18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
Market, ten vysavač má neteř a je na baterky. Jsou v něm takové kuličky, co se dají vysypat a pak zase vyluxovat . Taky o něm přemýlím. A taky o kuchyňce.
Není tady
Market, těch vysavačů je víc typů, některé jsou jenom takové plastové atrapy, které nic nedělají, a pak jsou různé na baterky, některé tak jak píe Vanilka mají vevnitř kuličky které se dají vysypat a vyluxovat, některé mají průhledné "břicho" a v něm různé tvary, které se v tom jakoby "motají a melou" kdy je to zapnuté a některé opravdu fungují a dají se s nima vyluxovat mení plochy - křeslo, malý kobereček a podobně.
Nádobíčko a plastovou zeleninu Bambula zdědil, take to kupovat nebudeme, ale kafíčko v hrníčku pro panenky mi nosí kadé ráno do postele
Není tady
tak u nás by vysavač neproel..malá se ho děsně bojí a pokadé straně řve, jetě , e po rekonstrukci tu máme jen malý pod sedačkou, tak ten rychle přejedu, kdy je manel s malou venku jinak dřív jsme měli koberce vude a to bylo dílo
Není tady
Teď jsem se dívala na jakousi stránku s hračkama a mají tam 3 druhy těch vysavačů a stojí kolem 500kč to se dá, a ten uklízecí vozík 600kč.Jedno já a druhý tatínek a mám to.Jetě vymyslet něco od babičky a můeme slavit.Díky za nápad.
Není tady
tak dort z plínek hotový..má dokonce 4 patra
No tak já taky nevím co budeme kupovat jak na narozky,tak na Vánoce...taky bych ráda kuchynku,ípak se mi líbí malovací stojan,asi dostane postel a tříkolku nebo malý kolo..nejhorí je,e jetě musíme vymýlet dárky pro babičky
Není tady
no vidí jaká jsi ikulka!!!
holky já jsem v pr...... s nervama a to doslova a do písmene...ted jsme s ádou přijeli domů a asi hooooooooodně dlouho tam nepojedu.. já jsem se z toho veho zhroutila.. od rána je brečím..a do toho mi vola A. e se vyboural na motorce..fakt super den dneska.. ale natěsí se mu níc nestalo a motorka je jen lehce odřená..take jede taky domů..to bude náladička dneska u nás..já vůbec nevím co mám dělat, jsem totálně v pr.....ani nevím jak jsem tu cestu odřídila..celou dobu jsem myslela na toho psa..a na to e áda svoje blízké hodně dlouho neuvidí a bylo mi to líto- i kvůli němu..a pak co e mohlo stát aleovi..
chudák adámek na mě kouká jak vzlykám a to je mi taky líto.. uvařila jsem si nervovej čaj,ale pochybuju e mi dneska něco pomůe..
Není tady
Sudi,to je mi líto..e se to takhle posra... a jetě,e se tatkovi nic nestalo.Neboj,ono se to vstřebá a zase bude líp a to byl jako vaich pejsek?
Není tady
my budeme malé na vánoce taky kupovat kolo u máme vybrané v obchodě u kámoe, ta uvidíme co na to Natynka, taky bych jí chtěla koupit babrinu s autem a k svátku jsem jí koupila obrovskou krabici lega dupla i s podlokou a zvířátkama, bylo to děsně drahé, ale myslím, e malá bude nadená
Není tady
jitka2 napsal(a):
Sudinko....to je blbý, ale nenervuj se, mrkni na to zlatíčko co má u sebe a bude líp uvidí
no najednu stranu mi je ted jedno jak se tady vzteká.. jakjsem otupělá.. a asi půjdu upéct placku at zaenu ty blbý mylenky.. holky a díky e vás s tím můu otravovat..
a víte co je nejhorí-e přítí víkend měla být u naich oslava-táty narozeniny, ády narozeniny a jetě strejdy-ten e koupí suda.. já vechno ruím...
Není tady
ty jo Jitu ty u má takhle ve dopředu
Holky nesmějte se,ale mrkněte jaký kolo vybral tatínek a dědeček naí Natuldě
Upravil(a) Lucka 1 (23. 8. 2008 15:20)
Není tady
tak já mám u skoro vechno nakoupený i pro ostatní..u nás můou být vánoce třeba zítra kadej rok takhle nakupuju u v průběhu roku, pohodlně si oupím co chci, kdy veho jetě mají spousty a netlačím se nikde ve frontách
Luci dobrý, ale my máme vybrané spí takovou klasiku. ale vypadá dobře natulka má u dědy s babičkou takovou tu malo motorku, tak a bude větí a bude mít chu tak bude jezdit na ní
Není tady
Tak rok já na vánoce nakupuju a v prosinci ty jo,malá jetě spí..u tři hodky
Já bych ji jetě přít rok spí viděla na takové klasické tříkolce
Sudi,klidně se vypovídej..od toho jsme tady,ale doufám,e to mezi sebou nějak vyřeíte..byla by to koda
Není tady
to jo teda
ten druhej obrázek se nezobrazil .....
Není tady
luci to první to je super..nojo tatínek motorkář se nezpaře co???
jitu to vae kolo kdyby viděl áda tak řekne KÁJA KÁJA...má ho jeho láska-sousedka kája a u na něm zkouel jezdit.. vdycky kdy jdeme v tescu kolem velomatu kde ho mají tak hned huláká kája.....
Není tady
Holky,dala jsme na rajče fotky ze včerejí návtěvy kamarádky v porodnici a taky můj slavný dort
Není tady
a vimněte si na jedné fotce té mega pihi na ručičce
Není tady
luci jsi ikulka!!paádní "dortík" a miminko je krásný
jitu myslím e jsou s kolem spokojeni.oni jezdí skoro kadý den treky.. ale david má za kolem takovu tu tyč,na ktetrou se to malé kolo zadělá a malá je předním kolem ve vzduchu na té tyči a zadní je na zemi.. jetli jsem to dobře vyvoslila..
Není tady
Sudi to je nepříjemný. Ale bude to dobrý, uvidí!
Já taky budu nakupovat na Vánoce a narozky a pozděj. Tak moná v říjnu Pro Vanesku mi něco vymyslet problém nedělá, to bych měla nápadů! Horí jsou opravdu rodiče a tchánovci, to je vdykcy oříek
Není tady
Ahoj holky
Jdu se nahlásit, e Lence od rána nic není. Snad to opravdu bylo přehřátí. Vyplaila nás tedy solidně.
Jestli můu k těm kolům....
hlavně si dejte pozor, aby vnitřní výplety byly kovové, dělají je i plastové a ten střed se občas zruí a nedá se s tím nic dělat, ne vyměnit obě kola a dát tam kovové výplety co vyjde cca na tisícovku.
A druhá věc je, e záleí na firmě co to dělá a ačkoliv jsou vechna kola 12" tak mají různou výku v nejnií poloze sedla. Sousedka má kolo, na kterém Jíta v klidu stačila někdy v roce a 3/4 a to co jsme koupili my měla a tak od 2 a půl a to jen tak tak.
A kolo je tak na dva roky. Jíta je prcek, tak nedoáhne, ale větina dětí v jejím věku má 16" . Jetě kouknem někam do bazaru na 14" , to se nám nechce na rok kupovat nové, přecijen tyhle kola jsou o něco draí
Není tady
Lucko, samuel i dort jsou nádherní
Sudi, doufám, e je manel v pořádku a Tobě e u je také lépe.
Není tady