6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
AndreaP. napsal(a):
Mám radost, že vás tady vidím. Mám radost, že mě už dnes nebolí tak hlava. A mám radost, že to ve finále "dobře dopadlo", což se o našem autě bohužel říct nedá. Měli jsme v pátek dopravní nehodu, to je tak, když se potkáte cestou s někým, kdo má papíry omylem.
Díkybohu, že jste v pořádku.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Vrabčáčku, skleněná střecha byl perfektní nápad a je perfektně udělaná.
Není tady
Taky jsem spoustu let chodila darovat krev, ale teď už by ji ode mne nechtěli...
I já přeju vám všem hezkou a klidnou druhou polovinu listopadu.
Není tady
Milé holčičky tak kde dnes jste že jste nic nenapsali? Někde na výletě?
Není tady
Radost mi udělala krásná oslava 35. výročí Sametové revoluce v Praze. Rozhovory u Blanických rytířů s přímými účastníky demonstrace na Národní v roce 1989. Moc zajímavé přímo na místě. A Milion chvilek na Staroměstském náměstí.
Dokonce jsme tam byly v době, kdy přišel k památníku na Národní Babiš ufňukanec. Vypískali a vykřičeli jsme estébáka. A bylo nás moc.
Není tady
Eva. napsal(a):
Radost mi udělala krásná oslava 35. výročí Sametové revoluce v Praze. Rozhovory u Blanických rytířů s přímými účastníky demonstrace na Národní v roce 1989. Moc zajímavé přímo na místě. A Milion chvilek na Staroměstském náměstí.
Dokonce jsme tam byly v době, kdy přišel k památníku na Národní Babiš ufňukanec. Vypískali a vykřičeli jsme estébáka. A bylo nás moc.
Není tady
.
Upravil(a) mia (28. 11. 2024 19:43)
Není tady
vera napsal(a):
dnes budu mořit česnek.........60 stroužků...........poprvé, tak si čtu návod......jo, jo, to zvládnu.....a bude to patřit sem na radost
na preventivní prohlídce.....že ověří kognitivní schopnosti......tak mj. ať nakreslím hodiny...... za 10 minut 11.....aji jsem se zapotila
UŽ JE TO TADY
Óóó jak ti rozumím .....sice ještě nejsem v té fázi, ale už když to slyším od jiných, tak lehce znejistím, co mě to jednou čeká.....nebo i možná nečeká, to nikdo nevíme.
Jedna moje babi bystré myšlení až do smrti (85), druhá (90) poslední léta života popletená.....tak uvidíme, od koho mám ty moje geny
Není tady
Eva. napsal(a):
To jsem měla radost, když jsem to slyšela.......protože člověk bohužel všude kolem vidí spoustu křiklounů, kterým není nic dobré....přestože si slušně žijí, netrpí nedostatkem a jinak vypadají spokojeně, žijí ve funkčním státě.....neuvědomují si, s čím si zahrávají.....
Není tady
Moc mě potěšily dokumenty myslím v neděli večer v TV na dvojce.....o Václavu Havlovi a Karlu Schwarzenbergovi......Václav Havel v době, kdy už byl nemocný....jak obtížné pro něho bylo vykonávat funkci prezidenta se všemi jeho státnickými povinnostmi.....obyčejný, velmi unavený, nemocný a vyčerpaný člověk, přesto stále vstřícný.....bylo mi ho líto.
Karel Schwarzenberg.......ten kdyby šel naklonovat......člověk s mnohými lidskými nedostatky, jaké máme my všichni......stále noblesní, skromný, lidský.....problémy s jeho dcerou, jako v mnohých jiných rodinách.....nic nezamlčovali....moc mě ty dokumenty oslovily.
Není tady
Dneska večer na ČT art v ArtZóně rozhovor s Jarmilou Štukovou, úžasnou fotografkou, fotoreportérkou a dokumentaristkou. Jezdí hlavně do zemí zasažených válkou, ale aktivně se věnuje různým oblastem i u nás - děti a mladiství s popáleninami, dokument o Martině Izingové, jejíž obličej polil bývalý partner kyselinou.
Upravil(a) vrabčák (19. 11. 2024 21:49)
Není tady
Včera večer na ČT art Jakobín z Národního divadla Brno.
Nastudoval Jakub Klecker (druhý dirigent - Robert Kružík), režie: Martin Glaser, ředitel ND Brno.
