Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 29. 2. 2024 9:36

Teri17
♥------

Vztah na dálku? Máte zkušenost?

Dobrý den,
       vím, že zde dobře radíte, tak bych se chtěla o něčem poradit. Kamarádka je v seznamovací agentuře. Bydlí v Praze.
Poslali ji tam návrh jednoho Slováka. Také jsem přemýšlela když mi to ukazovala, proč vlastně neinzeruje na Slovensku...nebo
jestli chce do ČR....nevíme.
      ukazovala mi ten inzerát. Má tam samé krásné věci - miluje přírodu, hory, pracuje rád na domě. Chtěl by jednou zakládat určitě rodiny, jelikož děti bere jako dar a mít rodinu. Bydlí tedy zatím na Slovensku s rodičemi v domě a i na Slovensku pracuje. Psal, že prý to může být překážkou pro někoho že je momentálně tam, ale že prý když pozná pravou ženu, tak záleží na vzájemné domluvě kde budou žít, že je otevřený všemu, že by rád poznal ženu, se kterou by cestoval a poznával by se. Opravdu vypadá sympaticky, i dle foty, je prý věřící křesan...má rád turistiku, prostě samé hezké věci.
      bydlí tedy 388 km od kamarádky, což je 4,5 h autem anebo 4,5h vlakem. Je jim 27. Šli byste do toho? Zřejmě by tedy měli vztah na dálku...asi by zprvu jezdil on za ní....třeba 1* za 14 dní...netuším...jestli by tady pak přespával někde na hotelích...asi by nejezdil na otočku hned zpět těch 388 km...pak asi za čas by jezdila ona za ním 4,5h vlakem...přes týden by si skypovali....
Nevím zda to není komplikace toto celé, ale zase ten inzerát je úplně dokonalý...
Máte někdo s tímhle zkušenost? A šli byste do toho?

Není tady

#2 29. 2. 2024 11:31

Niky123
♥♥♥♥♥♥-

Re: Vztah na dálku? Máte zkušenost?

Kdybych byla mladá,  svobodná a single, tak bych do toho šla. I přes tu dálku. V 27 letech je ještě otevřený změnám, třeba zásadním - změna práce a bydliště - dokonce ze státu do státu. A on i tím, že inzeruje v Čechách, dává najevo, že by se i přestěhoval.
Ve svém věku (59) bych už do toho nešla, ani kdybych byla single.

A to kamarádka zkusí, nakonec se může stát i to, že po prvním setkání uvidí, že to není ono a aspoň nebude celý život litovat, že to nezkusila. smile

Není tady

#3 29. 2. 2024 14:44

Palomita
♥♥♥♥♥♥-

Mám a klaplo to. Když spolu mají dva být, vzdálenost se snadno překoná. A pokud spolu dva být nemají, tak vzdálenost bude první důvod, ale poslední příčina smile

Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Není tady

#4 29. 2. 2024 22:33

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

V dnešní online době není dálka překážka, takže toho bych se nebála, obzvláště v mladém věku.

Není tady

#5 16. 7. 2024 6:54

jumpropefrail
♥------

Teri17 napsal(a):

Dobrý den,
       vím, že zde dobře radíte, tak bych se chtěla o něčem poradit. Kamarádka je v seznamovací agentuře. Bydlí v Praze.
Poslali ji tam návrh jednoho Slováka. Také jsem přemýšlela když mi to ukazovala, proč vlastně neinzeruje na Slovensku...nebo
jestli chce do ČR....nevíme.
      ukazovala mi ten inzerát. Má tam samé krásné věci - miluje přírodu, hory, pracuje rád na domě. Chtěl by jednou zakládat určitě rodiny, jelikož děti bere jako dar a mít rodinu. Bydlí tedy zatím na Slovensku s rodičemi v domě a i na Slovensku pracuje. Psal, že prý to může být překážkou pro někoho že je momentálně tam, ale že prý když pozná pravou ženu, tak záleží na vzájemné domluvě kde budou žít, že je otevřený všemu, že by rád poznal ženu, se kterou by cestoval a poznával by se. Opravdu vypadá sympaticky, i dle foty, je prý věřící křesan...má rád turistiku, prostě samé hezké věci.
      bydlí tedy 388 km od kamarádky, což je 4,5 h autem anebo 4,5h vlakem. Je jim 27. Šli byste do toho? Zřejmě by tedy měli vztah na dálku...asi by zprvu jezdil on za ní....třeba 1* za 14 dní...netuším...jestli by tady pak přespával někde na hotelích...asi by nejezdil na otočku hned zpět těch 388 km...pak asi za čas by jezdila ona za ním 4,5h vlakem...přes týden by si skypovali....
Nevím zda to není komplikace toto celé, ale zase ten inzerát je úplně dokonalý...bitlife
Máte někdo s tímhle zkušenost? A šli byste do toho?

Dlouhodobé vztahy mohou být náročné, ale také velmi naplňující. Vᚠpopis slovenského muže zní velmi slibně a sympaticky. Pokud jsou obě strany ochotné pracovat na vztahu a komunikovat, může to fungovat.

Není tady

#6 18. 7. 2024 20:59

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Palomita napsal(a):

Mám a klaplo to. Když spolu mají dva být, vzdálenost se snadno překoná. A pokud spolu dva být nemají, tak vzdálenost bude první důvod, ale poslední příčina smile

Palomito, zabrousila jsem do února. Moc se mi líbí "první důvod a poslední příčina". godlike

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#7 9. 9. 2024 5:08

haypeacock
♥------

Palomita: napsal(a):

Mám a klaplo to. Když spolu mají dva být, vzdálenost se snadno překoná. A pokud spolu dva být nemají, tak vzdálenost bude první důvod, ale poslední příčina pizza tower smile

Ve skutečnosti je vzdálenost mnohokrát zkušební dobou pro vztah dvou lidí. Prostřednictvím něj je možné lépe porozumět tématu. Mnohokrát jsou to dobré příležitosti

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí