1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Holky, hodně zdraví.
Není tady
Díky. Vem tady, ale i jinde, hodně zdraví!!!
Není tady
Je toho teď hodně. Byla jsem pozvaná k přátelům na oběd a padlo to, jsou nemocní.
Není tady
Pokročilý podzim. Stromům a keřům ztěkly listy, za pár dní budou trčet k obloze jen holé větve...
Čas rýmiček, kalíčků a horkých čajíčků.......
Není tady
vrabčák napsal(a):
Pokročilý podzim. Stromům a keřům ztěkly listy, za pár dní budou trčet k obloze jen holé větve...
Čas rýmiček, kalíčků a horkých čajíčků.......
....s rumíčkem
Není tady
Judyno, to se dalo čekat. Ale proč ne?
Není tady
No jasný,tekutý svetr navíc, ne?
Není tady
Zahřeje a nekoue!
Není tady
Jetě e to nečte Pekarová a nový Nepomuk
Není tady
Petro před chvílí jsem četla na Seznamu, e v Africe na golfovém hřiti byla kobra. Přesně taková, jakou má na obrázku. Tak jsem si na tebe hned vzpomněla, a hle - ty tady
.
Není tady
Niky, takové věci se mi stávají často.
Dneska mi přijelo metro č. 13. Chvilku jsem váhala, jestli nemám počkat na dalí. "13" moc nemusím. Ale odváně jsem nastoupila a sedla si. Koukám na mobil, kolik je hodin, a ono 13. 13.......
Není tady
Tak to by mě ani nenapadlo vybírat si dopravní prostředek podle čísla. Já jsem ráda, e aspoň něco jede, pokud jede .
Není tady
Pod to sa podpisujem... respektíve, ak príde "moje číslo" autobusu, nasadám a nič ďalie nerieim... Hlavne, aby som sa odviezla tam, kam treba!
Není tady
Inak, neviem ako u vás, ale nás u nastupuje skoro pravá zima... Mrazy v noci, chladno, hmla a fičák cez deň...
Není tady
"13" se mi sice moc nelíbila, ale nastoupila jsem.
Tady je taky hodně chladno. Podle předpovědi má večer a v noci foukat hodně silný vítr, ale ten si pospíil a fučí tu u celé odpoledne.
Není tady
u se těím na jaro...............
Není tady
Věro, úplně tě chápu. Jak u jsem tu opakovaně psala, jaro je moje nejmilejí roční období.
Podzim je taky krásný , ale tento pokročilý tedy u nic moc...
Není tady
Ale zase kdy se o víkendu nikam nemusí, tak doma je tak dobře...
Není tady
jsem sluncový člověk...............kdy svítí, tak jsem v jakési euforii, ve mi jde pěkně od ruky, ale dnes............chodím od ničeho k ničemu.............za necelý měsíc je slunovrat, to oiju
před měsícem mě típl komár v Malaze....do tváře......mám pořád pupenec, zatvrdlý.....nevíte, co na to?
Není tady
Judyna napsal(a):
Ale zase kdy se o víkendu nikam nemusí, tak doma je tak dobře...
Mít tak doma jetě vyhřátou pec!
Není tady
Věro, zala bych s tím radi na koní.
Není tady
vera napsal(a):
jsem sluncový člověk...............kdy svítí, tak jsem v jakési euforii, ve mi jde pěkně od ruky, ale dnes............chodím od ničeho k ničemu.............za necelý měsíc je slunovrat, to oiju
před měsícem mě típl komár v Malaze....do tváře......mám pořád pupenec, zatvrdlý.....nevíte, co na to?
Asi bych zala na koní, s tímto zkuenost nemám,ale jinak se mi osvědčuje černá mast nebo mast s bílým ichtamolem na típance veho druhu, ale ty u to tam má měsíc...
Není tady
díky za radu, na koní se mi jetě nechce......
Není tady
Věro, neváhej! Měsíc je dost dlouhá doba. Nebo bych se aspoň zeptala v lékárně.
Není tady
vera napsal(a):
u se těím na jaro...............
Není tady