Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#9901 9. 12. 2025 17:29

Soleil
♥♥♥♥♥--

Re: CHAT : Skuhrací chlívek 19

Ahoooj, moc vás všechny zdravím a hlásím se do služby smile. Já mám ještě rok a půl nucených prací, k tomu dokončuji doktorské studium, starám se o dva pejsky, a kromě bytu i o dva domy a zahradu na venkově. Radost mi dělají dvě dávno dospělé a šikovné děti a vnučka. hjarta

Upravil(a) Soleil (9. 12. 2025 17:33)

Není tady

#9902 10. 12. 2025 9:46

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj Soleil, to toho stíháš opravdu hodně. tummenupp

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#9903 14. 12. 2025 13:02

Niky123
♥♥♥♥♥♥-

Soleil, jsi dobrá, že ještě ve svém věku studuješ, klobouk dolů.
A už máš domácí situaci vyřešenu? Pamatuji se, jak ses tu svěřila... Nechci připomínat, jen mě zajímá, jsi-li už spokojená a máš vyřešeno. Krásný Advent a Vánoce.

Není tady

#9904 15. 12. 2025 17:18

Vulpes
♥------

Zdravím Vás, dámy.
Pro nově vznikající podcast (možná i web či YT kanál) bych rád udělal sérii rozhovorů se zajímavými ženami, které mají co říci. Nejde o to, aby byly nějak slavné, mocné apod., ale spíše o to, aby se jednalo o "normální" ženy, které lze běžně potkat kolem nás.
Za jakýkoliv kontakt, nápad, návrh, doporučení apod. Vám budu velice povděčen.
Rozhovor jsem schopen vést v češtině (domluvím se i se slovensky hovořící osobou :-))), ukrajinštině, ruštině, němčině a angličtině.
Přeji Vám všem příjemný sváteční čas i veškeré následující období.

Není tady

#9905 23. 12. 2025 15:19

Niky123
♥♥♥♥♥♥-

Všem zdejším kamarádkám přeji klidné a radostné Vánoce. hjarta

Není tady

#9906 23. 12. 2025 18:41

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj Niky,
děkuju! big_smile
Kouzelné Vánoce všem věrným babinetím duším! hjarta

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#9907 31. 12. 2025 21:40

Palomita
♥♥♥♥♥♥-

Zdravím všechny zdejší dobré duše a přeji úspěšný vstup do nového roku 2026 rock Je krásné číst, jak se tu všem daří a jsou spokojení. A i když člověk v duši pláče, může zažívat pocity radosti a štěstí. hjarta
Loni před Vánoci jsem přestala chodit. Do toho hledání nové práce - spousta marných pohovorů a návštěv lékařů. Bylo to velmi intenzivní období. Mám novou práci, během krátké doby jsem ještě povýšila a získala lidi pod sebou. Kluci jsou báječní, je s nimi sranda.. ale nikdo mi tam nechce tykat, protože jsem nejstarší.. to je hrozný!!!! dudlik
Letos o Vánocích jsem konečně opět zažila radost ze své tolik milované svižné procházky lesem. Takže věřím tomu, že konec dobrý, všechno dobré smile Děti mi dělají jenom radost, čubiny jsou lásenky, když zrovna nezlobí, jinak jsou to stále stejné potvory.. i když, roky běží a jejich lumpárny už jsou taky mírnější smile
Mrzí mě, že je to tu tak zaspamované a je marnost sem chodit - psát. Přesto, i když sem nepíšu, neznamená, že na vás nemyslím a nevzpomenu si. Mějte se krásně a opatrujte se!

Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí