|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj!
koncem října mám jít na odstranění epitelu z děložního čípku kryoterapií.Byl jste na tom někdo?Jak to probíhá,bolí to?Nevím do čeho jdu.Doktor měl zahrnul latinskými slovíčky ,moc z toho moudrá nejsem.
Není tady
Ahoj, byla jsem na tom už třikrát a to je mi teprve 25 let. Je to nepříjemné, ale dá se to vydržet. Po zákroku budeš mít výtok asi tak 3-6 týdnů.
Není tady
Kryoterapie ( kryodestrukce ) děložního čípku se dnes už považuje za nevyhovující překonaný způsob léčby, který se nedoporučuje. V podstatě tento zákrok nic neřeší a víc škodí než pomáhá. Protože při ní dochází často k zanoření té zóny čípku, kde rakovina vzniká a proto jsou po tomto zákroku následující kontroly nesnadné. Na zena.cz v roce 2008 vyšel článek s názvem: Hlídejte si dcery!
http://zena.centrum.cz/zdravi/clanek.ph … -si-dcery/
Není tady
Já tohle slyším poprvé - kyroterapii jsem si vždy představovala takhle nějak : https://pruvodcevyzivou.cz/co-je-to-kry … ji-vyhody/ - tak koukám,jako blázen, že zmrazují i děložní čípek? 
Není tady
Ahoj, já osobní zkušenost s kryoterapií nemám, ale určitě bych se nebála doktora ještě před zákrokem zeptat úplně na rovinu, co přesně ti budou dělat a co můžeš po zákroku čekat. Ty latinské názvy člověka akorát vystraší, když mu je nikdo pořádně nevysvětlí. 🙂 Každopádně bych se asi nenechala znervóznit ani staršími příspěvky na internetu, postupy se za ty roky můžou měnit. Držím palce, ať všechno proběhne v klidu. horror games
Není tady
Ahoj, byla jsem na podobném zákroku a podle informací, které jsem dohledala, bývá kryoterapie děložního čípku většinou spíš nepříjemná než bolestivá. Zavede se zrcadlo jako při běžném vyšetření a na čípek se přiloží zmrazovací sonda. Během zmrazování můžeš cítit chlad a mírné křeče podobné menstruaci.
Po zákroku ale počítej s vodnatým nebo lehce krvavým výtokem, který může trvat několik týdnů. Pokud by se objevilo silné krvácení, horečka, zapáchající výtok nebo výrazná bolest, je potřeba kontaktovat lékaře. Držím palce, snad to bude rychlejší a jednodušší, než se teď obáváš.
granny 1
Upravil(a) iecevere (17. 8. 2026 4:27)
Není tady