Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 17. 1. 2025 19:27

BetkaS
♥------

Nova andulka nepije, neje

Ahojte, chcela by som vas poprosit o radu. Vcera rano som si domov doniesla novu andulku, je to moja uplne prva andulka, cize nemam skusenosti. Kazdopadne si o nu robim trochu starosti, nakolko este nic nejedla ani nepila (aspon som ju nevidela) a to uz je druhy den vecer. Verim ze je v strese a mozno aj citi smutok za kamosmi, ale prosim je toto v poriadku? Nechcela by som aby sa jej nieco stalo. Uz sa zacina trochu pohybovat z jedneho bidla na druhe, vcera presedela nehybne na jednom mieste, ale to ze neprijma potravu a tekutiny mi robi starost. Jeden clanok vravi aby som bola pritomna v miestnosti kde je ona aby si zvykala a jemne sa s nou rozpravala, druhy clanok vravi, aby som ju svojou pritomnostou neotravovala kym si trosku nezvykne par dni na prostredie. Neviem co je pre nu lepsie hlavne aby zacala cim skor jest a pit. Rano ked som prisla do izby tak sa "prechadzala" po bidle na strane kde je jedlo, co je druha strana klietky ako stravila predchadzajuci den, ale jest som ju nevidela. Misku s jedlom a vodou ma aj vo vyske na mrezi, aj na zemi druhe, ma tam aj seneg.proso, vraj ho miluju ale ani o to nejavi zaujem. Prosim poradte co je spravne robit. Asi ju dost sledujem, stresuje ma kazdy jej pohyb, ci je v poriadku 🙈 ale na druhej strane ked som jej jemne pustila zvuk anduliek tak zacala cvirikat... Dakujem za vase rady 😊

Není tady

#2 18. 1. 2025 16:51

Svas
♥♥♥♥♥--

Re: Nova andulka nepije, neje

Neboj se, žádný papoušek dobrovolně hlady neumře, zvlášť když má k jídlu přístup. Chce to jenom čas. Pořád ji nesleduj, ona si zvykne, jen to chvilku trvá.

Není tady

#3 25. 1. 2025 13:33

nivance
♥------

Ahoj, je normálne, že nová andulka prvé dni neje ani nepije, potrebuje čas na adaptáciu. Daj jej dostatok jedla a vody na viacerých miestach v klietke, vrátane prosa. Sleduj ju, ale nepreháňaj to, aby  si sprunki ju zbytočne nestresovala. Buď v miestnosti s ňou, ale nepozeraj sa na ňu neustále, občas sa s ňou jemne porozprávaj. Reagovanie na zvuky anduliek je dobrý signál, je len otázkou času, kedy začne jesť. Ak by nejedla ani po pár dňoch, navštív veterinára.

Upravil(a) nivance (25. 1. 2025 13:35)

Není tady

#4 27. 1. 2025 6:47

hotelgarhjaisal
♥------

Explore the Best of Jaisalmer Hotels: Discover Hotel Garh Jaisal Haveli

When it comes to experiencing the charm of the Golden City, choosing the right place to stay makes all the difference. Among the many Jaisalmer hotels, one name stands out for its heritage, hospitality, and breathtaking views – Hotel Garh Jaisal Haveli.

Situated within the iconic Jaisalmer Fort, this boutique haveli offers an unparalleled experience that combines luxury with the city’s rich history. The beautifully restored heritage property welcomes guests with traditional Rajasthani décor, stunning architecture, and personalized services that make you feel right at home.

Why choose Hotel Garh Jaisal Haveli?

Unique Location: Enjoy staying within the historic Jaisalmer Fort, surrounded by its timeless beauty.

Luxurious Comfort: Each room is thoughtfully designed to blend royal aesthetics with modern amenities.

Spectacular Views: Wake up to awe-inspiring views of the fort and the golden sand dunes.

Cultural Experiences: Immerse yourself in local traditions, from authentic Rajasthani cuisine to warm hospitality.

If you’re planning a trip to Jaisalmer and exploring options for the best hotels, don’t miss out on the chance to stay at this magnificent haveli. For more information or to book your stay, visit Hotel Garh Jaisal Haveli today!

Have you visited Jaisalmer or stayed at this haveli? Share your thoughts and recommendations below!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí