18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
LENNNA napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Takze pisi po delsi dobe.Ta zena dokazala rozvrtat celou rodinu,dceru zacala sproste urazet a hazet na ni nesmyslnou spinu.Dokzala se pohadat pres sms i se synovo pritelkyni,na zivo se nikdy nevideli.Dcera ma za 14 dni rodit a nadava ji do zlatokopek,protoze si nasla pritele z rozestavenym barakem zatizeny hypotekou. Do toho ji zacala urazet i jeji babicka z otcovo strany.Dcera ji parkrat navstivila ze slusnosti.Dcera si tam u ni stezovala jak v detstvi to meli tezke,ze jsem mela dve zamestnani,abych je uzivila,kdyz jejich tata neplatil.Ze ona nechce,aby jeji deti stradali tak jako ona z brachou. Kdyz odesla domu,tak se do ni babka pustila,ze ji chce okrast o zahratku a chatku ve ktere zije,napsala ji,ze jeste neumira.Dcera s nima se vsema skoncila,zpravy preposlala svemu otci,ten neodpovedel.Takze konecne je vse vyresene.
Erem, to začala být sprostá jen tak z ničeho nic a bezdůvodně? Nestalo se něco? Pokud by mi někdo skutečně nadával a choval se ke mně patně přes telefon, okamitě ho zablokuju. Proč to dcera čte? Proč jí nezablokuje? Nekate si náladu, čeká vás tak krásná událost (nevěděla jsem, moc gratuluju!), odstřihněte se, pokud jsou opravdu takoví, nekate si náladu a těte se na miminko.
myslim,ze babku nastvalo jak dcera mluvila o tom,jak jsme museli zit,kdyz jeji syn neplatil na deti.Dcera ji to pry musela rict,ze kvuli jejimu synovi si museli spoustu veci odeprit....ktere matce by se tohle chtelo poslouchat,kdyz sveho syna miluje opici laskou.
Není tady
vrabčák napsal(a):
S takovými lidmi netřeba ztrácet čas. Přeruit a úplně ukončit vekeré kontakty. Odstřihnout se, jak píe Lennna.
Erem, těte se na miminko!
Na miminko se moc tesim,bude to moje treti vnoucatko.Synovi se narodilo druhe ditko holcicka v lednu. Tohle vnoucatko si uziju,protoze dcera bydli 20 km ode me.Synovo deti moc nevidim bydli daleho s skloubit s praci vic dni volna moc nejde.
Není tady
Erem, to je prima, e se budete s dceřinou rodinou často vídat, a určitě se těí, e jí i trochu pomůe.
Není tady
eremuruss napsal(a):
LENNNA napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Takze pisi po delsi dobe.Ta zena dokazala rozvrtat celou rodinu,dceru zacala sproste urazet a hazet na ni nesmyslnou spinu.Dokzala se pohadat pres sms i se synovo pritelkyni,na zivo se nikdy nevideli.Dcera ma za 14 dni rodit a nadava ji do zlatokopek,protoze si nasla pritele z rozestavenym barakem zatizeny hypotekou. Do toho ji zacala urazet i jeji babicka z otcovo strany.Dcera ji parkrat navstivila ze slusnosti.Dcera si tam u ni stezovala jak v detstvi to meli tezke,ze jsem mela dve zamestnani,abych je uzivila,kdyz jejich tata neplatil.Ze ona nechce,aby jeji deti stradali tak jako ona z brachou. Kdyz odesla domu,tak se do ni babka pustila,ze ji chce okrast o zahratku a chatku ve ktere zije,napsala ji,ze jeste neumira.Dcera s nima se vsema skoncila,zpravy preposlala svemu otci,ten neodpovedel.Takze konecne je vse vyresene.
Erem, to začala být sprostá jen tak z ničeho nic a bezdůvodně? Nestalo se něco? Pokud by mi někdo skutečně nadával a choval se ke mně patně přes telefon, okamitě ho zablokuju. Proč to dcera čte? Proč jí nezablokuje? Nekate si náladu, čeká vás tak krásná událost (nevěděla jsem, moc gratuluju!), odstřihněte se, pokud jsou opravdu takoví, nekate si náladu a těte se na miminko.
Ano ,jenom tak,dcera nechape.Babka po ni chtela radu,jak to udelat,aby dcery tata dostal tu jeji zahradku a aby se nemusel delit se svou zenou.Dcera ji radu dala a otocilo se to uplne proti ni.Cela ta rodina cely zivot zije jako spodina o tom svedci i to jejich bydleni v zahradni chatce o jedne mistnosti.Dcera tam vykladala babce jak stavi barak,jak ho budou zarizovat.....no vykladejte to cloveku ktery cely zivot mel nez cigara a chlast.Ona babka nikdy nesnasela lidi co neco maji.Ale na druhou stranu jsem si myslela,ze ji to bude prat a ne zavidet....nechapu jak ji muze zavidet vlastni babicka....leda tak,ze ji jako vlastni nebere,kdyz se spousta let nevideli.Vse co ji tam dcera vykladala dalsi den vedel jeji tata a jeho zena.Ta ji take hnusne zacala urazet,ze je zlatokopka.Pritom ten dum je na hypoteku,proste se ta rodina pres to nemuze prenest.Misto,aby ji to prali,ze ma dcera slusnyho a hodnyho partnera i jeho rodinu,tak ji takto budou urazet.Dcera si zablokovala otcovo pritelkyni,protoze to byl vylozene hnus co ji psala.
Dcera je rada,ze konecne poznala co je to za rodinu a ze ,uz s nima nechce mit nic spolecneho
Erem, to je síla, jestli se tak chovají. Dcera dobře udělala, e je zablokovala. Neměla to ani číst! Ani bych se na to nevyprdla, jednou mi zde psal anonym a nedočetla jsem ani první větu, max. tu první větu. Hned jak jsem poznala, e píe nějaký uboák, tak to mi za to nestojí tomu věnovat energii a kazit si náladu nějakým jeho balastem, který má v sobě. Nedočítám a hned mau a blokuju. Obzvlá dcera, kdy je těhotná! Je dobře, e to je pryč, kontakt přeruen a u bych tomu vůbec nevěnovala pozornost a energii, a se těí na miminko. A ty také!
Není tady
eremuruss napsal(a):
vrabčák napsal(a):
S takovými lidmi netřeba ztrácet čas. Přeruit a úplně ukončit vekeré kontakty. Odstřihnout se, jak píe Lennna.
Erem, těte se na miminko!Na miminko se moc tesim,bude to moje treti vnoucatko.Synovi se narodilo druhe ditko holcicka v lednu. Tohle vnoucatko si uziju,protoze dcera bydli 20 km ode me.Synovo deti moc nevidim bydli daleho s skloubit s praci vic dni volna moc nejde.
Erem, no to je krásná zpráva! Moc gratuluju! A jak se má ty? Co nového?
Není tady
LENNNA napsal(a):
eremuruss napsal(a):
vrabčák napsal(a):
Erem, těte se na miminko!Na miminko se moc tesim,bude to moje treti vnoucatko.Synovi se narodilo druhe ditko holcicka v lednu. Tohle vnoucatko si uziju,protoze dcera bydli 20 km ode me.Synovo deti moc nevidim bydli daleho s skloubit s praci vic dni volna moc nejde.
Erem, no to je krásná zpráva! Moc gratuluju! A jak se má ty? Co nového?
Leno,nic noveho,vse pri starem,porad pracuji jako prodavacka v supermarketu
Není tady