|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Mám tak silnou menstruaci, že si na noc beru až dvě vložky a stejně ještě často umažu prádlo. HA beru, ale krvácení snížila jen nepatrně. Na adrese nepovolená reklama, odkaz smazán jsem si objednala pevné silonové kalhotky s klasickou měnitelnou gumičkou. Jsou moc fajn. Sice žádná velká paráda, ale případné skvrny z nich při praní snadno zmizí. Kalhotky sice rychle schnou, ale mám koupené raději troje a mohu je operativně střídat. Dozvěděla jsem se o nich jen náhodou a už mi slouží 4 roky a nemohu si je při svých bídných dnech vynachválit.
Upravil(a) AndreaP. (30. 9. 2011 9:17)
Není tady

Nechci radit, ale moje kamarádka dělá ve fabrice a nemůže jen tak běhat od stroje a měla šíleně silnou mestruaci a dost si chválí anionové vložky noční, protože tam v sobě mají polymer, jako u dětských plenek, takže, co se tam dostane, změní se v gel a ty jsi v suchu. Nasají až 200ml a to je dost. Já je taky používám, ale kvůli zánětům, abych je neměla. To si ale každý musí vyzkoušet sám. Ahoj
Není tady

Dík za radu, vlóži jsou fajn. V kombinaci s trikotýnkama to je super. Kaťata vlóži pevně drží na správném místě a případný flíček z nich sjede úplně v pohodě. 
Není tady
Taky používám anionové vložky noční i přes den. Mám je od gentle-day, takže se nemusím bát nepříjemného zápachu, když si ji nemůžu vyměnit hned jak bych chtěla.
Není tady
No není to nic příjemného, když je menstruace silná. A ty gentle day jsou nějaké lepší?
Není tady
Já bych možná zkusila i nějakou přírodní "léčbu" či harmonizaci, nebo jak to říct. Právě na silnou menstruaci a další ženské potíže je skvělý kontryhel - ať už koupele, nebo vnitřní užívání. Nějaké základní info můžete načerpat zde: http://tajemstvizdravi.cz/kontryhel-a-j … enitelne/.
Není tady
takže se nemusím bát nepříjemného zápachu, když si ji nemůžu vyměnit hned jak bych chtěla.
Není tady
Jaké jsou některé účinné strategie nebo produkty, které ostatní shledali užitečnými pro zvládání silné menstruace v noci?
Není tady