6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
Market, ten vysavač má neteř a je na baterky. Jsou v něm takové kuličky, co se dají vysypat a pak zase vyluxovat . Taky o něm přemýšlím. A taky o kuchyňce.
Není tady
Market, těch vysavačů je víc typů, některé jsou jenom takové plastové atrapy, které nic nedělají, a pak jsou různé na baterky, některé tak jak píše Vanilka mají vevnitř kuličky které se dají vysypat a vyluxovat, některé mají průhledné "břicho" a v něm různé tvary, které se v tom jakoby "motají a melou" když je to zapnuté a některé opravdu fungují a dají se s nima vyluxovat menší plochy - křeslo, malý kobereček a podobně.
Nádobíčko a plastovou zeleninu Bambula zdědil, takže to kupovat nebudeme, ale kafíčko v hrníčku pro panenky mi nosí každé ráno do postele
Není tady
tak u nás by vysavač neprošel..malá se ho děsně bojí a pokaždé strašně řve, ještě , že po rekonstrukci tu máme jen malý pod sedačkou, tak ten rychle přejedu, když je manžel s malou venku jinak dřív jsme měli koberce všude a to bylo dílo
Není tady
Teď jsem se dívala na jakousi stránku s hračkama a mají tam 3 druhy těch vysavačů a stojí kolem 500kč to se dá, a ten uklízecí vozík 600kč.Jedno já a druhý tatínek a mám to.Ještě vymyslet něco od babičky a můžeme slavit.Díky za nápad.
Není tady
tak dort z plínek hotový..má dokonce 4 patra
No tak já taky nevím co budeme kupovat jak na narozky,tak na Vánoce...taky bych ráda kuchynku,ípak se mi líbí malovací stojan,asi dostane postel a tříkolku nebo malý kolo..nejhorší je,že ještě musíme vymýšlet dárky pro babičky
Není tady
no vidíš jaká jsi šikulka!!!
holky já jsem v pr...... s nervama a to doslova a do písmene...ted jsme s ádou přijeli domů a asi hooooooooodně dlouho tam nepojedu.. já jsem se z toho všeho zhroutila.. od rána je brečím..a do toho mi vola A. že se vyboural na motorce..fakt super den dneska.. ale naštěsí se mu níc nestalo a motorka je jen lehce odřená..takže jede taky domů..to bude náladička dneska u nás..já vůbec nevím co mám dělat, jsem totálně v pr.....ani nevím jak jsem tu cestu odřídila..celou dobu jsem myslela na toho psa..a na to že áda svoje blízké hodně dlouho neuvidí a bylo mi to líto- i kvůli němu..a pak co e mohlo stát alešovi..
chudák adámek na mě kouká jak vzlykám a to je mi taky líto.. uvařila jsem si nervovej čaj,ale pochybuju že mi dneska něco pomůže..
Není tady
Sudi,to je mi líto..že se to takhle posra... a ještě,že se tatkovi nic nestalo.Neboj,ono se to vstřebá a zase bude líp a to byl jako vašich pejsek?
Není tady
my budeme malé na vánoce taky kupovat kolo už máme vybrané v obchodě u kámoše, ta uvidíme co na to Natynka, taky bych jí chtěla koupit babrinu s autem a k svátku jsem jí koupila obrovskou krabici lega dupla i s podložkou a zvířátkama, bylo to děsně drahé, ale myslím, že malá bude nadšená
Není tady
jitka2 napsal(a):
Sudinko....to je blbý, ale nenervuj se, mrkni na to zlatíčko co máš u sebe a bude líp uvidíš
no najednu stranu mi je ted jedno jak se tady vzteká.. jakjsem otupělá.. a asi půjdu upéct placku at zaženu ty blbý myšlenky.. holky a díky že vás s tím můžu otravovat..
a víte co je nejhorší-že příští víkend měla být u našich oslava-táty narozeniny, ády narozeniny a ještě strejdy-ten že koupí suda.. já všechno ruším...
Není tady
ty jo Jitu ty už máš takhle vše dopředu
Holky nesmějte se,ale mrkněte jaký kolo vybral tatínek a dědeček naší Natuldě
Upravil(a) Lucka 1 (23. 8. 2008 15:20)
Není tady
tak já mám už skoro všechno nakoupený i pro ostatní..u nás můžou být vánoce třeba zítra každej rok takhle nakupuju už v průběhu roku, pohodlně si oupím co chci, když všeho ještě mají spousty a netlačím se nikde ve frontách
Luci dobrý, ale my máme vybrané spíš takovou klasiku. ale vypadá dobře natulka má u dědy s babičkou takovou tu malo motorku, tak až bude větší a bude mít chuť tak bude jezdit na ní
Není tady
Tak rok já na vánoce nakupuju až v prosinci ty jo,malá ještě spí..už tři hodky
Já bych ji ještě příšt rok spíš viděla na takové klasické tříkolce
Sudi,klidně se vypovídej..od toho jsme tady,ale doufám,že to mezi sebou nějak vyřešíte..byla by to škoda
Není tady
to jo teda
ten druhej obrázek se nezobrazil .....
Není tady
luci to první to je super..nojo tatínek motorkář se nezpaře co???
jitu to vaše kolo kdyby viděl áda tak řekne KÁJA KÁJA...má ho jeho láska-sousedka kája a už na něm zkoušel jezdit.. vždycky když jdeme v tescu kolem velomatu kde ho mají tak hned huláká kája.....
Není tady
Holky,dala jsme na rajče fotky ze včerejší návštěvy kamarádky v porodnici a taky můj slavný dort
Není tady
a všimněte si na jedné fotce té mega pihi na ručičce
Není tady
luci jsi šikulka!!paádní "dortík" a miminko je krásný
jitu myslím že jsou s kolem spokojeni.oni jezdí skoro každý den štreky.. ale david má za kolem takovu tu tyč,na ktetrou se to malé kolo zadělá a malá je předním kolem ve vzduchu na té tyči a zadní je na zemi.. jetli jsem to dobře vyvoslila..
Není tady
Sudi to je nepříjemný. Ale bude to dobrý, uvidíš!
Já taky budu nakupovat na Vánoce a narozky až pozdějš. Tak možná v říjnu Pro Vanesku mi něco vymyslet problém nedělá, to bych měla nápadů! Horší jsou opravdu rodiče a tchánovci, to je vždykcy oříšek
Není tady
Ahoj holky
Jdu se nahlásit, že Lence od rána nic není. Snad to opravdu bylo přehřátí. Vyplašila nás tedy solidně.
Jestli můžu k těm kolům....
hlavně si dejte pozor, aby vnitřní výplety byly kovové, dělají je i plastové a ten střed se občas zruší a nedá se s tím nic dělat, než vyměnit obě kola a dát tam kovové výplety což vyjde cca na tisícovku.
A druhá věc je, že záleží na firmě co to dělá a ačkoliv jsou všechna kola 12" tak mají různou výšku v nejnižší poloze sedla. Sousedka má kolo, na kterém Jíta v klidu stačila někdy v roce a 3/4 a to co jsme koupili my měla až tak od 2 a půl a to jen tak tak.
A kolo je tak na dva roky. Jíta je prcek, tak nedošáhne, ale většina dětí v jejím věku má 16" . Ještě kouknem někam do bazaru na 14" , to se nám nechce na rok kupovat nové, přecijen tyhle kola jsou o něco dražší
Není tady
Lucko, samuel i dort jsou nádherní
Sudi, doufám, že je manžel v pořádku a Tobě že už je také lépe.
Není tady