|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Judyna napsal(a):
Já vím a máš naprostou pravdu. Ale nějak nedokážu popsat, co mi na tomhle příspěvku nesedí...
Víš, kdyby sex odpírala úplně,, ale toto řešit po 10 letech manželství? Proč to neřešil hned, jak se o tom dozvěděl? Pokud to řešil a nevyřešil, přesto to pro něj nebyla překážka a vzal si ji, proč to řeší teď?
Ako vieš, že to neriešil?
zrejme sa to - márne - pokúšal riešiť s ňou a teraz teda to skúša inde (keď neuspel). Akceptovať a rezignovať nemusí byť vždy jedno a to isté.
Není tady
Napíšu to jako žena, která má podobný problém. Pro mě to není tabu, ale před pár desítky let jsem si tuto praktiku vnitřně zakázala po rozchodu s první láskou, který jsem ovšem zapříčinila já. Ta bolest z rozchodu trvala skoro 15 let a vzhledem k tomu, že jsem se dlouho nemohli milovat, protože v tom stály obě naše rodiny, já studovala střední školu, on už dávno po vojně, ale z věřící rodiny, tak jedinou možností zůstávalo právě orální uspokojení. Po tomto rozchodu jsem zažila další vztahy a nakonec se i provdala a jsem s manželem ve vztahu přes 25 let, z toho 22 manželé a on to věděl a netlačil a respektuje to dodnes. Prostě jsme to v sobě nezlomila, ale je to možná dané i manželem. Jsem ráda, že nikdy netlačil, protože by dosáhl přesného opaku, alespoň takto to mám nastavené já.
Není tady