29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dnes poprvé to venku zavání časným podzimem.
U nás ráno 16 stupňů. Docela příjemná změna po těch vedrech (i když nová prý mají přijít o víkendu.)
Není tady
Vedra nevedra, i já už jsem, dokonce několikrát, zavětřila podzim.
Není tady
Po dlouhé době jsem nahlédla a chci vás jen všechny moc pozdravit a dodatečně i popřát do nového roku vše nejlepší!
Mrzí mě, že diskuse zde pomalu čím dál víc utichá, snad se máte všichni dobře!
Není tady
Lennno, za sebe moc děkuju.
Taky mě to mrzí... A jak se máš ty?
Není tady
LENNNA napsal(a):
Po dlouhé době jsem nahlédla a chci vás jen všechny moc pozdravit a dodatečně i popřát do nového roku vše nejlepší!
Mrzí mě, že diskuse zde pomalu čím dál víc utichá, snad se máte všichni dobře!
Taky obcas náhlednu ....slo to uplne do pryc
Není tady
Nerozumím tomu skuhrání. Tak něco udělejte, neskuhrejte. Když chcete, aby bylo psáno, tak není nic lehčího, než začít psát sami
Není tady
Eva. napsal(a):
Nerozumím tomu skuhrání. Tak něco udělejte, neskuhrejte. Když chcete, aby bylo psáno, tak není nic lehčího, než začít psát sami
Přesně tak!
Taky jsem to sem před časem napsala v tomto duchu; prostě to záleží na každém z nás.
Není tady