18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, ráda bych vás poprosila o názor. V prosinci jsem si začala psát s jedním klukem (27). Vypadalo to ze začátku moc dobře, je inteligentní, je to vědec ve výzkumu a má kladný vztah ke zvířatům, které chodí do lesa krmit. Moc hezky jsme si psali. Jednoho dne mi ale poslal do zprávy odkaz, kde bylo napsáno, e ena dostala pokutu 12 000 za to, e dala své zlobivé dceři výprask vareckou. Pak mi začal i psát, e tady by se to nestalo, e on dostal taky. Já jsem taky napsala, e jsem občas taky dostala vareckou, ale samozřejmě málo. On se pak začal vyptával jestli jsem dostala od mámy nebo od táty. A začal mi psát, e dostal paskem, na holou a vareckou. Jiný den mi zase napsal, e viděl kluka na zastávce jak kope do své mámy a co bych dělala. Jsem řekla, e záleí na věku. A on, e mu bylo 5-7 a e by to na diskuzi nebylo a e by se neudrel a dal mu na zadek. O vánočních svátcích byl s rodiči na umavě a na Silvestra mi poslal odkaz s videem ze seriálu Bylo nás pět a byla tam scénka, jak táta vytahuje na kluka varecku, e dostal patné známky. U toho byl popisek: "haha, takhle to u nás probíhalo." A otázka "U vás ne jo?". A začal mi psát, e jako dítě si omylem vzal maticku do kapsy a e ho táta hrozně seřezal. A jestli taky nemám takový příběh. A za co jsem tedy dostala vareckou. Já jsem mu napsala, e bych to neřeila, e někoho serezu, jen bych dala dítěti na zadek kdy zlobí. A on e co to znamená seřezat. Já e jako ve smyslu ztlouct myslím. A on, e to ne, ale e myslí, e pár vareckou se dá pochopit. Já jsem napsala, e kdy je to ale málo. A on e jasně. Narovinu jsem se zeptala, jestli se nebál svého táty. A on, e ne, e to nebylo hodně, ale zasloueně. Jinak psal hrozně pěkně, posílali jsme si do zpráv věci o vědě, o přírodě, o zvířatech. Jen tyhle "vypraskové pasáe" ve zprávách mě trochu znejistily.
První 2 měsíce jsem ho vůbec nemohla dostat ven. A to bydlí 10 minut ode mne. Pořád říkal, e píe vědecký článek, celé vánoční svátky trávil na chatě na umavě, e mají takovou tradici. A o víkendech v zimě dělal to e jezdil na tu umavu, kde trénoval na běky na závody. Dostala jsem ho ven tedy a v únoru. Hrozně se mi líbil, působil sluně, choval se jako gentleman. Pak mě vzal i do práce a ukázal mi výzkum, mikroskopy. Začali jsme spolu chodit na procházky, vyprávěl mě hezky o zvířatech a květinách, představil mě kamarádům i v práci, bral mě i na pracovní večírky. Před kamarády a v práci mě před lidmi projevoval náklonnost a dával pusy. A na estém rande mi teprve dal pusu, dříve se neodváil, bylo vidět, e o tom přemýlí zda můe nebo ne. Ukazoval mi i jak přednáí studentům.
Jeho dalí stránka je vak taková, e občas chodí domů v pozdních hodinach, např. chodí do pivnic a do hospod či se zdrí na přednáce o cestování. Občas mi tedy pise v pozdních hodinách, e se vrací domů a píe na dobrou noc. Na FB má i 653 přátel, co úplně odporuje tomu vědci, který má rád přírodu. Má tam i fotky z V z různých párty, makarni nebo jak byl na vodě.
Přes týden mi dělá to, e se třeba se mnou domluví na den a pak kdyz je ten den tak vdy čekám u mobilu, jestli půjdeme ven nebo ne. Větinou mi píe, kdyz skončí práci. Občas mi to i zruí a pak se vdy prevlekam zpět. Např. kvůli pokusu v práci, e má asi teplotu, nebo e ho bolí hlava a jde domů do vyspat. Je to pro mě vdy taková nejistota jestli na poslední chvíli jdu, nebo ne. S víkendy je to takové, musi jezdit obvikend s rodiči na chatu, táta chce, aby tam tipal dřevo a pracoval (táta je asi despota, asi ho i bil) a přijde mi, e je naprosto v područí těch rodičů, dokonce s nimi musí i na dovolené. Take je vdy na víkend v Praze, kdyz je v Praze, tak mi řekne, e bude v sobotu pracovat. V neděli jdeme někam zase na procházku nebo domů k jeho kamarádům, jako e jsme tam pak 2 páry. Co mi přijde zvlátní je to, e kdyz není na víkend na chatě s rodiči na umavě, tak mě nikdy nepozve k sobě do svého bytu a to bydlí sám a 10 minut ode mne. Ani tedy spolu intimně neijeme.
