29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Řekněte nám prosím, jak se vyrovnáváte s únavou a problémy se spánkem? Můj denní režim je narušen a trvá mi dlouho, než se normálně vzpamatuji. Existují snad metody nebo návyky, které vám skutečně pomáhají rychleji se vrátit do normálu?
Není tady
Co před spaním procházka, čaje (třezalka, meduňka, chmel...), relaxační hudba? A snažit se chodit co možná nejdříve a vždy ve stejnou dobu.
Jednou jsem zažila období dost hrozné nespavosti, a tak mi praktik napsal nejslabší lék na spaní - Stilnox. Brala jsem ho týden, vyspala jsem se a srovnalo se to. Léky na spaní jsou ale návykové, i tento.
Držím palce!
Není tady
Vyzkoušela jsem spoustu věcí: procházky před spaním, bylinkové čaje a hraní relaxační hudby. Ale zatím bez většího úspěchu. Rozhodně nechci brát prášky na spaní, ani slabé, jak jsi zmínila, bojím se závislosti. Pamatuji si, že někdo mluvil o nejlepší světelná terapie a říkal, že pomáhá zlepšit spánek. Myslím, že to stojí za vyzkoušení, třeba to půjde.
Upravil(a) Jhinx (30. 1. 2025 12:01)
Není tady