmě se to projevilo na jeho reakcích, takže to byl skvělý večer. Já to sem píšu, abych si tu jen neztěžovala.
Není tady
Vanil, je fajn moci prožívat tvůj příběh s tebou
Nevím, jsem asi nějak naměkko, v podstatě jsem ráda, že vůbec mám možnost chodit na babinet a můžu si téměř denně neustále připomínat o čem je život a jakým způsobem se dá žít. Fakt jsem ráda, že tu jste, jste neskutečně motivující, a to i ve chvílích, kdy to komukoliv nejde... Pokaždé si můžu kousek z vás odnést s sebou. V té sounáležitosti je fakt obrovská síla Mizím, nebo skápne aj slza
Není tady
Vanilko, ano každý si odnášíme kus sebe z těch našich rozhovorů, rozprav a rozdílných řešení. Holky já jsem vám chtěla už stokrát říct, že se kdysi to složení školičky strašně povedlo. Jako puzzle, které zapadlo do sebe, protože jsme každá jiná. Jsem ráda, že jsem na každou z vás a na způsoby "jak" mohla koukat. Sama bych byla mnohem razantnější, rozumová, plánovací. Byla bych jiná a jsem ráda, že nejsem. Ne protože bych automaticky přejímala vaše chování, ale mohla jsem se na to svoje koukat zvenčí. Vykecat se, procítit. Ježíš to zase zní jako klišé, ale není. Jsem ráda, že jste. Žádné řešení není správné jako univerzální. Jen ta cesta, kterou jdeme sami, nám může něco dát. Cokoliv jiného by bylo blbě.
Vlastně každý návštěvník tohohle vlákna se s tím nějak zapletl a platí to i pro ně.
Upravil(a) hrosanek (30. 1. 2009 12:28)
Máte hezké nové avatary .
Moc ráda sem kvůli vám chodím a prožívám s vámi vaše trápení i radosti, protože jsou vlastně i moje .
A veřejně prohlašuji, že nechci BM zpátky. Po dnešních hovorech osobně i po telefonu mi konečně došlo, že už jsem definitivně jinde. Nechci vedle sebe dítě - je mu přes 40 a pořád nedospěl, nevidí nic kolem sebe, jenom sebe samého... Mám si s ním ještě užít, ale co, život je boj.
Tak, a teď už nejenom vím, co nechci, ale taky vím, co chci , a chci vystoupit ze svého bludného kruhu.
To je úleva !
Mikulenko, začala jsem dělat kurz při Univerzitě Palackého - pravděpodobně ho uznají za bakalářské studium.
Shidene, taky tě zdravím .
S Taishou bylo krásně, i když Jáju jsme nestihli, tak příště.
Mají holky moc hezký byteček !
Taishi, přeju brzké uzdravení .
Alosku,
tak ať se daří na všech frontách !!!
Není tady
No, koukám, že je zde revoluce avatarů. No holky, to snad né. To jste se domluvily?
Vanil, za sebe osobně ti mohu jen napsat, že "hojení" bude asi trvat déle, než si chceme přiznat. Ať je to všechno za námi, v dobách oslabení se to vrací. U tebe bych radila - nechat to plynout a nezabývat se tím. Ale vše už ti holky napsaly a já už k tomu vlastně nemám co dodat - ... vlastně jen...
A co vysvědčení? Tak abych vám dodala důkaz "empatie" naší úči - tak V. dostala v první třídě, v pololetí 2 z pracovního vyučování! Tak už je jen fakt na mě, abych jí to sebevědomí posilovala. Pracovní vyučování - takový odpočinkový předmět.... Ach jo.
Není třeba mě ujišťovat v tom, že v jiných předmětech může vynikat a v životě se nemusí živit rukama. To je mi jasné. Já jsem vám jen chtěla předložit důkaz k tomu, aby bylo lépe chápáno to, co jsem v týdnu psala. Jak může ta holka chtít chodit na keramiku, když je jí tímto způsobem (viz výsledná známka na výzu) dáváno najevo, že její "tvorba" není nejlepší.
Ještě štěstí, že ta starší měla na gymplu 3 trojky. V. se toho hned chytla a pravila, že žádnou trojku nemá, takže je vlastně lepší než ségra a bylo po smutku.
Já měla až do páté třídy samé jedničky a od té šesté jsem měla každé pololetí jednu dvojku - z výtvarné výchovy, z hudební výchovy a také z pracovního vyučování
Můžu Ti Petruš zapůjčit moje vysvědčení, třeba to V. pomůže v tom sebevědomí
Není tady
Petro,
dvojka je taky parádní známka! Brouk měl teď 4 dvojky, a já jsem šťastná . Přesto všechno, co se snažím zvládat a vyřešit, a jsem na to sama, je to vysvědčení i pro mě
.
V. je moudřejší, než si myslíš, nepodceňuj ji. Možná se pletu, ale připadá mi, že ty jsi taková matka-kvočna, která všechno příliš prožívá, příliš ochraňuje, příliš řeší (a výsledkem takové výchovy je mimojiné tvůj BM)...
Z psaní má 1, ze čtení má 1, a to je přece důležitější, ne? Že výsledkem tvé i její snahy jsou tak skvělé výsledky.
