6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dneska večer na Artu Jakub Hrůša úžasně rozebral Smetanovu Vltavu. Je to opravdu mistr.
Není tady
Mám radost, že napršelo................jsem přízemní
Není tady
Proč přízemní? Vždyť je to taky důvod k radosti.
Není tady
Včera příjemná procházka po Stromovce - po dešti za slunečného počasí. Dneska se taky raduju z deště.
Není tady
Déšť je super Mně teď potěšily návštěvy banky. Ač je to k neuvěření, ale když se kápne na toho správného člověka, je jedno kdy a kde
Není tady
Niky123 napsal(a):
ano, ano...............já jen, že vedle příspěvku vrabčáka.......to tak vypadá...
má vzpomínka na nedávnou cestu do Španěl..............jsme v Pradu před obrazem H. Bosche Zahrada rajských potěšení - slavný triptich.........kolem obrazu nejvíce lidí....koukám na 3. část-Peklo a hledám...............loštický pohár............Loštice-severní Morava-tvarůžky, ale i slavná keramika, dnes bohužel skoro zapomenuta.............ale ve středověku velice ceněná, zvlášt u bohatých v celé Evropě!!.......džbány a poháry pokryté "bradavicemi" a takový pohár umístil Bosch na svůj obraz...........koukám, hledám a nenacházím..............až ho objeví kamarádka...v pravé části....tmavě hnedý......málem jsem zařvala
tak tento okamžik se mi vyjeví 1x denně
Není tady
Palomita napsal(a):
Déšť je super Mně teď potěšily návštěvy banky. Ač je to k neuvěření, ale když se kápne na toho správného člověka, je jedno kdy a kde
Není tady
vera napsal(a):
Niky123 napsal(a):
ano, ano...............já jen, že vedle příspěvku vrabčáka.......to tak vypadá...
má vzpomínka na nedávnou cestu do Španěl..............jsme v Pradu před obrazem H. Bosche Zahrada rajských potěšení - slavný triptich.........kolem obrazu nejvíce lidí....koukám na 3. část-Peklo a hledám...............loštický pohár............Loštice-severní Morava-tvarůžky, ale i slavná keramika, dnes bohužel skoro zapomenuta.............ale ve středověku velice ceněná, zvlášt u bohatých v celé Evropě!!.......džbány a poháry pokryté "bradavicemi" a takový pohár umístil Bosch na svůj obraz...........koukám, hledám a nenacházím..............až ho objeví kamarádka...v pravé části....tmavě hnedý......málem jsem zařvala
tak tento okamžik se mi vyjeví 1x denně
Věro, kdyby nebylo deště, Jakub Hrůša by těžko rozebíral Vltavu...
Z Loštic jsem kdysi měla kamarády, jednou jsem je tam navštívila. Tehdy se tam tvarůžky ještě dělaly... Netušila jsem, že jsou Loštice tak slavné. Díky za obohacující informace.
Není tady
Tak jsem se dneska brzy ráno stala babičkou. Máme holčičku.
Není tady
vrabčák napsal(a):
jééééééééééé, moc gratuluju
Není tady
Věro, moc děkuju!
Není tady
vrabčák napsal(a):
Moc moc gratuluji. Ať vám všem malé vrabčátko dělá radost a ať se mu líbí na světě!
Není tady
Niky, moc děkuju za vtipné a hezké přání!
Není tady
vrabčáku
ať jsi hezky hopká po tomhle světě a dělá vám jen radost
Není tady
Další originální a hezké přání. Petro, moc děkuju!
Není tady
a jak se jmenuje holčička ?
Není tady
Karin (důvěrně Kotrmelína ).
Není tady
vrabčák napsal(a):
Karin (důvěrně Kotrmelína ).
Karin.........hezké
Není tady
Věro, děkuju.
Není tady
dnes ne, ale o víkendu Budějovický Bambifest - přes šest tisíc lidí, docela záhul, ale nádherná akce
Není tady
Vrabčáčku, blahopřeji k vnučce. Celé rodině přeji hodně zdraví.
Užívej si ji, co to půjde.
Ony tak rychle vyrostou...
Není tady
Evi, moc Ti děkuju! Na i celé Vaší rodině a všem tady na babi.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Jéééé, jak mi toto mohlo uniknout? Vrabčáčku, z celého srdce gratuluji k oficiálnímu a nejkrásnějšímu stavu "babička" a malé princezně přeji hodně zdraví, štěstí, lásky, a ať je jí na tomto světě krásně. Tobě přeji, ať si tuto novou roli užiješ - víš jak, hezky pomuchlat, hýčkat, dělat blbosti, rozdovádět, rozmazlit ... a vrátit rodičům
Není tady
Andrejko, díky moooooooooccc za nádherné přání.
Není tady
Včerejší koncert skupiny Srdečná arytmie - folk, country.
Není tady