6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, slyela sem e ty 2 rostliny mají účinky: zvětení prsou, růst vlasů, zlepení nehtů... máte s tím nějaké zkuenosti???
Není tady
Pískavice se uívá na celkovou podporu nárustu hmotnosti a bohuel člověk,který ji uívá tzv.smrdí-přes kůi celého těla vychází nepříjemný pach.
Není tady
Řecké seno se doporučuje i jako podpora kojení. Chuově je to vak naprostá ohavnost:usch:
Není tady
U nás v krámku (moje ena má obchůdek s kořením) si pískavici kupují hlavně vyznavači indické kuchyně a příznivci ájurvédy (jestli jsem to dobře napsal) Jestli po tom rostou prsa, nevím...
Není tady
Mikesi, a opravdu ti lide tak po*n smrdi jak pise Kaca? Prosim, zeptej se sve zeny
Není tady
sunyata napsal(a):
Mikesi, a opravdu ti lide tak po*n smrdi jak pise Kaca? Prosim, zeptej se sve zeny
Máme to vyzkouené na synovi, je bezlepkář(celiak) a totálně slaboučký, léčitel a známý bylinkář Váňa nám pískavici doporučil k pití, aby syn přibral a na tohle nás předem upozornil(zápach). Myslela jsem spí na synovo zdraví....ale byl teda cítit fest
Není tady
sunyata napsal(a):
Mikesi, a opravdu ti lide tak o.d.p.o.r.n.e smrdi jak pise Kaca? Prosim, zeptej se sve zeny
Myslím, e Káča u Ti odpověděla, ale pokud si přeje, poprosím enu, aby některého z těch zákazníků očuchala
Není tady
ahoj vude čtu o pískavici hlavně jako o rostlině kterou pouívají eny při kojení apod. ale někde jsem slyela e má pozitivní účinky i u muů, hlavně na podporu tvorby testosteronu. nemáte s tím nějakou zkuenost? na manela přichází andropauza a ráda bych u něj nějak podpořila testosteron
Není tady
Můj manel ji začal uívat, kdy na sobě začal pociovat projevy andropauzy. Musím říct e mu fakt pomohla. Nepůsobí přímo tak e by zvýila testosteron ale podporuje jeho normální hladinu, co je důleité. Co bylo nejvíce vidět tak zlepení energie a taky větí chu do ivota, včetně libida. Nejvíce u něj ale zabral doplněk Vitamen. V něm je právě pískavice ale i spousta dalích vitamínů, minerálů a bylinek a myslím si, e takhle dohromady to funguje prostě líp.
Není tady
This is very useful post for me. This will absolutely going to help me in my project. Sprunki Mod https://sprunkin.com/
Není tady
Dive into MADHUR DAY Jodi's history and chart analysis. Use Record Analytics to gain insights and improve your chances of winning the game Madhur Day
Není tady
Hi! This is my first visit to your blog! We are a team of volunteers and new initiatives in the same niche. Blog gave us useful information to work. You have done an amazing job!
Block Blast Solver
Není tady
<a href="https://sprunkiplay.com/">sprunkiincredibox</a> Sprunki Incredibox is a fan-made mod series inspired by the popular music game Incredibox.
Není tady
Sprunki Incredibox is a fan-made mod series inspired by the popular music game Incredibox.sprunkiincredibox
Není tady
Your ultimate hub for all things Sprunki Phase 5! Discover the latest news, explore character guides, watch creative mixes, and access essential tools to enhance your Sprunki Phase 5 experience. Whether you're a devoted fan or a curious newcomer, SprunkiPhase5.com is your go-to resource for diving into this vibrant musical horror universe.
https://www.sprunkiphase5.com/
Upravil(a) hwlvipone (24. 11. 2024 12:49)
Není tady