18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nějak nám tu v poslední době převládá angličtina........
Není tady
Přispívají sem jetě vůbec nějací Čei? Kde to ijeme?!!???
Není tady
vrabčák napsal(a):
Přispívají sem jetě vůbec nějací Čei? Kde to ijeme?!!???
Vrabčáčku, snaím se ty spamy mazat, ale bohuel nejsem schopna tady být 24 hodin denně. Ale hned jak je vidím, mau.
Není tady
Andrejko, vím, e je mae, a moc děkuju.
Není tady
Skuhry, skuhry...................skoro nikdo na Babi nechodí......ani Petr.....je tu neveselo, truchlivo....koda
U nás je dnes depkoidní počasí, z okna jsem zahlédla houbaře s plným koíkem, hned se ve mně probudila lovecká váeň.....a jdu
Čtu si Juráčkovy deníky.....to je taky morda
Není tady
Věrko zdravím a bě lovit houby.
Není tady
Věro, taky zdravím. Já sem chodím denně a větinou tu "potkám" jen sama sebe... Ty, co se tu předvádějí v angličtině, do toho nepočítám. Ale jsem optimista a doufám a věřím, e nás zas bude víc.
Není tady
Věrko tak kolik kilo houbiček jsi nala?
Není tady
la jsem se jen projít..............mám místo 2 min. od baráku, vidím střechu.............holubinky, bedle, babky atd. u neberu, take nic, jdu zpět, kdy tu hříbeček a druhý................a vedle janek s červenou hlavou......byla omáčka
teď jdu zase...............na 30 min...mám tolik práce na zahradě, v baráku.......jaksi nic nestihám, nechce se mi, hromadí se to
nejsou lidi..............děti výletují-asi jsem je to naučila.............přemýlím, co s tím
Petře, dám vědět, co jsem ulovila
Není tady
nic, naprosto nic.....karedé babky a václavky
Není tady
Věrko těím se na tvou zprávu co jsi ulovila.
Není tady
no, vdy píu, e...................nic, naprosto nic.........ale to neva, ivot je přesto krásný
Není tady
Jdu si sem zaskuhrat. Je mi dnes smutno.
Selo se mi více nepodařených věcí a navíc mě zlobí zdraví. A tím, e jsem doma (v část. invalidním důchodu) se mi nedaří zaplait chmurné mylenky. Potřebovala bych víc mezi lidi, tak jdu aspoň mezi ty virtuální, sem.
Není tady
Niky, dobře jsi udělala, e sis tu zaskuhrala.
Pokud bude moct, určitě se zúčastní nějakých adventních koncertů a jiných akcí, kde pookřeje.
Tak HLAVNĚ TO ZDRAVÍ!!!!!!!
Není tady
Niky123 napsal(a):
Jdu si sem zaskuhrat. Je mi dnes smutno.
Selo se mi více nepodařených věcí a navíc mě zlobí zdraví. A tím, e jsem doma (v část. invalidním důchodu) se mi nedaří zaplait chmurné mylenky. Potřebovala bych víc mezi lidi, tak jdu aspoň mezi ty virtuální, sem.
Niky, vak o víkendu bude zase líp. Ve vaem krásném křiálovém údolí začnou Vánoce.
Není tady