18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jeho dílna je malá, ale asi dobře vybavená. Myslím si, e jen opravuje, ale nikdy neví...
Není tady
Vem z Babinetu krásné léto!
Není tady
Za sebe děkuju. I tobě, Lennno!
Není tady
Aby bylo!
Není tady
Palomita napsal(a):
Aby bylo!
Není tady
Včera jsem se zastavila v Libeřských lahůdkách a dala jsem si kávu s kremrolí. Jene se mi podařilo zavadit o ouko hrnečku a rázem jsem seděla nad velkou černou louí... (Stalo se mi to prvně v ivotě, kdy nepočítám příhody z domova.)
Hned přiskočila paní od vedlejího stolku a zároveň z druhé strany mladík, oba s větím počtem ubrousků. Moc příjemně mě překvapili.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Vem z Babinetu krásné léto!
Take preji krasne leto
Není tady
Jééé, erem, máte u to druhé synovo miminko? A dceřino?
Upravil(a) Niky123 (25. 7. 2024 6:46)
Není tady
Podařilo se mi sehnat dalí kousek do mé sbírky, krásný unikát. Mám radost.
Není tady
Niky123 napsal(a):
Jééé, erem, máte u to druhé synovo miminko? A dceřino?
Jo,jo synova holcicka se narodila v lednu a dcery chlapecek v unoru.Holcicku jsem zatim videla jen dvakrat,s toho jednou v porodnici,ale syn si udelal ridicak,tak za 3 tydny prijede.
Upravil(a) eremuruss (25. 7. 2024 14:59)
Není tady
Tak to jsou samé pozitivní zprávy! Tak i synovy děti uvidí častěji. Uívej vnoučat i léta!
Není tady
Včera jsem byla v centru. Na hlavní třídě jsem lovila něco z batohu a vimla jsem si, e mi na něj skočila malá hnědá kobylka. Nikdy jsem takovou neviděla. Měla výraz jako člověk, oči těsně u sebe, tvářila se přísně. Zatočila jsem do klidnějí boční ulice a hledala vhodný strom nebo keř, kde bych kobylku ubytovala, ale ádný nebyl ten pravý. Na konci ulice jsem přela jetě klidnějí boční ulici a dostala se a k parčíku. Kobylka velkým obloukem proskočila drátěným plotem na nejblií keř.
Není tady
Jsi hodná, e jsi tak ohleduplná k těm nejmením tvorům. A jetě se dovede radovat z jejich krás! Hezké léto plné sympatických malých potvůrek přeju!
Není tady
Niky, moc děkuju.
U od dětství jsem občas taky zachraňovala včely z vody, i to ihadlo jsem někdy dostala... Batoh s kobylkou jsem opatrně nesla za ucho. Nějak se mi příčí zabíjet komáry, snaím se je vyhnat průvanem.
Ale jsou i nesympatické malé potvůrky, třeba klíata a ovádi. Ty tedy nezachraňuju... Záleí ovem na úhlu pohledu. Tuhle vyprávěl ve Výborné show nějaký přírodovědec o klíatech s neskrývaným nadením, vysloveně na ně nedal dopustit.
Vám vem příjemné pokračování léta!
Není tady
Jéí holky, to je krása.........to se tak pěkně čte
Byla jsem na kole, na Vysočině, jeli jsme do Rovné-Diviov a pak jsme 40 km sjíděli dolů, do Nedvědice.......paráda.
Cestou jsme projíděli roztomilé vesničky s kostelíky, starými sady, potůčky, rybníky......v Bystřici jsem si vzala z Ička letáčky o zmíněných vesničkách.........v 15.stol tam bylo např. 7 domů............za 200 let pořád stejné.......rychtář a mlynář a poddaní.....8 sedláků muselo robotovat 2,5 dní s 1 koněm a s 1 volem za týden, rychtář s mlynářem museli vykrmit 1 vola a mít 1 zbrojnoe s koněm do války. Teď na stará kolena..........to proívám a moc.
Nová radost.
Není tady
Teda vrabčáku...............klíata nemilosrdně mačkám, rozlapuju..............přináejí veliké utrpení.
Není tady
Věro, sjezd 40 km, to musela být opravdu paráda! A o těch vesničkách v současnosti i v dávných dobách píe moc hezky.
Vím, co dokáou klíata. Taky jsem psala, e je nezachraňuju! Samozřejmě, e je likviduju. Problémem zůstává, jakým způsobem je sprovodit ze světa co nejvhodněji, protoe názory odborníků se během let neustále mění a mám dojem, e se neshodnou ani dnes. Zrovna to mačkání a rozlapávání někteří nedoporučují. Infikované klítě tak můe silně ukodit svému nejbliímu okolí. Někdo je pálí, jiný topí atd. Pořád nevím, který ze způsobů je nejúčinnějí a nejméně kodlivý........... A to jsme měli dva psy...
Není tady
Konečně dé!
Jen lituju lidi v oblastech, kde je té vody moc.........
Není tady
vrabčák napsal(a):
Konečně dé!
Jen lituju lidi v oblastech, kde je té vody moc.........
Také jsem si ráno říkala, boe, konečně prí, budeme dýchat .... a odpoledne zas vedro k padnutí. Je večer a já sedím u ventilátoru a nejsem schopna nic.
Není tady
Dcera měla v sobotu 17. 8. svatbu v přírodě. Kdy jsme se začali řadit, tak současně začalo poprchávat a po celý obřad lilo, ale náladu nám to nezkazilo.
Není tady
vrabčáku, a jim do ivota prí jenom těstí a ádný mrak nemá zbytečného trvání
Není tady
Palomito, moc děkujeme za krásné přání.
Není tady
Vrabčáku, i já se přidávám ke gratulaci!
Přeji hodně zdraví, těstí, lásky a tolerance.
Není tady
Niky, i tobě moc děkujeme za přání toho nejdůleitějího.
Není tady
Návrat ztracené dcery z Bratislavy.
Není tady