6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Koukala jsem na to, u jsem o tom někde i četla, e jsou s tím spokojený. Tak to zkusím taky objednat. Ptala jsem se u nás ve městě v drogerii, tam mi nabízeli pár barev za ílený peníze.
Není tady
Já pouívám přímo fixátor pod oční stíny a funguje naprosto perfektně. Jinak jsem teď hodně spokojená se stínama E.l.f. mají teď moc hezké matné paletky a stíny mi vydrí celý den a nedělají rýhy
Není tady
alenka90 napsal(a):
Já pouívám přímo fixátor pod oční stíny a funguje naprosto perfektně. Jinak jsem teď hodně spokojená se stínama E.l.f. mají teď moc hezké matné paletky a stíny mi vydrí celý den a nedělají rýhy
Naprosto s tebou souhlasím mám taky hrozně ráda stíny od E.l.f. nakoupila jsem si ted celou sadu kosmetiky na internetové drogerii Ageo.cz .. Je tam i za normální ceny
Není tady
mám tyhle http://www.parfums.cz/brushart/naras-pa … ich-stinu/ a drí dobře i bez podkladu. Ale určitě se dá kombinovat i s podkladem.
Není tady
taky pouívám bez podkladu, lepí koupit kvalitnějí třeba přes parfums.
Není tady
Já někdy, kdy nemám zrovna po ruce podkladovou bázi, pouiji troku make-upu. Ale osvědčilo se mi kupovat kvalitnějí stíny, déle vydrí na očích a i celkově. Taky se pak tolik nedrolí :-)
Upravil(a) Teru (19. 9. 2016 10:41)
Není tady
Ahojky, chtěla bych poradt nějaké fakt dobré oční stíny, které by vydrely. Aplikuji oční krém, pak primer, ale po hodině jsou stíny stejně vsáklé a smazané. Vyzkouela jsem toho spoustu, ale výsledek pořád stejný. U jsem z toho zoufalá.Díky.
Není tady
ahoj. Já pouívám Lancome Absolu Au Naturel. Jsou to spí světlejí odstíny. Je fakt, e jsou trochu draí, sle vydrí celý den a nesmaou se. Kupuji je na www.notino.cz, ale moná je seene i jinde, nevím.
Není tady
Já jsem dlouho hledala pro své oči stíny ( http://www.esmina.cz/ocni-stiny-dle-barvy-oci-poradime/ ) a díky tomuto článku sem si vybrala broskvový odstín. Nejčastějí pouívám ze Sephory nebo od benefitu )
Není tady
Dobrý den, pouíváme rimmel stíny na oči.
Není tady
The chartered quantity surveyor salary uk varies depending on a number of factors, including experience, abilities, certifications, and the type of the projects involved. UNICCM is the ideal learning site for an organized and interactive environment. The fundamental advantage of an educational portal. UNICCM is the best site for learning about quantity surveyors.
Není tady
When writing, clarity is crucial, and sentence starters are one of the easiest ways to achieve it. They signal to your reader what to expect next and guide the direction of your thoughts. Whether you're beginning an argument, offering an example, or drawing a conclusion, sentence starters help frame your ideas effectively. The College of Contract Management offers how to write things in different courses. This is most useful for those who want to teach and make use of academic writing.
Upravil(a) dwightjasper (26. 11. 2024 11:34)
Není tady