Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 5. 10. 2022 11:01

Ladus08
♥------

Dětský stan / dětský domeček

Viděla jsem u kamarádky dětský stan ve stylu indiánského teepee a moc se mi na hraní líbil. Říkala jsem si, že bych klukům pořídila něco podobného, ale ty trochu solidnější stojí několik tisíc a to je teď pro mě opravdu hodně. Nemáte někdo tip na rozumný dětský stan za dobré peníze, případně nějakou šablonu na ušití? Materiál bych našla a návody jsem taky viděla, ani žádný nebyl extra podrobný, natož aby u něj byla nějaká šablona na potah stanu.

Není tady

#2 5. 10. 2022 11:05

Simus
♥------

Re: Dětský stan / dětský domeček

Taky jsem nad tím přemýšlela a nakonec jsem nic nevymyslela. Ale ten stan se mi taky moc líbil, ale opravdu to chce brát nějaký solidnější s bavlněným potahem. Vím, že kamarádka koupila nějaký ten levný s nějakým igelitovým potahem a ten stál za houby- jednak nevydržel a jednak se v něm ani moc nedalo být, protože ten potah vůbec nedýchal.

Není tady

#3 8. 2. 2023 11:10

Bělousek
♥------

My měly také, ale ten nebyl moc kvalitní. I když, je to jen na chvíli, děti vyrostou a pak se to stejně zlikviduje. Kamarádka má doma moc hezký teepee z internetové ho obchodu, také za to dala kolem tisíce.

Tak byla jsem u kamarádky a zjistila, že to má z Expeda, tak mrkněte.

Upravil(a) Bělousek (14. 4. 2023 10:56)

Není tady

#4 29. 9. 2025 6:45

annakylie
♥------

Like you, I gave it some thought, but I came up empty-handed. That tent was great, but I'd prefer a more sturdy one with a cotton top. It didn't last and was unbearably uncomfortable to be inside due to the plastic cover's lack of breathability; I know this from personal experience with a friend who purchased an inexpensive one. car games

Není tady

#5 29. 9. 2025 10:23

tonikoda
♥------

The game has evolved into multiple expansions, such as Geometry Dash Lite, Geometry Dash World, and Geometry Dash SubZero, each adding fresh elements to the core experience. Many players initially discover Geometry Dash on their smartphones, ultimately transitioning to the PC version for improved control precision and access to extensive user-generated levels. Over time, geometry dash has secured a reputation for its steep difficulty curve, but it remains surprisingly easy for newcomers to pick up and enjoy thanks to simple tap-and-hold mechanics.

geometry dash

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí