6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Věro, "domandlováno", to se ti povedlo.
Spousta lidí se chová bezohledně a sobecky... Já netrhám nic; ani kytičky, ani větvičky. A si ijí dál!
Není tady
v pátek jedeme na Kobylu u Bratislavy.............kvetou hlaváčky a prý je to moc hezká krajina, prohlédla jsem si fotky a u se těím
Není tady
jo, 62+ má na Slovensku vlaky zadarmo, i my Čei, ale musí být průkazka vydaná na Slovensku, tu jsem ztratila a tak si vyřizuiju duplikát.............v Brně nepříjemná, doslova zlá baba na informacích ..................na internetu přes chat u slovenských eleznic moc milá, ochotná paní, která mi sdělila vechny monosti
Není tady
To je , e to Slováci umoňují i nám.
Není tady
Dneska večer v Art zóně na Artu rozhovor s Pavlem Čechem, mimořádným kreslířem, ilustrátorem a malířem.
Rád se věnuje tukokresbě, malbě olejovými barvami... Vůbec jsem ho neznala a povídání s ním i ukázky jeho prací mě moc příjemně překvapily. Často kreslí tajemné zahrady. Jeho dílo má v sobě i trochu melancholie, má rád laskavý humor. Vytváří i vlastní kníky; převládají ilustrace, textu je málo.
Není tady
Týden válení se v bahně v Třeboni.
Není tady
Úplně chápu tvoji radost.
Není tady
byli jsme na Kobyle u Bratislavy..............nádhera, stovky rozkvetlých hlaváčku, chlupaté koniklece a začínaly temně fialové kosatečky, v lesích lány medvědího česneku a lány u odkvétajících sněenek, villa rustica....římská památka
ale hlavně........milí, ochotní, pohodoví lidé, kteří neustále zdravili a děkovali..............vichni jsme se shodli, e u nás to není
pořád o tom přemýlím............
a ve vlaku jsem si vyslechla..............e v Hustopečích ořezávali stromy a e tam leely kvetoucí větvičky........lidé si je brali
hm..............tak se jim omlouvám, e jsem jim tak v duchu nadávala.................aspoň něco pozitivního
Není tady
Věro, má krásné záitky.
Včera večer mě hodně zaujal Hyde Park Civilizace.
A taky dokument o Jaromíru Hanzlíkovi.
Není tady
Petra101 napsal(a):
Týden válení se v bahně v Třeboni.
Tak to musel být krásný čas! Já Třeboňsko miluju, nádherný kraj!
Není tady
dnes nevím, ale včera mi udělal radost dobře rozvrený den
ráno bylinková vana, pak práce, masá zase práce, výtečná obědovečeře, chvilku relax u TV a zase práce
vrabčáku představ jsi, e jsem se dostala do postele u v jednu a spala skoro a do esti, úspěch
a do toho celý den sluníčko
Není tady
Petro, moc pěkný příspěvek! Co se týče spánku, nebezpečně se zlepuje. Ovem 5 hodin spánku by mi tedy nestačilo, chodila bych polospící celý den...
Včera večer na Artu se mi líbil dokument o H. Ch. Andersenovi.
Není tady
Hezkou karedou středu Vám vem!
Upravil(a) vrabčák (27. 3. 2024 16:55)
Není tady
Vem věrným babinetím duím přeju krásné proití Velikonoc, hlavně hodně zdraví!
Není tady
První den festivalu Jeden svět.
Není tady
Včerejí koncert v ND - "Pocta Jarmile Novotné".
Úasné výkony sólistů: Olgy Jelínkové, Zuzany Markové, Alběty Poláčkové, Arnheiour Eiríksdóttir, Petry Alvarez imkové, Jaroslava Březiny, Jiřího Sulenka.
Sbor provedl nádherně Ódu na radost.
Není tady
Hmmm, míří vysoko.
Já jsem skromnějí . V pátek Jahelka ( jako vdy super ), v sobotu nohy nahoře, bylinková vana, v neděli árie v podání jednoho mladého zpěváka na jeho zkuebním koncertu.
Tak nevím, jestli mám závidět
Není tady
Proč vysoko?!?
Jahelku mám taky ráda, nohy nahoře mi dělají dobře, bylinkovou koupel bych si taky dala a árie mladého zpěváka byla určitě taky krásná... Kadý má to svoje, hlavně e nám to přineslo radost. A závidět netřeba.
Není tady
Neboj se, nezávidím. Jen prostě nemám monosti jako je ND.
Jasně, lo by to zařídit, ale je to malinko sloitějí.
Ale byla jsem s naim dramaákem v Stavovském , Na fidlovačce a v Junior rádiu
Není tady
Tak to jste aktivnějí ne mnozí z Matičky stověaté!
Není tady
Aktivnějí? No bejvavalo to lepí. Pak přiel covid, pokovid, pětibordel...
Není tady
Jo, to vechno poněkud znehybňuje......
Ale nedejte se!
Není tady
Nedáme. Ale je to sloité a íleně to ubíjí, kdy vidí jak vechno co fungovalo a co člověk léta budoval jde do kopru...
Není tady
Rozkrádač Bure jde opět k soudu. Ké by to prohrál!
Není tady
Petra101 napsal(a):
Nedáme. Ale je to sloité a íleně to ubíjí, kdy vidí jak vechno co fungovalo a co člověk léta budoval jde do kopru...
Je to tak... Ale pořád musíme věřit tomu, e naděje umírá poslední.
Ty holky (a kluci) nás tu v tom nechaly samotné........
Není tady