29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Čauky, prosím prosím doporučili by jste mi nějaký vhodný kávovar, aby se hodil i jako doplněk do bytu? hodil by se nam tam nejaky tmave stribrny
Není tady
Ahoj, v první řadě je na místě otázka, zda chceš kávovar pákový nebo automatický. Mně osobně se velmi líbí mohutnější pákové jako je například značka Catlerl. (velmi kvalitní značka) Druhá podstatná otázka je, kolik chceš do toho investovat
Upravil(a) Moderátorka (11. 2. 2015 16:28)
Není tady
domcuska napsal(a):
Čauky, prosím prosím doporučili by jste mi nějaký vhodný kávovar, aby se hodil i jako doplněk do bytu?
hodil by se nam tam nejaky tmave stribrny
Ty chceš kávovar jenom jako doplněk do bytu? No každopádně, naši mají rádi normálně mletá zrnka, ale já miluju kapslové kávičky - hlavně latté, po tom se můžu utlouct, takže já mám doma Nescafe DolceGusto Krups KP 1205 MiniMe a nemůžu si ho vynachválit
Není tady
jaké jsou vlastně rozdíly v těchto kapslových kávovarech?
Není tady
George Clooney je bezkonkurencni.
Není tady
Ja teď kupovala kávovar od Tchiba - Cafissimo Tuttocaffè - v hnědé barvě, vypadá super a kafe parádní
Není tady
Sice starší diskuze, ale taky se přidám my si na Vánoce koupili kávovar od Nespressa a jsme s ním hrozně spokojeni. Máme ten nejzákladnější a je fakt malinký a skladný. Ale určitě to neni pro milovníky kafe s mlékem.. tenhle umí jen malinký presa.
Není tady
Sice starší diskuze, ale taky se přidám
my si na Vánoce koupili kávovar od Nespressa a jsme s ním hrozně spokojeni.
snow rider 3d
Máme ten nejzákladnější a je fakt malinký a skladný. Ale určitě to neni pro milovníky kafe s mlékem.. tenhle umí jen malinký presa.
S kávovarem Nespresso jsem spokojen. Používám to často.
Upravil(a) Lermsa (29. 6. 2023 4:08)
Není tady
hahahana napsal(a):
Ja teď kupovala kávovar od Tchiba - Cafissimo Tuttocaffè - v hnědé barvě, vypadá super a kafe parádní
Za kolik jste koupil tento kávovar? Také jsem viděl, jak to používá můj přítel a dělá docela dobrou kávu
gorilla tag
Není tady
domcuska napsal(a):
Čauky, prosím prosím doporučili by jste mi nějaký vhodný kávovar, aby se hodil i jako doplněk do bytu?
hodil by se nam tam nejaky tmave stribrny
crossy road
Doporučuji elegantní kávovar v tmavě stříbrné barvě, jako je Breville BES870XL Barista Express, který kombinuje styl a funkčnost, což z něj činí skvělý doplněk do vašeho bytu. Jeho moderní design a kompaktní rozměry budou ladit s vaším interiérem a zároveň poskytují vynikající kvalitu kávy.
Není tady