29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Haničko, moc gratuluji, u tebe to bylo naprosto jasné, neb to je dokonalé jáločko a holkám také velká gratulace
Není tady
já nevím co napsat děvčata moje nějak se mi rozmazává monitor asi budu muset koupit novej
mocinky vám děkuji posledních pár dní se mi nedaří a tohle je pro mě děsně velké povzbuzení děkuji vám moc
a blahopřeju Lucce a Silwan ale zasloužily jste si vyhrát všechny mám vás ráda děvčata
a vlastně kluku tebe také
Není tady
Všem třem moc a moc gratuluju
Není tady
Pripajame sa ku gratulacii
dielka ste mali super a carodejka uuuplne dokonale dielko s vyobrnym napadom
Není tady
Carodejko, gratuluji k vitezstvi Super LOcko - napadite a vtipne!!!
Jirko, diky za komentar... Jestli na tebe to Lo tak pusobilo, tak je to spravne, proto CRYSTAL CLEAR
Lucko, take gratuluji a vsem ostatnim holkam - moc povedena dila U nekterych jsem se fakt pobavila, srsite napady... Ani nevim, pro ktere bych hlasovala, tezko vybirat...
Není tady