|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
3 roky beru antikoncepci Yanela, menstruace se vždy dostavila v sedmidenní pauze. Teď jsem potřebovala menstruaci posunout a poprvé jsem sedmidenní pauzu vynechala a ihned začala brát další plato, po kterém když jsem dobrala, tak se menstruace nedostavila. Je to tím, že jsem udělala tu pauzu? Nebo těhotenstvím? Poraďte prosím. 
Není tady
Ahoj asi by se menstruace měla dostavit, když jsi potom udělala pauzu. Zavolej na gyndu, řeknou ti vic, ale jestli jsi poctivě brala ha tak s největší pravděpodobnosti těhotná nebudeš
Není tady
Iveti napsal(a):
3 roky beru antikoncepci Yanela, menstruace se vždy dostavila v sedmidenní pauze. Teď jsem potřebovala menstruaci posunout a poprvé jsem sedmidenní pauzu vynechala a ihned začala brát další plato, po kterém když jsem dobrala, tak se menstruace nedostavila. Je to tím, že jsem udělala tu pauzu? Nebo těhotenstvím? Poraďte prosím.
Nevím. Ale já už to takhle udělala několikrát a bez problému.
Není tady
Ahoj, mně se po vynechání pauzy taky jednou stalo, že krvácení bylo mnohem slabší nebo se vůbec nedostavilo. Pokud jsi brala antikoncepci pravidelně a žádnou tabletu jsi nevynechala, těhotenství je méně pravděpodobné, ale pro klid bych si stejně udělala těhotenský test, zvlášť pokud jsi měla pohlavní styk.
basketball stars
Jestli bude test negativní a krvácení se nedostaví ani v dalším cyklu, určitě bych zavolala nebo zašla ke gynekologovi. Občas se po posunutí menstruace může cyklus změnit, ale je lepší si to nechat zkontrolovat než zbytečně stresovat.
Upravil(a) kewey24287 (30. 7. 2026 12:37)
Není tady