|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1
Ahoj holky,
v poslední době hodně přemýšlím o tom, jak nás technologie ovlivňují. Na jednu stranu je super, že můžeme vše vyřídit z telefonu, ale na druhou stranu mám pocit, že jsme neustále "na příjmu".
Snažím se teď trochu víc hlídat své soukromí a také digitální stopu, kterou po sobě zanechávám. Třeba při nákupech nebo registraci do různých věrnostních programů už nechci dávat své soukromé číslo všude, abych pak neměla telefon plný nevyžádaných nabídek. Máte nějaký svůj systém, jak si chránit soukromí a přitom využívat výhody moderních služeb?
Já jsem začala používat "profesionálnější" přístup k tomu, jaké údaje a kde sdílím. Přijde mi, že mít v tom pořádek je stejné, jako mít uklizeno doma – člověk má pak čistší hlavu a víc času na rodinu, když nemusí řešit otravný spam.
Budu ráda, když sdílíte své tipy, jak se v tom digitálním světě neztratit a zachovat si klidnou mysl!
Mějte se krásně,
Kho Sim
Není tady
Stránky: 1