6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
vrabčák napsal(a):
Dnes umřela mimořádně talentovaná operní a muzikálová zpěvačka Patricia Burda Janečková. Ve 25 letech............, 3 měsíce po svatbě....... Velké úspěchy měla už v dětských letech.
Od rána na to myslím, je to šílené. Pořád ji vidím, jak vyhrála Talent, sledovala jsem to tenkrát, seděla jsem u televize a držela jí palce, u jejího zpěvu jsem skoro nedýchala. Byla skvělá, a já si tenkrát říkala, děvče (v té době jí bylo tuším 12-13 let), ty budeš mít skvělou kariéru. Kdeže by mě toto napadlo Byla nebeská, andělská svým zpěvem a změnila se v anděla
Není tady
Andrejko, a dneska je Den andělů. (Jsem ateista, ale náhodou jsem to zaslechla v rádiu a něco je i na internetu.)
Andělská svým zpěvem, ale i zjevem.
Někde tu je...
Smutné... aký krátky čas majú niektorí vymeraný. Škoda preveľká!
Není tady
Kaprálová zemřela taky v 25, dirigentka
Není tady
Selima napsal(a):
Smutné... aký krátky čas majú niektorí vymeraný. Škoda preveľká!
Přesně to jsem si říkala taky. A často výjimeční a mimořádně kvalitní lidé....................
Upravil(a) vrabčák (5. 10. 2023 21:10)
Někde tu je...
Střelba v Praze Velmi mi to připomělo situaci, jak šílenec střílel tenkrát ve Fakultce v Ostravě.
Není tady
Tyto Vánoce budou všechno, než veselé.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Střelba v Praze Velmi mi to připomělo situaci, jak šílenec střílel tenkrát ve Fakultce v Ostravě.
Jsem z toho úplně ochromená.........
Hned od začátku jsem si říkala, proč policie nesměřovala do všech budov fakulty a především do hlavní, kde je nejvíc lidí.
Myslím si, že by byla hodně užitečná registrace studentů (jako na některých základkách - pomocí čipů) hned při vstupu do budovy.
Někde tu je...
Čipy by nepomohly, protože jakožto student UK by ten z..d ten čip měl....
Není tady
Měla jsem na mysli možnost co nejrychlejšího zjištění, kteří studenti jsou přítomni v konkrétní budově. Policisté už znali jeho jméno...
Někde tu je...
Holky tak kde jste? Na horách bez netu?
Není tady
Petr100 napsal(a):
Holky tak kde jste? Na horách bez netu?
Jsme doma, usídlil se u nás covid - začala dcera, následoval syn, už chybím jen já s manželem. Prima prázdniny to jsou. Ať si říká, kdo chce, co chce, je to děsnej opruz ta choroba.
Není tady
Milá Andrejko, můj syn je na tom podobně, ale bude dobře. Jeden mládežník je již zdravý, druhý marodí týden a tak doufáme že za týden bude v pořádku. Tak tě přeji aby se tvoje dětičky brzy uzdravili.
Není tady
Covid na mě skočil nedávno už počtvrté... Už je mi dobře, ale pořád se nemůžu zbavit rýmy...
Přeju brzké uzdravení bez následků!
Někde tu je...
Šokovaly mě výpovědi Cimického pacientek. Že e obžalován jsem věděla, ale teprve když člověk čte, jak se odehrávaly jednotlivé případy, tak si uvědomí tu hrůzu, co jim Cimický prováděl. Třeba 16tiletá dívka po pokusu o sebevraždu přide k psychiatrovi pro pomoc, a on na ni takto zaútočí...
Není tady
Je to opravdu příšerné!
Mám doma od Cimického i pár knížek...
Jednou jsem byla na setkání s autorem historických knížek, střídavě s hudebními ukázkami, v literární kavárně a Cimický tam byl pozvaný jako host. Seděl u stolku s oním spisovatelem a vyjadřoval se k jeho nové knize. Seděl blízko mě. Byla jsem o hodně mladší a zachovalejší a všimla jsem si, že se na mě opakovaně kouká. Brrr, to je teď pocit.......
Někde tu je...
Nejvíc jsem šokoval dnes sebe. Od včerejška už jsem zdráv, tak jsem se těšil jak si uklidím, vyzvednu balíky, vynosím papíry... Ale po snídani jsem si na chvilku odskočil k PC ověřit jeden údaj ve starých gruntovních knihách a teď koukám, že už je osm večer, tak si jdu rychle dělat oběd.
Ale také jsem si vzpomněl na Babinet, tak Vás tu všechny zdravím s přáním všeho dobrého do roku 2024.
Není tady
Alkedosi, je obdivuhodné, že ses těšil, jak si uklidíš.
Sice tě neznám, ale děkuju za přání. I tobě v novém roce jen to dobré!
Někde tu je...
Když se vrátím k Cimickému, šokovaly mě i výsledky jeho vyšetření - sklony k narcismu a chybějící empatie. Jak vůbec mohl dělat psychiatra ?
Není tady
Říkala jsem si to samé.
Někde tu je...
Atentát na Fica.
Ačkoli ho nemusím, nebo lépe řečeno nesnáším, tak tohle se nedělá.
Není tady
Mimochodem - kam se nám poděla Selima? Už dlouho tady nebyla...
Není tady
Niky123 napsal(a):
Atentát na Fica.
Ačkoli ho nemusím, nebo lépe řečeno nesnáším, tak tohle se nedělá.
naprosto souhlasím
je mi líto, jak se Slovensko mění.............jak tíhne k Východu, k Balkánu
Není tady
vero, máš nějaké kontakty nebo to konstatování je na základě toho, co píšou naši novináři a komentuje ČT 1?
Není tady
Niky123 napsal(a):
Mimochodem - kam se nám poděla Selima? Už dlouho tady nebyla...
Taky mi tu chybí, a nejen ona........ Před časem jsem jí napsala krátkou SZ, ale nereagovala.......
Někde tu je...