Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 28. 3. 2024 11:32

Karla V.
♥------

nevolnost v těhotenství

zdravím, jsem v prvním trimestru a mám hrozné nevolnosti, už nevím co s tím...občas zkusím studenou colu zázvorové bonbony,ale velká úleva se nekoná, co pomohlo vám?

Není tady

#2 30. 3. 2024 20:40

EliiM
♥♥-----

Re: nevolnost v těhotenství

ahoj mě zachránila xonvea, jsou to tabletky na předpis pro těhotné a od nevolnsti mi ulevily okamžitě

Není tady

#3 5. 4. 2024 9:06

Anamorphic
♥------

Karla V. napsal(a):

zdravím, jsem v prvním trimestru a mám hrozné nevolnosti, už nevím co s tím...občas zkusím studenou colu zázvorové bonbony,ale velká úleva se nekoná, co pomohlo vám?geometry dash

Onemocnění v prvním trimestru je nepříjemné. Vyhněte se jídlu na lačný žaludek a jezte menší, častější množství. Někomu pomáhají suché, slané krekry nebo šťavnaté hrušky či jablka. Těhotným dámám může pomoci cítit se lépe i zázvorový čaj s medem a citronem nebo zázvorové bonbóny. Zeptejte se svého lékaře na bezpečné léky proti nevolnosti pro těhotné. Doufám, že brzy najdete úlevu!

Není tady

#4 8. 7. 2024 16:11

Pomenka23
♥------
Web

Zdravím, nevolnosti v prvním trimestru jsou běžné. Mnohým pomáhá jíst malé porce častěji během dne místo velkých jídel, udržovat hydrataci, a vyhýbat se pikantním či mastným jídlům. Zkuste také pít zázvorový čaj a jíst sušenky před vstáváním z postele ráno. Pokud nevolnosti přetrvávají, poraďte se s lékařem o možnostech léčby.

Není tady

#5 15. 1. 2025 12:06

sprunkimusic
♥------

Jezte lehkou stravu.
Jezte malá, častá jídla.
Pijte hodně  tekutin,  když se necítíte špatně.
Vyhýbejte se kořeněným a mastným jídlům.
Jezte svačiny s vysokým obsahem bílkovin.

Děkujeme za sdílení.

Není tady

#6 15. 1. 2025 12:10

sprunkimusic
♥------

zhengpengxin napsal(a):

Zdravím,  nevolnosti v prvním trimestru jsou běžné. Mnohým pomáhá jíst malé porce častěji během dne místo velkých jídel,  udržovat hydrataci,  a vyhýbat se pikantním či mastným jídlům. Zkuste také pít zázvorový čaj a jíst sušenky před vstáváním z postele ráno. Pokud nevolnosti přetrvávají, poraďte se s lékařem o možnostech léčby.

Není tady

#7 15. 1. 2025 12:13

sprunkimusic
♥------

gunspin napsal(a):

Jezte lehkou stravu.
Jezte malá,  častá jídla.
Pijte hodně tekutin, když se necítíte špatně.

Upravil(a) sprunkimusic (15. 1. 2025 12:14)

Není tady

#8 23. 1. 2025 5:11

sprunkimusic
♥------

sprunkimusic napsal(a):

Jezte lehkou stravu.
Jezte malá, častá jídla.
Pijte hodně  tekutin,  když se necítíte špatně.

Děkujeme za sdílení.

thank you!

Upravil(a) sprunkimusic (23. 1. 2025 5:47)

Není tady

#9 4. 7. 2025 5:21

alanhsmiata
♥------

Monkey Mart
has emerged as one of the most engaging supermarket simulation games in recent years. This innovative game combines retail management with adorable monkey characters, creating an addictive gaming experience that appeals to players of all ages.

Není tady

#10 6. 7. 2025 9:12

alexsigyn
♥------

Zkusila jsi i čaje nebo tinktury na přírodní bázi? Mně trochu pomohl zázvor ve formě sirupu. Tady jsem našla pár dalších tipů, co může zabrat i v těžších případech: farmbackyard.com

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí