29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Věro, "domandlováno", to se ti povedlo.
Spousta lidí se chová bezohledně a sobecky... Já netrhám nic; ani kytičky, ani větvičky.
Ať si žijí dál!
Není tady
v pátek jedeme na Kobylu u Bratislavy.............kvetou hlaváčky a prý je to moc hezká krajina, prohlédla jsem si fotky a už se těším
Není tady
jo, 62+ má na Slovensku vlaky zadarmo, i my Češi, ale musí být průkazka vydaná na Slovensku, tu jsem ztratila a tak si vyřizuiju duplikát.............v Brně nepříjemná, doslova zlá baba na informacích ..................na internetu přes chat u slovenských železnic moc milá, ochotná paní, která mi sdělila všechny možnosti
Není tady
To je , že to Slováci umožňují i nám.
Není tady
Dneska večer v Art zóně na Artu rozhovor s Pavlem Čechem, mimořádným kreslířem, ilustrátorem a malířem.
Rád se věnuje tužkokresbě, malbě olejovými barvami... Vůbec jsem ho neznala a povídání s ním i ukázky jeho prací mě moc příjemně překvapily. Často kreslí tajemné zahrady. Jeho dílo má v sobě i trochu melancholie, má rád laskavý humor. Vytváří i vlastní knížky; převládají ilustrace, textu je málo.
Není tady
Týden válení se v bahně v Třeboni.
Není tady
Úplně chápu tvoji radost.
Není tady
byli jsme na Kobyle u Bratislavy..............nádhera, stovky rozkvetlých hlaváčku, chlupaté koniklece a začínaly temně fialové kosatečky, v lesích lány medvědího česneku a lány už odkvétajících sněženek, villa rustica....římská památka
ale hlavně........milí, ochotní, pohodoví lidé, kteří neustále zdravili a děkovali..............všichni jsme se shodli, že u nás to není
pořád o tom přemýšlím............
a ve vlaku jsem si vyslechla..............že v Hustopečích ořezávali stromy a že tam ležely kvetoucí větvičky........lidé si je brali
hm..............tak se jim omlouvám, že jsem jim tak v duchu nadávala.................aspoň něco pozitivního
Není tady
Věro, máš krásné zážitky.
Včera večer mě hodně zaujal Hyde Park Civilizace.
A taky dokument o Jaromíru Hanzlíkovi.
Není tady
Petra101 napsal(a):
Týden válení se v bahně v Třeboni.
Tak to musel být krásný čas! Já Třeboňsko miluju, nádherný kraj!
Není tady
dnes nevím, ale včera mi udělal radost dobře rozvržený den
ráno bylinková vana, pak práce, masáž zase práce, výtečná obědovečeře, chvilku relax u TV a zase práce
vrabčáku představ jsi, že jsem se dostala do postele už v jednu a spala skoro až do šesti, úspěch
a do toho celý den sluníčko
Není tady
Petro, moc pěkný příspěvek! Co se týče spánku, nebezpečně se zlepšuješ.
Ovšem 5 hodin spánku by mi tedy nestačilo, chodila bych polospící celý den...
Včera večer na Artu se mi líbil dokument o H. Ch. Andersenovi.
Není tady
Hezkou Škaredou středu Vám všem!
Upravil(a) vrabčák (27. 3. 2024 16:55)
Není tady
Všem věrným babinetím duším přeju krásné prožití Velikonoc, hlavně hodně zdraví!
Není tady
První den festivalu Jeden svět.
Není tady
Včerejší koncert v ND - "Pocta Jarmile Novotné".
Úžasné výkony sólistů: Olgy Jelínkové, Zuzany Markové, Alžběty Poláčkové, Arnheiour Eiríksdóttir, Petry Alvarez Šimkové, Jaroslava Březiny, Jiřího Sulženka.
Sbor provedl nádherně Ódu na radost.
Není tady
Hmmm, míříš vysoko.
Já jsem skromnější . V pátek Jahelka ( jako vždy super ), v sobotu nohy nahoře, bylinková vana, v neděli árie v podání jednoho mladého zpěváka na jeho zkušebním koncertu.
Tak nevím, jestli mám závidět
Není tady
Proč vysoko?!?
Jahelku mám taky ráda, nohy nahoře mi dělají dobře, bylinkovou koupel bych si taky dala a árie mladého zpěváka byla určitě taky krásná... Každý má to svoje, hlavně že nám to přineslo radost. A závidět netřeba.
Není tady
Neboj se, nezávidím. Jen prostě nemám možnosti jako je ND.
Jasně, šlo by to zařídit, ale je to malinko složitější.
Ale byla jsem s našim dramaťákem v Stavovském , Na fidlovačce a v Junior rádiu
Není tady
Tak to jste aktivnější než mnozí z Matičky stověžaté!
Není tady
Aktivnější? No bejvavalo to lepší. Pak přišel covid, pokovid, pětibordel...
Není tady
Jo, to všechno poněkud znehybňuje......
Ale nedejte se!
Není tady
Nedáme. Ale je to složité a šíleně to ubíjí, když vidíš jak všechno co fungovalo a co člověk léta budoval jde do kopru...
Není tady
Rozkrádač Bureš jde opět k soudu. Kéž by to prohrál!
Není tady
Petra101 napsal(a):
Nedáme. Ale je to složité a šíleně to ubíjí, když vidíš jak všechno co fungovalo a co člověk léta budoval jde do kopru...
![]()
Je to tak... Ale pořád musíme věřit tomu, že naděje umírá poslední.
Ty holky (a kluci) nás tu v tom nechaly samotné........
Není tady