6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
prosím o radu. Syn bude mít rok a mylsím že je čas začít mu umývat zoubky kartáčkem. Jaký druh dětského kartáčku jste zvolily?
Není tady
Ivanaa napsal(a):
prosím o radu. Syn bude mít rok a mylsím že je čas začít mu umývat zoubky kartáčkem. Jaký druh dětského kartáčku jste zvolily?
Ten správnej čas už jsi dávno prošvihla...
Ale jako podkladek k reklamě dobrý, no
Není tady
Zoubky konzultujeme se svým zubařem:-)
Není tady
dcerka ma rok a zatim umyvame nastavcem na prst. Zoubky má 3.Kartáček má koupeny detský od Curaproxu. Oběhla jsem 3 obchody a nikde nebyly, tak jsem ho objednala z odkaz smazán
Upravil(a) AndreaP. (22. 12. 2017 22:38)
Není tady
Myslím, že začínáte brzy. Nebo se mýlím?
Není tady
I purchased a pink Philips electric toothbrush from Alza, and my daughter is absolutely thrilled with it! She's excited to use it, and the different sounds the brush makes turn brushing into both a fun game and a great experience.
Není tady
Pro roční dítě je ideální měkký dětský kartáček s malou hlavou a krátkou rukojetí, nebo zpočátku silikonový nástavec na prst. Doporučuji značky Curaprox či Jordan.
Není tady
My máme celá rodina zubní kartáčky od TePe. Ty nám vyhovují. S manželem jsme zkoušeli i elektrické, ale bohužel, nějak to není pro nás. Takže celá rodina klasika Kupovala jsem je myslím na Notinu, tam vybírám snad vše, protože tam prostě všechno mají
Není tady