6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Memu otci je 85 let,zije se mnou v dome kde ma vecne bremeno.Cely zivot delal mezi mnou a bratrem velke rozdili.Bratra mel vzdy radci....bratr se s nim ,ale leta nebavi.Mezi vnoucaty take delal rozdili.K me dceri mel vzdy blize.Kdyz si dcera nasla bydleni koupil ji tam nabytek za 100 tisic.Pak ji dal 200 tisic,aby si je ulozila na stavebko.Ted ji dal dalsich 200 tisic na kuchynskou linku do baraku.Ted co syn bydli nekolik let pres pul republiky me zacina stvat jak se muj otec chova.Kdyz se synovi narodilo prvni vnouce tak muj otec vnouceti kupoval darky,zeptal se jak se vnuk ma.
Moje dcera porodila v unoru chlapecka.Dcera bydli 30 km od nas ,se svym pritelem stavi dum.Muj otec po ni vyzaduje,aby za nim jezdila alespon 3x v tydnu.Kdyz dcera prijede a chce take navstivit svou kamaradku je ohen na strese,ze mu ubira cas s pravnoucetem.I kdyz bydlim ve stejnem dome,tak nemam sanci se venovat vnouceti,muj otec me rekne,abych si sla po sve praci,ze ho bude bud vozit v kocare nebo ho bude mit u sebe.Kdyz jsem v mistnosti kde je on s mou dcerou a vnukem,vidim na nem jak mu to vadi.Takze jezdim k dceri kdykoliv mam v tydnu den volna. To se memu otci nelibi,protoze takhle dcera neprijede za nim,kdyz k ni lezu ja.
Ted se resili vanoce,muj otec pravnukovi koupi elektrotraktor ktery stoji pres 10 tisic,pritom v dobe narozeni mu koupil elektro auto mercedes. Memu synovi a jeho rodine da 2 tisice,kdyz jsem se nad tim podivila,ze za to si nic nekoupi,tak me bylo receno,ze oni maji vse a nic nepotrebujou.Uz se nepta na vnuka a vnucku ze synovo strany,ty uz ho nezajimaji.Porad jen vidi jen to jedno pravnouce.
Jeste musim dodat,ze muj otec mel velke pratelstvi asi 40 let s rodinou svych spolupracovniku.Ty asi pred 2 lety se s nim uz nestykaji,co se tam stalo nevim. Od te doby se hooodne upnul na vnuka me dcery a na mou dceru.Dcera je s te situace take nestastna.Take by vam vadila takova situace v rodine ? Muj syn vubec nema tuseni kolik penez od dedy ma moje dcera,protoze jemu nedal nic.Myslim si,ze kdyby toto vedel ,ze by to oba sourozence navzdy rozestvalo.
Není tady
Erem, asi by mě to taky tvalo. Na druhou stranu - otci je 85, v tom věku u bývají lidé hodně zvlátní, objevuje se demence apod., bůhví, jak dlouho tady bude jetě s vámi.
Ale hlavně se tedy před synem nikdy neprořekni, co děda kdy dal tomu nejoblíbenějímu pravnoučeti, protoe bys to byla ty, kdo rozetval dceru a syna proti sobě.
Není tady
Erem, taky by se mi to nelíbilo.
Ale jak píe Niky, hlavně to neřekni synovi.
Starého pána u neře. Prostě je takový.
A jestli se to nelíbí tvé dceři, musí si to řeit ona. Je to jednoduché, prostě k němu jezdit nebude, jestli skutečně nechce. A pokud jezdí, třeba kvůli penězům od dědy, tak to je její boj. Tvůj ne.
Není tady
Eva. napsal(a):
Erem, taky by se mi to nelíbilo.
Ale jak píe Niky, hlavně to neřekni synovi.
Starého pána u neře. Prostě je takový.
A jestli se to nelíbí tvé dceři, musí si to řeit ona. Je to jednoduché, prostě k němu jezdit nebude, jestli skutečně nechce. A pokud jezdí, třeba kvůli penězům od dědy, tak to je její boj. Tvůj ne.
Ano,dcera citi vdecnost.Ale jde od nej uplne vyrizena.Muj otec neslysi,ale naslouchatka nosit nechce.Porad mu musime vsechno nekolikrat opakovat.Vnucuje ji sve nazory,kdyz dcera nesouhlasi,tak se rozciluje.
Není tady