Julie - Pavla Vykopalová, Bohuš - Roman Hoza, učitel Benda - Petr Levíček, Terinka - Lucie Kaňková, Jiří - Aleš Briscein, Purkrabí -Jan Šťáva, Adolf - Tadeáš Hoza, Lotinka - Jitka Zerhauová.
Sbormistr: Pavel Koňárek, Dětský sbor Brno - Valeria Maťašová.
Nádhera!
Není tady
Milá Vrabčáčko, asi jsem to zde již psal, moje ženuška v této opeře zpívala skoro 30 roků. Byla dobrá.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Milá Vrabčáčko, asi jsem to zde již psal, moje ženuška v této opeře zpívala skoro 30 roků. Byla dobrá.
Petře, psal, ale to nevadí.
Jako sólistka, nebo sboristka? Jaký má druh hlasu?
Není tady
Ona byla sboristka a hlas byl-alt. A já tam chodil velmi často a v divadle byla výborná prodejna dobrot. Měli výborné chlebíčky a kávu a já si pivo nemohl dát protože jsme tam byli osobákem.
Není tady
Včera úžasný koncert Čechomoru.
Na Čechomorech jsem byla s mojí dcerkou 22.12.2007 ve Vinohradském divadle v Praze. První koncert byl v 16.00. Okamžitě vyprodán. Přidali další ve 20.00. Taky okamžitě vyprodán. Tak přidali třetí ve 24.00. Na ten jsme se konečně dostaly. Myslely jsme, že už budou unavení. No vůbec ne. Ti byli tak rozjetí, stále přidávali a přidávali. My jsme už nechtěly, aby přidávali, protože by nám ujel noční autobus na Břevnov.
Včera jsem vzpomínala. Na ten úžasný koncert i na mou dcerku. Byla tam včera se mnou...
Upravil(a) Eva. (4. 12. 2024 7:37)
Není tady
Petr100 napsal(a):
Ona byla sboristka a hlas byl-alt. A já tam chodil velmi často a v divadle byla výborná prodejna dobrot. Měli výborné chlebíčky a kávu a já si pivo nemohl dát protože jsme tam byli osobákem.
Petře, díky. Takže jsi přišel na chuť operám a uspokojil i chuťové pohárky.
V rodině to máme úplně stejně, jen bez těch dobrot.
Není tady
Eva. napsal(a):
Včera úžasný koncert Čechomoru.
Na Čechomorech jsem byla s mojí dcerkou 22.12.2007 ve Vinohradském divadle v Praze. První koncert byl v 16.00. Okamžitě vyprodán. Přidali další ve 20.00. Taky okamžitě vyprodán. Tak přidali třetí ve 24.00. Na ten jsme se konečně dostaly. Myslely jsme, že už budou unavení. No vůbec ne. Ti byli tak rozjetí, stále přidávali a přidávali. My jsme už nechtěly, aby přidávali, protože by nám ujel noční autobus na Břevnov.
Včera jsem vzpomínala. Na ten úžasný koncert i na mou dcerku. Byla tam včera se mnou...
Čechomor mám taky moc ráda.
Není tady
Mám radost, že konečně dorazili objednaní řemeslníci. Dnes je to s řemeslníky jako s doktory - člověk je šťastnej, když na něj dojde řada...
Není tady
Niky, tak to je ! Ať to stihnou co nejdřív a kvalitně.
Není tady
Zde v Brně neprší, možná u některých dobrých místních holek také ne. Tak uvidíme, jak bude zítra.
Není tady
Včera v Divadle U Hasičů "Večer se souborem Gaudeamus VŠE a jeho hosty". Tradičně nádherný, obdivuhodný folklorní program.
Kouzelné bylo i vystoupení dětského folklorního souboru Kytice.
Není tady
Přeji Vám klidné, pohodové Vánoce a v novém roce hlavně zdraví.
Není tady
Také přeji všem klidné a krásné Vánoce.
No, nedá mi to............dnes nakupuji a hledám prací prostředek na vlnu a ne ho najít, oslovím zaměstnankyni a hledáme obě....při tom hledání mi 3x řekla vole..............musela jsem to sem napsat, ještě teď se směju
poprvé jsem se na ni významně podívala a když jsem viděla, že nic............tak jsem tomu dala volný průběh
V Brně svítí, už bude brzy jaro.............hurrrá
Není tady
Milé holčičky,
i já vám přeji veselé a krásné Vánoce a v příštím roce zdraví a zábavu.
Není tady