Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 22. 8. 2022 12:59

adrianakoutna
♥------

Dárky

Ahoj,
máte nějaké tipy na dárky pro manžela k narozeninám? Je to vášnivý cyklista a pivař, ale věci na kolo moc vybrat neumím a pivo mu kupovat nechci. Napadlo mě dárek doplnit tématickým tričkem. Nemáte někdo zkušenost s kvalitou triček?
https://www.t-shock.eu/cs/potisky/cyklisticka

Není tady

#2 14. 9. 2024 23:47

Khloé
♥------

Re: Dárky

Holky, sháním nějaký supr parfém pro chlapa. Nemá nějakou nejoblíbenější vůni a rád zkouší nové a střídá to. A taky má fakt velkou spotřebu, je to taková moje voňavka :-D jaké máte nejoblíbenější parfémy pro chlapy?

Není tady

#3 26. 9. 2024 0:27

Kulíšek93
♥------

Re: Dárky

Tak to jsme na tom dost podobně :-D Ten můj se vždycky tak vyvoní, že je cítit jenom jeho parfém a já přes tu jeho vůni ani necítím svou voňavku, někdy mě tím fakt štve, ale tak zase lepší, než abychom měly doma smraďochy, ne? :-) Takže já ke každé příležitosti kupuju parfém na notinu, abych při té jeho spotřebě aspoň nějakou korunku ušetřila. Parfémy mu v podstatě vybírám podle toho, co se líbí mně, ale ještě se nikdy nestalo, že by nebyl spokojenej. Teď naposledy jsem kupovala od Yves Saint Lauren Ypsilon. Je to taková kořenitá, dřevitá vůně, moc pěkná. A super je taky Dior Sauvage, ta je u chlapů hodně oblíbená.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí