|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
zdravím, jsem v prvním trimestru a mám hrozné nevolnosti, už nevím co s tím...občas zkusím studenou colu zázvorové bonbony,ale velká úleva se nekoná, co pomohlo vám?
Není tady
ahoj mě zachránila xonvea, jsou to tabletky na předpis pro těhotné a od nevolnsti mi ulevily okamžitě
Není tady
Karla V. napsal(a):
zdravím, jsem v prvním trimestru a mám hrozné nevolnosti, už nevím co s tím...občas zkusím studenou colu zázvorové bonbony,ale velká úleva se nekoná, co pomohlo vám?geometry dash
Onemocnění v prvním trimestru je nepříjemné. Vyhněte se jídlu na lačný žaludek a jezte menší, častější množství. Někomu pomáhají suché, slané krekry nebo šťavnaté hrušky či jablka. Těhotným dámám může pomoci cítit se lépe i zázvorový čaj s medem a citronem nebo zázvorové bonbóny. Zeptejte se svého lékaře na bezpečné léky proti nevolnosti pro těhotné. Doufám, že brzy najdete úlevu!
Není tady
Zdravím, nevolnosti v prvním trimestru jsou běžné. Mnohým pomáhá jíst malé porce častěji během dne místo velkých jídel, udržovat hydrataci, a vyhýbat se pikantním či mastným jídlům. Zkuste také pít zázvorový čaj a jíst sušenky před vstáváním z postele ráno. Pokud nevolnosti přetrvávají, poraďte se s lékařem o možnostech léčby.
Není tady
zhengpengxin napsal(a):
Zdravím, nevolnosti v prvním trimestru jsou běžné. Mnohým pomáhá jíst malé porce častěji během dne místo velkých jídel, udržovat hydrataci, a vyhýbat se pikantním či mastným jídlům. Zkuste také pít zázvorový čaj a jíst sušenky před vstáváním z postele ráno. Pokud nevolnosti přetrvávají, poraďte se s lékařem o možnostech léčby.
Není tady
Monkey Mart
has emerged as one of the most engaging supermarket simulation games in recent years. This innovative game combines retail management with adorable monkey characters, creating an addictive gaming experience that appeals to players of all ages.
Není tady
Zkusila jsi i čaje nebo tinktury na přírodní bázi? Mně trochu pomohl zázvor ve formě sirupu. Tady jsem našla pár dalších tipů, co může zabrat i v těžších případech: farmbackyard.com
Není tady