18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den,
chystáme se na dovolenou s dvěma malými dětmi(2 a 4 roky). Jedna varianta je last minute, druhá ubytování přes booking nebo airbnb...kde se vám líbilo(baby friendly)? Jakou zemi byste doporučili? Kdy jedete bez cestovky, jak řeíte cestovní pojitění? Děkuji!
Není tady
Já teda za sebe s dětmi větinou přes cestovku. Ale kdy chceme trochu podle sebe a dobrodrůo, tak vybíráme sami. Airbnb mám docela i ráda, je to fajn. Pak je samozřejmě nutné myslet na cestovko a kdy se jede autem tak kór a je pojitěna případná asistence při porue. Já větinou před dovolenou srovnám na www.top.pojisteni.cz a vyberu nejlepí nabídku, lií se to. Kdy by měl někdo dalí praktické tipy nebo zkuenosti, budu ráda
Není tady
Pe2la napsal(a):
Dobrý den,
chystáme se na dovolenou s dvěma malými dětmi(2 a 4 roky). Jedna varianta je last minute, druhá ubytování přes booking nebo airbnb...kde se vám líbilo(baby friendly)? Jakou zemi byste doporučili? Kdy jedete bez cestovky, jak řeíte cestovní pojitění? Děkuji!
Já touím po Sardinii, je tam nádherná voda, prostě evropský Karibik
Není tady
Heidi91 napsal(a):
Já teda za sebe s dětmi větinou přes cestovku. Ale kdy chceme trochu podle sebe a dobrodrůo, tak vybíráme sami. Airbnb mám docela i ráda, je to fajn. Pak je samozřejmě nutné myslet na cestovko a kdy se jede autem tak kór a je pojitěna případná asistence při porue. Já větinou před dovolenou srovnám na www.top.pojisteni.cz a vyberu nejlepí nabídku, lií se to. Kdy by měl někdo dalí praktické tipy nebo zkuenosti, budu ráda
Já pořád nemám odvahu vyrazit na blint bez cestovky... . Naposledy jsme brali taky přes www.top-pojisteni.cz, respektive přes jejich kalkulačku https://www.top-pojisteni.cz/cestovni-pojisteni . Heidi, co pro Vás znamená nejlepí nabídka? Jakoe nejdraí? My brali spí vyí střed.
Upravil(a) Xaboo (24. 7. 2024 23:45)
Není tady
Dovolená s malými dětmi můe být skvělým záitkem, pokud vyberete vhodné místo a ubytování. Osobně bych doporučil země jako Chorvatsko nebo Řecko, které jsou často baby friendly, s pozvolnými pláemi a rodinnými resorty. Pokud zvolíte ubytování přes Booking nebo Airbnb, podívejte se na recenze od rodin s dětmi, abyste měli jistotu, e je místo přizpůsobené pro malé děti. Cestovní pojitění lze snadno sjednat online, větina pojioven nabízí balíčky, které zahrnují i děti. Je důleité zkontrolovat, zda pojitění pokrývá i moné zdravotní problémy a zruení cesty. Uívejte si plánování a přejeme krásnou dovolenou!
Není tady