Kdyz jsem byla tenkrát na pracovním večírku, tak mi řekl, e se těí na umavu a e si to musíme spolu uít i se sexem. Ten víkend odloil, e ma teplotu. Pak jsem to zrovna dostala, ale i tak řekl, e si tu umavu spolu uijeme i jinak. Na umavě byl na mě hrozně hodný, pracoval tam a pořád mě hladil a líbal. Večer jsme se dívali na film Jak dostat tatínka do polepovny a zase tam byla ta scénka jak máma říká tomu T. Holemu, e ho seřee a 10 dnů si nesedne. On se tomu začal smát, co mě zase zarazilo. Ráno jsem mu pak řekla a trochu jsme se kádlili, e si můe vzít ten řízek domů, co jsem dělala. On se na mě otočil od linky a řekl mi:" Ty zlobidlo, ty dostane, jako ten Vaík včera...pořádně (z té scénky Jak dostat...). Trochu mě to zaskočilo. Pak jsme spolu byli na gauči, líbali se a dala jsem mu ruku pod tričko. On mi řekl: "Kam jde? Ty dostane....a a budeme mít tu hlavní věc, tak jetě víc (a začal mě jemně poplacavat po zadku). Trochu mě to zaskočilo. Zeptala jsem se, jestli to myslí v legraci a on, e jo a začal se smát. Stejně jsem pak o tom přemýlela celou dobu....
Dalí víkend se vak nesnail, aby bylo nějaké pokračování třeba u něho doma v bytě, nikdy mě tam nepozval k sobě. li jsme přes týden ven a v neděli zase ven. Venku mi vak zase říkal, e by mohla být volná umava dalí víkend. Pak mi ale psal, a se nezlobím, e tam bude muset jet s rodičemi, e teď mamce není dobře (On se vdy rozhoduje podle rodičů.). Pak mě pracovní víkend zase v Praze a to jsme se vůbec neviděli, jeliko pak chtěl spát, e je unaven a dalí víkend zase odjel s rodiči na chatu na umavu. Jen přes týden jdeme ke kamarádům nebo ven někam. Take jsem ho neviděla 2 víkendy za sebou. Pak jsem se učila na státnice a nemohla se s ním moc vidět. On zase místo naí společné umavy navrhl, co mi venku říkal, e asi bude volná umava, tak e půjdeme ke kamarádům a zase mi to bylo divné. To jsem odmítla kvůli učení a zeptala se co bude dělat dalí víkend a on, e táta bude chtít pomoct a e asi pojede na umavu. Pak mi napsal, e změna plánu a e teď tam pojede s nimi a dalí víkend je volný. Pak jsem se učila a řekl mi, jestli si neudělám čas v pátek večer, řekla jsem, e jo, e se učím, ale najdu na oslavu narozenin. V pátek ráno mu píu, e potřebují vědět, zda to platí nebo ne. A on, e by se stavil pokud vyhovuje. Řekla jsem ok. Hodinu a půl predtim mi přila zpráva, e se omlouvá a e ho to mrzí, e ho začala bolet hlava a půjde to domů vyspat. Straně mě to zklamalo. Napsala jsem mu vyčítavou zprávu, e to nejde pořád něco ruit, e kdyz mas někoho rád...A on jestli nemám čas o víkendu. Řekla jsem, e se potřebují u učit a musím mít klid. Tak mi prostě nic nedal, jen popřál do zprávy a odletěl na den státnic do Ameriky na 17 dní. Pak má 14 dní volno, to zase e by chtrl pracovat tak bys el na prochazku jen nebo mezi kamarády by mě vzal. Pak na 10 dnů jede s rodiči na dovolenou a pak na 4 dny s kamarády. A já a nakonec se mnou v srpnu by chtěl jen někam.
Mám z toho ale divný pocit, jetě e do Ameriky jsem s ním nejela, kam mě zval ..vdy ho tolik neznám.
Co si o tom myslíte?
