18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Petře, to bylo v televizi na programu Art. Jestli ho máte nastavený a má monost si oboje pustit dodatečně, opravdu to stojí za to.
Není tady
Milý Vrabčáku, myslím e vechno máme. Já jsem teď slaměný vdovec, jetě celý týden. Nevím jestli jsem to sem ji psal, moje ena zpívala v brněnské opeře cca 30 roků.
Není tady
Petře, ano, psal. Uijte si ten zbývající týden oba dva! Doufám, e si doma taky občas zazpívá a nesleduje jen politickou situaci.
Není tady
Jako vdy má pravdu.
Není tady
Dívala jsem se na veronskou Arénu, dávali Carmen..............na jevitě vjel povoz taený 2 koňmi mimo jiné, jedu do Verony 4.10. a rozhodla jsem se jít na cokoliv do Arény a to stojí cokoliv, hm................sezóna končí posledního září, koda
Není tady
Your writing inspires critical thinking. I appreciate the way you encourage readers to reflect on [subject] in their own lives. traductor confiable de inglés a español
Není tady
very interesting post.this is my first time visit here.i found so mmany interesting stuff in your blog especially its discussion..thanks for the post!
Umrah Packages from Pakistan
Není tady
vera napsal(a):
Dívala jsem se na veronskou Arénu, dávali Carmen..............na jevitě vjel povoz taený 2 koňmi mimo jiné, jedu do Verony 4.10. a rozhodla jsem se jít na cokoliv do Arény a to stojí cokoliv, hm................sezóna končí posledního září, koda
Věro, to je tedy smůla... Ale určitě si to tam ráda zopakuje. Přeju krásný pobyt!
Není tady
Milo Zeman, former Czech president, faces a Supreme Court mandate to apologize for slander against his ex-advisor, Zdeněk arapatka. Despite filing an appeal, Zeman's request was denied. In a world where platforms like Omegle highlight the importance of respectful communication, this case reminds us that accountability in speech matters. Justice must prevail, reflecting deeper principles rather than mere trivialities, as emphasized by arapatka's lawyer.
Není tady
Pi česky.
Není tady