18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
včera na Artu...............Petr Hapka
Není tady
vera napsal(a):
včera na Artu...............Petr Hapka
Provihla jsem to, ale zkusím dodatečně.
Není tady
Donedávna obyčejná stěna vedle paneláku pomalovaná krásnými velkými barevnými ptáky.
Není tady
Tak to musí být hezké...
A dělají čvirik, čvirik
Není tady
Nejen čvirik, čvirik! Vechny moné ptačí zvuky vydávají a občas si zazpívají i písničku.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Nejen čvirik, čvirik! Vechny moné ptačí zvuky vydávají a občas si zazpívají i písničku.
hezky
tak ty zvuky znějí i u nás na sídliti, kdy jsi ráno ve čtyři jdu zdřímnout
Není tady
Tak to já jetě . Ale při nejblií příleitosti si otevřu okno dokořán, abych ty malé opeřené muzikanty slyela a při jejich koncertě dospávám.
Není tady
Hezká jarní bouřka.
Není tady
Hokej
Není tady
Tak to mně taky!
Není tady
Jen taktak jsem stihla sebrat usuené prádlo z balkonu a začala průtr mračen.
Není tady
Tak u nás byla voda včera, natěstí ne moc, taky pár krup, ale vechno na balkoně ( i to prádlo ) přeilo. Měla jsem obavy o kytičky a jahody, rajčata jetě jen začínají.
A dnes voda, sluníčko, voda, sluníčko ... jetě stále peče jak trouba
Není tady
Raduju se z uplynulých dní, strávených s kámokami v cizině "low cost". Jetě e mám kamarádku, která u je zkuená cestovatelka. Myslela jsem, e se to od ní "naučím" a budu moct jezdit takto i sama, ale to ani náhodou. Naučila jsem se sice mnoho, velkou část bych dala, ale třeba poslední ubytování (přes booking) najít a dostat se dovnitř- to byla hotová bojovka. Nebo bych asi nezvládla italské automaty na lístky na autobus a tak.
Musím se jetě hodně učit zvlá ohledně mobilu. Cestování na vlastní pěst je toti více o zvládnutí mobilu a jeho aplikací, ne o jazycích (i kdy angličtina byla výhodou, i má chatrná).
Ale bylo to celé moc super.
Není tady
Niky, to je moc fajn! Určitě do toho přijde, drím palce! A přítí rok s Věrou a spol. se ve světě určitě neztratí.
Není tady
Eva. napsal(a):
Niky, kde jsi byla, jestli to není tajné?
Já se chystám do Itálie za 16 dní - Florencie a Siena. Moc se těím.
Vnoučátka s tatínkem a kamarády jsou v Itálii od soboty na 12 dní a já hlídám kočičku.
Přeji vám pěkné pondělí.
Jak bylo v Itálii, Evo.?
Není tady
Včera večer klasické provedení Prodané nevěsty na Letní scéně Vyehradu. Výkony zpěváků byly na vysoké úrovni.
Mařenku zpívala úasně Broňa Smrová (Tomanová) , Kecala Daniel Hůlka.
Jedná se o projekt "Opera lidem". Na jejich webových stránkách je mono najít vechno podstatné, i obsazení včerejího představení. Zatím hrají Prodanou nevěstu a Rusalku, v současné době v praském Hlaholu, ale i v různých městech po Čechách.
Na podiu se několikrát objevil i Hůlkovic edý chundelatý pes se svítícím obojkem.
Obloha v okolí se dost mračila, ale měli jsme těstí; nad Letní scénou se krásně rozprostřelo tmavě modré nebe a bylo teplo.
Není tady
Niky123 napsal(a):
Jak bylo v Itálii, Evo.?
Niky, nádherně. I počasí nám přálo. Byla jsem ve Florencii v galerii Uffizi. Krásný záitek.
Ale jetě víc ne Florencie mě uchvátila Siena. Kdysi jsem četla takový román o tom, e Romeo a Julie byli vlastně ze Sieny. To a Shakespeare je umístil do Verony. Od té doby jsem si přála vidět Sienu. Skutečnost daleko předčila mé představy. Siena je opravdu nádherná, takové kompaktní historické město. A ta její historie, a palio. Jednou bych chtěla vidět palio, dostihový závod na neosedlaných koních na náměstí del Campo. Soutěí zástupci městských částí Sieny. Koná se v červenci a v srpnu.
Není tady
Rostou.......nacházím hříbečky, ale ne moc
Není tady
Těím se na dnení oběd a následné rodinné setkání. Polovička z nás má narozeniny v červnu, říkáme tomu červnová narozeninová smr . Bude nás plná zahrada.
Není tady
16. 6. by měl narozeniny i můj táta...
Dost dlouho se mi nedařilo se na Babinet zase vloudit. Mám radost, e se mi to teď konečně povedlo.
Niky, dodatečně vechno nejlepí, hlavně hodně zdraví, k červnovým narozeninám vem oslavencům, včetně Tebe!
"Červnová narozeninová smr" - moc vtipné!
Není tady
Vrabčáku, díky!
Není tady
Taky děkuju.
Není tady
Radostí je tolik Začínají prázdniny, radost dělají i děti. Těím se na dovolenou s muem, jen ve dvou. Roky u jsme nikde takhle nebyli. Je krásné počasí. Les je po ránu nádherně chladný a osvěující. Čubiny poslouchají jak hodinky a i kdy potkáváme různé laně, liky, králíky, srnky.. tak se dají odvolat na první dobrou (doufám, e jsem to teď nezakřikla!!).
Člověk sice řeí i různé ivotní patálie, ale převauje to dobré a to je pak radost. A se vem daří a uívejte prázdnin!!
Není tady
Palomito, krásně napsáno!
Jo, v lese po ránu bych chtěla být kadý den. Čubiny se vám podařilo perfektně vycvičit.
A moc vám přeju dovolenou ve dvou.
Není tady
Palomito, to se hezky čte.
Předpokládám, e má les za domem...Já si zase uívám zahradu, rozkvétají floxy - prázdninové kytky
Pro mě jsou celé prázdniny naopak pracovním časem, natěstí mě mé podnikání ale baví.
Není tady