Není tady
Za mě má problém navázat intimní vztah (se enou?). Proč, to ví jen on sám. Co se výprasků týče, názor "zaslouil jsem si to" je docela ve vypovídající. Kdy si to ty zaslouí, taky ti dá výprask? Buď se v tom jetě plácá a nebo u si ujasnil svou cestu, e mlácení je zábava a cesta ke těstí. Tak či onak, není to jen tvůj současný partner, ale i potenciální otec vaich dětí. Tohle byste si měli ujasnit hned a bez vytáčení, abyste oba věděli, jak pokračovat dál. Jsou věci, které se dají řeit a jsou věci, které se jednodue změnit nedají. Jeho vyhýbání se zodpovědnosti, nedodrování slova teď, kdy o nic nejde, je taky určitý ukazatel. Bude na něj spoleh v případě potřeby? Zvířátka můe milovat sebevíc, ale měl by umět milovat i lidi. Umí to? Tohle jsou otázky, na které bych chtěla znát odpověď. Tobě přeji hodně těstí při hledání odpovědí na ty tvé.
Není tady
Pokud je příběh pravdivý, tak od takového zdrhej, jak můe. Nejen, e je "divný" (výprasky), ale jetě si tě neváí a jsi jak holka na zavolání, která přiběhne a řídí svůj čas jen podle něj (ruení schůzek těsně před, stále nemá čas, jeho čas s rodiči). Tady tě nic dobrého asi nečeká.
Upravil(a) LENNNA (12. 7. 2022 8:31)
Není tady
LENNNA napsal(a):
Pokud je příběh pravdivý, tak od takového zdrhej, jak můe. Nejen, e je "divný" (výprasky), ale jetě si tě neváí a jsi jak holka na zavolání, která přiběhne a řídí svůj čas jen podle něj (ruení schůzek těsně před, stále nemá čas, jeho čas s rodiči). Tady tě nic dobrého asi nečeká.
Je?
Není tady
Mně taky připadá hooooooooodně divný, ukončila bych to.
Není tady
Psaní tady, nebo...👍
Není tady
Ten kluk.
Není tady
děkuji, e jste se podělila o svou zkuenost. Chápu, e situace můe být matoucí a vyvolává mnoho otázek. Zde je několik mylenek a názorů, které by vám mohly pomoci se zorientovat:
Smíené signály:
Zdá se, e vá partner dává smíené signály. Na jedné straně se k vám chová pěkně a projevuje vám náklonnost, na druhé straně má tendenci ruit plány a být neustále zaneprázdněn.
Prioritizace vztahu:
Je důleité, aby vá partner byl ochoten investovat čas a energii do vztahu. Pokud neustále ruí plány a dává přednost jiným aktivitám nebo povinnostem, můe to znamenat, e jeho priority nejsou zcela v souladu s vaimi.
Důvěra a komunikace:
Komunikace je klíčová. Otevřeně si s partnerem promluvte o svých pocitech a obavách. Je důleité, aby věděl, jak se cítíte a co vás trápí.
Zájem o tělesné tresty:
Opakované zmínky o výprascích a fyzických trestech mohou být znepokojující. Zkuste zjistit, zda je to jen část jeho humoru nebo má hlubí význam. Pokud vás to znepokojuje, promluvte si o tom s ním a zjistěte, jaké jsou jeho názory a postoje.
Rodinné vazby:
Je zřejmé, e má silné vazby na své rodiče a často se podřizuje jejich poadavkům. To můe být známkou toho, e je velmi rodinně orientovaný, ale také to můe znamenat, e má problém s vymezením vlastních hranic.
Vyváenost ve vztahu:
Vztah by měl být vyváený, kde oba partneři mají prostor pro sebe i pro společné aktivity. Pokud máte pocit, e vae potřeby a přání nejsou naplňovány, je důleité to řeit.
Budoucí plány:
Zvate, jaké máte očekávání a plány do budoucna. Pokud vá partner není schopen nebo ochoten se s vámi pravidelně setkávat a plánovat společný čas, můe to být problém.
Celkově je důleité, abyste se cítila ve vztahu komfortně a byla spokojená. Pokud máte pocit, e vztah neprobíhá podle vaich představ, je dobré to otevřeně probrat s partnerem. Pokud se situace nezlepí, můe být vhodné zváit, zda je tento vztah pro vás to pravé.
Přeji vám hodně těstí a doufám, e se situace vyřeí k vaí spokojenosti.
Není tady
Návrhy úrovní jsou tak kreativní a zábavné! Kadá etapa se cítí jako nové dobrodruství!
geometry dash
Upravil(a) gloveblocks (9. 9. 2024 8:58)
Není tady