29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Niky,
vystihla jsi to, vidím to úplně stejně. Nezažila jsem tu sice už dobu největšího rozkvětu, ale i tak jsem sem chodila moc ráda.
Hodně mě mrzí, že Babinet takto skomírá... Číst výkřiky a šroubované a rádoby dokonalé tlachání robotů nebaví ani mě.
Kéž by se ještě našly věrné duše, kterým by se podařilo babi vzkřísit!
Není tady
Vrabče-
Není tady
Petře, i tobě a Babinetu!!!
Není tady
Anička Slováčková..........
Byla obdivuhodná, neuvěřitelně statečná.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Ahoj Niky,
Kéž by se ještě našly věrné duše, kterým by se podařilo babi vzkřísit!
To je mé nejvroucnější přání, ihned po zdraví
Není tady
vrabčák napsal(a):
Byla obdivuhodná, neuvěřitelně statečná.
Nikdy v životě mě ničí smrt známé osoby, kterou jsem ale neznala osobně, nezasáhla tak hluboce a niterně, jako právě tato. Bulila jsem jak želva, sledovala dlouhé měsíce její boj a pevně věřila, že to zvládne. Je to doslova pár hodin, co jsem se dívala na její příspěvek, jak si dělá zdravý nápoj. Vypadala unaveně, ale pořád plná optimismu...a už není. Nespravedlivý svět
Není tady
A ještě jedna věc k Aničce, nevím, zda jste to také zaregistrovali, ale vždy u úmrtí někoho znamého se vyskytují projevy lítosti, ale také hnusné hejty. Tady ne! Zatím všechny příspěvky, co jsem četla, a je jedno, zda od ženy, muže, mladého či starého byly veskrze totožné, a sice plné lítosti, šoku, smutku a uznání pro krásného anděla, který odlétl do nebe. Takže Anička dokázala to, co málokdo. Republika (rozuměj lidé v ní) je v tomto názoru jednotná
Není tady
Andrejko, ano, taky jsem si toho všimla, že všechny projevy jsou laskavé. Taky mě napadlo to, co tebe. Byla laskavá, milá, veselá, statečná. Taky mě to zasáhlo, pořád jsem doufala, že se stane zázrak a držela jí palce.
Mě nejvíc zasáhlo, když si vzal život Chester Bennington po turné Linkin Park v roce 2017. Bylo to tak nečekané a překvapivé. Tenkrát jsem přemýšlela, proč mě to tak zasáhlo. Nějak fyzicky jsem cítila, jak mu muselo být uvnitř strašně, než to udělal. On se na to asi připravoval, aniž by to možná on sám tušil. Měl na těch posledních koncertech tak strašně smutné oči. Chodil k lidem, skláněl se k nim, lidé ho hladili, jakoby hledal u nich chybící energii...
Písničku One more light jsme nechali hrát na pohřbu naší dcerky jako poslední...
https://www.youtube.com/watch?v=Tm8LGxTLtQk
https://www.youtube.com/watch?v=1FkDMdWx0G4
I s tebou se loučím, Aničko. Ať už tě tam nic nebolí a pozdravuj mou holčičku.
Upravil(a) Eva. (8. 4. 2025 8:32)
Není tady
AndreaP. napsal(a):
vrabčák napsal(a):
Ahoj Niky,
Kéž by se ještě našly věrné duše, kterým by se podařilo babi vzkřísit!To je mé nejvroucnější přání, ihned po zdraví
Není tady
AndreaP. napsal(a):
vrabčák napsal(a):
Byla obdivuhodná, neuvěřitelně statečná.Nikdy v životě mě ničí smrt známé osoby, kterou jsem ale neznala osobně, nezasáhla tak hluboce a niterně, jako právě tato. Bulila jsem jak želva, sledovala dlouhé měsíce její boj a pevně věřila, že to zvládne. Je to doslova pár hodin, co jsem se dívala na její příspěvek, jak si dělá zdravý nápoj. Vypadala unaveně, ale pořád plná optimismu...a už není. Nespravedlivý svět
Andreo, myslím, že je nás takových hodně..........
A když si člověk uvědomí, že už asi rok věděla, kolik času jí zbývá....... Byl to moc vzácný člověk.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
A ještě jedna věc k Aničce, nevím, zda jste to také zaregistrovali, ale vždy u úmrtí někoho znamého se vyskytují projevy lítosti, ale také hnusné hejty. Tady ne! Zatím všechny příspěvky, co jsem četla, a je jedno, zda od ženy, muže, mladého či starého byly veskrze totožné, a sice plné lítosti, šoku, smutku a uznání pro krásného anděla, který odlétl do nebe. Takže Anička dokázala to, co málokdo. Republika (rozuměj lidé v ní) je v tomto názoru jednotná
Není tady
Eva. napsal(a):
Andrejko, ano, taky jsem si toho všimla, že všechny projevy jsou laskavé. Taky mě napadlo to, co tebe. Byla laskavá, milá, veselá, statečná. Taky mě to zasáhlo, pořád jsem doufala, že se stane zázrak a držela jí palce.
Mě nejvíc zasáhlo, když si vzal život Chester Bennington po turné Linkin Park v roce 2017. Bylo to tak nečekané a překvapivé. Tenkrát jsem přemýšlela, proč mě to tak zasáhlo. Nějak fyzicky jsem cítila, jak mu muselo být uvnitř strašně, než to udělal. On se na to asi připravoval, aniž by to možná on sám tušil. Měl na těch posledních koncertech tak strašně smutné oči. Chodil k lidem, skláněl se k nim, lidé ho hladili, jakoby hledal u nich chybící energii...
Písničku One more light jsme nechali hrát na pohřbu naší dcerky jako poslední...
https://www.youtube.com/watch?v=Tm8LGxTLtQk
https://www.youtube.com/watch?v=1FkDMdWx0G4
I s tebou se loučím, Aničko. Ať už tě tam nic nebolí a pozdravuj mou holčičku.
Evi, napsala jsi to krásně.
Není tady