18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,dnes sem pro mou pulroční dcerku mixovala papání s mým.stolnim mixérem Eta 0010.mixer vydával prdíci zvuky,zasekával se a i bzučel,nechtel mixovat.pomáhala mi i sousedka z vedlejiho bytu-slečna Martina.obedve jsme buili po nádobe,trasli s mixérem i ho vypinali a zapinali a domlouvaly mu a to papání rozmixuje.premlouvaní trvalo 5 minut a pak mixoval 10 minut.co mám rict mé dcerce kdy se mi nedarí umixovat jí papaní?anebo co ji rict kdy musím dlouho mixovat?
Není tady
Ahoj, chápu, e situace s mixérem můe být frustrující, zvlátě kdy se snaí připravit jídlo pro svou dcerku. Pokud mixování trvá déle ne obvykle, můe své dcerce říct, e mixér má dneska "pomalý den" a e jí chystá jídlo s extra láskou a péčí. Můe jí také vysvětlit, e někdy věci nejdou podle plánu, ale e se vdycky snaí, aby měla to nejlepí papání. Pokud se problémy s mixérem opakují, moná by stálo za zváení pořídit nový mixér, aby příprava jídla probíhala hladce a bez zbytečného stresu.
Není tady
This blender issue is frustrating, especially while feeding your daughter. Explain that the blender is having a "slow day" and that you are lovingly making her dinner if the blending takes longer. slope game
Upravil(a) isaachackett (18. 9. 2024 3:55)
Není tady
Kdy se ti nedaří umixovat papání pro dcerku, můe jí říct, e mixér někdy potřebuje víc fnf online času, aby se vechno pořádně promíchalo. Můe také říct, e mixér má své dny, kdy je trochu lenivý, ale nakonec se mu to podaří.
Není tady