A paní učitelka to myslela podle mě dobře, nemůže dát všem ocenění "nejlepší". To by si pak mohly děti myslet, že nemají co zlepšovat, na čem pracovat...
Já vím, není to jednoduché .
Ze mně je pro změnu šprtka hujerovská, to bych taky nečekala .
A vážně přemýšlím o přestěhování i do dalekých míst...
Tam, kde práce je, a bavila by mě.
Změna je potřeba, a jestli mám začít úplně znovu a jinak ...
Ahoj čarodějky, krásný tady - to číst.
Vanilka si zas oblíkla minisukni, Hroší napsala jedno z klišé (ale ono se to tak krásně čte ), u Péti je taky dobře, Alošek už VÍ, Mikulenka se směje... jo, jen tak dál. Jste hvězdy!!!!
U nás to je asi v pohodě, i vysvědčení. Dítě mělo jednu dvojku z češtiny, tak jsme ho pochválili, řekli mu k tomu svý a on vzápětí začal slibovat, že si to zlepší. Jenže 5 minut jsem na to otevřela žákovskou a tam 2 poznámky za poslední týden, že nemá 2 úkoly. Mě z něj švihne...
Bazalko,
mě hned napadlo - rovnováha musí být zachována .
Vanilka69 napsal(a):
Jo majkafo, každý si řeší to svoje a každý máme jinou cestu. To, že jsme zůstali s mým mužem spolu, tak to tak zřejmě mělo být. Není to o nic lehčí nebo těžší než se rozejít, je to jen jiné, učí nás to jiné věci. ALe co je nebo není lepší, to bych nehodnotila.
Slovo lepší je tam jen proto, že jiné vhodné jsem nenašla. Možná spíš Lehčí. Prostě vás, co jdete dál, obdivuju. Já bych na to neměla. Odpustit a zapomenout. A věřit.
Doufám, že si tím nepřivolávám nějakou zkoušku.
Milá Mariko, přeju ti všechno nejlepší k svátku !
Mari, taky přejeme vše NEJ k svátku.
Ali, hádej, co dnes Jája nosila celé odpo na zádech a pročpak si hned po příchodu od EX sama celé odpo hrála s legem ? Díky, moc, radost obrovská! Právě piju ten bylinkový čajík od tebe a těším se na výlet na Valašsko
.
Není tady
Taishi,
a já mám teď taky velkou radost z vás obou . Brouk taky pozdravuje a těší se na vás
.
Ahojky,nestíhám Vás číst a obdivovat jak jste všichni úžasní
Poslední dobou se zase potápím z výčitek že jsem se hnala do rozvodu že jsem měla tolerovat EX nevěru a možná jsme mohli být ted spolu,synek k otci jezdí pravidelně a dcerka nechce tak pokud jsem doma tak je se mnou doma. Dcera vidí že brečím a ptá se mě proč když jí řeknu že je mi smutno po Ex tak mi řekne že je ráda že u nás není,má klid.Napadá někoho pro mě nějaké řešení? Nic mě nebaví a z ničeho nemám radost. K snům snad každý den se mi zdá o EX asi se z toho brzo složím. Asi jsem vás tady opět naštvala ale zase se v tom pěkně plácám. Můj životní omyl-rozvod. všechny Vás mám moc ráda Juli.
Není tady
Juli, Juli..................bude líp, věř mi........moc objímám a jakmile to půjde, stavím se za tebou do práce
Není tady
Milá Juli, ty jsi nějak brzy zapomněla na to, jak OŠKLIVĚ se k tobě ex choval. Vůbec né jako k partnerce!!!
Copak bys dokázala žít za hranicí sebeúcty? Copak bys dál chtěla snášet ty jeho výlevy? To jeho chování vůči tobě? Copak by ti nevadilo, že to vidí děti? To, jak se může chlap chovat k manželce? Chtěla bys být příkladem pro svou dceru? A co synek, co myslíš, že by z toho pochytil on?
Julinko, mám tě moc ráda. Byla jsi teď šťastnější, na to nezapomeň. Vzpomeň si, jak krásně a s úctou se k tobě chovali ti převozníci.
Hladím a posílám pusu. Buď svá a koukej vpřed.
Juli,
chování tvého ex k tobě opravdu není ani standardní, ani normální... Nebral tě jako partnerku, ale jako hadr, který se o všechno postará, všechno zařídí, podřídí se a nebude mít svůj vlastní život.
Petra má pravdu, jednička i dvojka ti ukázali, jak se má chovat muž k ženě, že si jí má vážit, a že v partnerství to funguje vzájemně. Pokud hledáš útěchu ve víře, najdeš to i v ní.
Hlavu vzhůru, tvoje dcera má pravdu .
A bacha na to, co svým steskem ukazuješ synovi - tím, že rozchod s BM považuješ za největší omyl, trápíš se smutkem po BM, předvádíš synovi, že chování tvého ex k ženě je úplně v pořádku - a to teda kurňa není.
Bude líp a bude dobře, ale musíš sama chtít. Antidepresiva jsou berlička, ale nic za tebe nevyřeší.
Myslím na tebe, drž se a snaž se dělat si radost. I sny se dají předem programovat.
Juli
posílám SMS...
Není tady