18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den,
vím, e zde dobře radíte, tak bych se chtěla o něčem poradit. Kamarádka je v seznamovací agentuře. Bydlí v Praze.
Poslali ji tam návrh jednoho Slováka. Také jsem přemýlela kdy mi to ukazovala, proč vlastně neinzeruje na Slovensku...nebo
jestli chce do ČR....nevíme.
ukazovala mi ten inzerát. Má tam samé krásné věci - miluje přírodu, hory, pracuje rád na domě. Chtěl by jednou zakládat určitě rodiny, jeliko děti bere jako dar a mít rodinu. Bydlí tedy zatím na Slovensku s rodičemi v domě a i na Slovensku pracuje. Psal, e prý to můe být překákou pro někoho e je momentálně tam, ale e prý kdy pozná pravou enu, tak záleí na vzájemné domluvě kde budou ít, e je otevřený vemu, e by rád poznal enu, se kterou by cestoval a poznával by se. Opravdu vypadá sympaticky, i dle foty, je prý věřící křesan...má rád turistiku, prostě samé hezké věci.
bydlí tedy 388 km od kamarádky, co je 4,5 h autem anebo 4,5h vlakem. Je jim 27. li byste do toho? Zřejmě by tedy měli vztah na dálku...asi by zprvu jezdil on za ní....třeba 1* za 14 dní...netuím...jestli by tady pak přespával někde na hotelích...asi by nejezdil na otočku hned zpět těch 388 km...pak asi za čas by jezdila ona za ním 4,5h vlakem...přes týden by si skypovali....
Nevím zda to není komplikace toto celé, ale zase ten inzerát je úplně dokonalý...
Máte někdo s tímhle zkuenost? A li byste do toho?
Není tady
Kdybych byla mladá, svobodná a single, tak bych do toho la. I přes tu dálku. V 27 letech je jetě otevřený změnám, třeba zásadním - změna práce a bydlitě - dokonce ze státu do státu. A on i tím, e inzeruje v Čechách, dává najevo, e by se i přestěhoval.
Ve svém věku (59) bych u do toho nela, ani kdybych byla single.
A to kamarádka zkusí, nakonec se můe stát i to, e po prvním setkání uvidí, e to není ono a aspoň nebude celý ivot litovat, e to nezkusila.
Není tady
Mám a klaplo to. Kdy spolu mají dva být, vzdálenost se snadno překoná. A pokud spolu dva být nemají, tak vzdálenost bude první důvod, ale poslední příčina
Není tady
V dnení online době není dálka překáka, take toho bych se nebála, obzvlátě v mladém věku.
Není tady
Teri17 napsal(a):
Dobrý den,
vím, e zde dobře radíte, tak bych se chtěla o něčem poradit. Kamarádka je v seznamovací agentuře. Bydlí v Praze.
Poslali ji tam návrh jednoho Slováka. Také jsem přemýlela kdy mi to ukazovala, proč vlastně neinzeruje na Slovensku...nebo
jestli chce do ČR....nevíme.
ukazovala mi ten inzerát. Má tam samé krásné věci - miluje přírodu, hory, pracuje rád na domě. Chtěl by jednou zakládat určitě rodiny, jeliko děti bere jako dar a mít rodinu. Bydlí tedy zatím na Slovensku s rodičemi v domě a i na Slovensku pracuje. Psal, e prý to můe být překákou pro někoho e je momentálně tam, ale e prý kdy pozná pravou enu, tak záleí na vzájemné domluvě kde budou ít, e je otevřený vemu, e by rád poznal enu, se kterou by cestoval a poznával by se. Opravdu vypadá sympaticky, i dle foty, je prý věřící křesan...má rád turistiku, prostě samé hezké věci.
bydlí tedy 388 km od kamarádky, co je 4,5 h autem anebo 4,5h vlakem. Je jim 27. li byste do toho? Zřejmě by tedy měli vztah na dálku...asi by zprvu jezdil on za ní....třeba 1* za 14 dní...netuím...jestli by tady pak přespával někde na hotelích...asi by nejezdil na otočku hned zpět těch 388 km...pak asi za čas by jezdila ona za ním 4,5h vlakem...přes týden by si skypovali....
Nevím zda to není komplikace toto celé, ale zase ten inzerát je úplně dokonalý...bitlife
Máte někdo s tímhle zkuenost? A li byste do toho?
Dlouhodobé vztahy mohou být náročné, ale také velmi naplňující. Vá popis slovenského mue zní velmi slibně a sympaticky. Pokud jsou obě strany ochotné pracovat na vztahu a komunikovat, můe to fungovat.
Není tady
Palomita napsal(a):
Mám a klaplo to. Kdy spolu mají dva být, vzdálenost se snadno překoná. A pokud spolu dva být nemají, tak vzdálenost bude první důvod, ale poslední příčina
Palomito, zabrousila jsem do února. Moc se mi líbí "první důvod a poslední příčina".
Není tady
Palomita: napsal(a):
Mám a klaplo to. Kdy spolu mají dva být, vzdálenost se snadno překoná. A pokud spolu dva být nemají, tak vzdálenost bude první důvod, ale poslední příčina pizza tower
Ve skutečnosti je vzdálenost mnohokrát zkuební dobou pro vztah dvou lidí. Prostřednictvím něj je moné lépe porozumět tématu. Mnohokrát jsou to dobré příleitosti
Není tady