Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 21. 7. 2024 22:50

Pe2la
♥------

Dovolená s dětmi

Dobrý den,
chystáme se na dovolenou s dvěma malými dětmi(2 a 4 roky). Jedna varianta je last minute, druhá ubytování přes booking nebo airbnb...kde se vám líbilo(baby friendly)? Jakou zemi byste doporučili? Když jedete bez cestovky, jak řešíte cestovní pojištění? Děkuji!

Není tady

#2 23. 7. 2024 12:46

Heidi91
♥------

Re: Dovolená s dětmi

Já teda za sebe s dětmi většinou přes cestovku. Ale když chceme trochu podle sebe a dobrodrůžo, tak vybíráme sami. Airbnb mám docela i ráda, je to fajn. Pak je samozřejmě nutné myslet na cestovko a když se jede autem tak kór a je pojištěna případná asistence při poruše. Já většinou před dovolenou srovnám na www.top.pojisteni.cz a vyberu nejlepší nabídku, liší se to. Když by měl někdo další praktické tipy nebo zkušenosti, budu ráda

Není tady

#3 24. 7. 2024 23:40

Xaboo
♥------

Pe2la napsal(a):

Dobrý den,
chystáme se na dovolenou s dvěma malými dětmi(2 a 4 roky). Jedna varianta je last minute, druhá ubytování přes booking nebo airbnb...kde se vám líbilo(baby friendly)? Jakou zemi byste doporučili? Když jedete bez cestovky, jak řešíte cestovní pojištění? Děkuji!

Já toužím po Sardinii, je tam nádherná voda, prostě evropský Karibik hjarta

Není tady

#4 24. 7. 2024 23:44

Xaboo
♥------

Heidi91 napsal(a):

Já teda za sebe s dětmi většinou přes cestovku. Ale když chceme trochu podle sebe a dobrodrůžo, tak vybíráme sami. Airbnb mám docela i ráda, je to fajn. Pak je samozřejmě nutné myslet na cestovko a když se jede autem tak kór a je pojištěna případná asistence při poruše. Já většinou před dovolenou srovnám na www.top.pojisteni.cz a vyberu nejlepší nabídku, liší se to. Když by měl někdo další praktické tipy nebo zkušenosti, budu ráda

Já pořád nemám odvahu vyrazit na blint bez cestovky... hmmva. Naposledy jsme brali taky přes www.top-pojisteni.cz, respektive přes jejich kalkulačku https://www.top-pojisteni.cz/cestovni-pojisteni . Heidi, co pro Vás znamená nejlepší nabídka? Jakože nejdražší? My brali spíš vyšší střed.

Upravil(a) Xaboo (24. 7. 2024 23:45)

Není tady

#5 1. 9. 2024 7:47

zapalka9
♥------
Web

Dovolená s malými dětmi může být skvělým zážitkem, pokud vyberete vhodné místo a ubytování. Osobně bych doporučil země jako Chorvatsko nebo Řecko, které jsou často baby friendly, s pozvolnými plážemi a rodinnými resorty. Pokud zvolíte ubytování přes Booking nebo Airbnb, podívejte se na recenze od rodin s dětmi, abyste měli jistotu, že je místo přizpůsobené pro malé děti. Cestovní pojištění lze snadno sjednat online, většina pojišoven nabízí balíčky, které zahrnují i děti. Je důležité zkontrolovat, zda pojištění pokrývá i možné zdravotní problémy a zrušení cesty. Užívejte si plánování a přejeme krásnou dovolenou!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí