27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Jinak s Tím "oprav dům po babičce" souhlasím.
Upřesním - souhlasím s tím, co píe Vera, také mi to příjde nesprávné,
Není tady
Judy zru to a neokrádá stát. A bude spokojená.
Není tady
Já nemůu, přece jsem psala, e jsem v produktivním věku a ukončit to můu nejdřív v edesáti. Natěstí jsem měla takovou smlouvu, e polovičku jsem mohla vybrat dřív, co jsem kvůli Jurečkovým nápadům udělala.
Ty jsi okrádal stát? Jak? Pokud vím, stát lidem doporučuje třetí pilíř.
Není tady
Judy najdi si nějakého pořádného chlapa který se o tebe bude starat a bude spokojená. Nejlepí je, kdy ivnostník okrádá stát tak jak to dělají státní.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Judy najdi si nějakého pořádného chlapa který se o tebe bude starat a bude spokojená. Nejlepí je, kdy ivnostník okrádá stát
tak jak to dělají státní.
O mě nemusí mít starost
Ale jinak to podle Tvého psaní vypadá, e nemá argumenty
Není tady
Judy opět má pravdu. ivnostníci jsou bez argumentů na rozdíl od státních úředníků.
Není tady
Petře, chybí ti rina, e se začíná obouvat do Judy? Proč?
Není tady
Niky Rýna skončila dávno. Judy je výborná holka tak se musím obouvat.
Není tady
Kdo to je Babi? Není to Bure?
Za chudobu můe vláda, nadává Babi se třemi novými auty za 18 milionů
https://eurozpravy.cz/komentar/za-chudo … 4JRLSkzHMk
Není tady
Petr100 napsal(a):
Judy opět má pravdu. ivnostníci jsou bez argumentů na rozdíl od státních úředníků.
No, jsi jak kolovrátek. Ale kdy tam nemá nic jiného....
Není tady
Judy buď ráda, e tě kolovrátek má rád. I vím, e ty nejsi státní úředník ale státní zaměstnanec. A v tom je rozdíl.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Judy buď ráda, e tě kolovrátek má rád. I vím, e ty nejsi státní úředník ale státní zaměstnanec. A v tom je rozdíl.
Vak ty ví, e jsme na tom stejně
Není tady
okoval mě obsah tohoto článku. I kdyby to byla jen zčásti pravda, je to mazec. Jak to, e se nepřizpůsobiví v tomto systému tak perfektně orientují? Pomáhají prý jim i neziskovky... Aby asi náhodou nebyli diskriminovaní.
Někde dělám celý ivot chybu.
https://medium.seznam.cz/clanek/apolena … icne-15659
Není tady
Judyna napsal(a):
okoval mě obsah tohoto článku. I kdyby to byla jen zčásti pravda, je to mazec. Jak to, e se nepřizpůsobiví v tomto systému tak perfektně orientují? Pomáhají prý jim i neziskovky... Aby asi náhodou nebyli diskriminovaní.
https://medium.seznam.cz/clanek/apolena … icne-15659
Dost často jezdím tram č.4.............plná tzv. nepřizpůsobivých.............to čumím-jednak na jejich drahé oblečky a drahé mobily, u 12 letí kluci, ale hlavně jak nahlas vykládají a radí si, jak dosáhnout na tu či onu dávku, co říct.............vytáhnou seitek a tam si zapisují, co říct a co ne
řvou na celou tramvaj, vichni to slyí
Není tady
Tak kde jste místní umělkyně? Někde výletujete?
Není tady
vera napsal(a):
Judyna napsal(a):
https://medium.seznam.cz/clanek/apolena … icne-15659Dost často jezdím tram č.4.............plná tzv. nepřizpůsobivých.............to čumím-jednak na jejich drahé oblečky a drahé mobily, u 12 letí kluci, ale hlavně jak nahlas vykládají a radí si, jak dosáhnout na tu či onu dávku, co říct.............vytáhnou seitek a tam si zapisují, co říct a co ne
řvou na celou tramvaj, vichni to slyí
No.... Vzpomínám na jednu rodinu v sousedství (v nájmu), kde sice nikdo nepracoval, ale pro nákupy si jezdili taxíkem.
Kdy připomenu tu nedávnou Jurečkovu akci s plakátem, tak si myslím, e bez ohledu na barvu pleti ten, kdo drí v jedné ruce plechovku s pivem a ve druhé cigáro, nemá právo tvrdit, e nemá na ivobytí.
Není tady
Nie je to celkom dnes, ale v poslednom čase mi tie správy chodia u potvrdené a opakovane.... Moja bývala kolegyňa - fajn kočka, ale skôr nenápadná - preplávala začiatkom/v polke septembra sólo La Manche.
https://www.omediach.com/tlac/25335-byv … nche-video
Není tady
Frajerka!
Není tady
Obdivuji vůli některých lidí
Není tady
Hej, a v tomto prípade aj trpezlivos... Dlho trénovala, veža toho naplávala, ale v júli jej nakoniec nevylo počasie, do Británie sa trepala zbytočne a musela sa vráti. Viem, e sa rozhodovala, či má znovu zháňa sponzorov, peniaze na cestu, sprievodný čln
, ale potom sa hecla a teraz je určite rada.
Není tady
Selima napsal(a):
Hej, a v tomto prípade aj trpezlivos... Dlho trénovala, veža toho naplávala, ale v júli jej nakoniec nevylo počasie, do Británie sa trepala zbytočne
a musela sa vráti. Viem, e sa rozhodovala, či má znovu zháňa sponzorov, peniaze na cestu, sprievodný čln
![]()
Jo, četla jsem si v odkazu, e to nebylo úplně na první dobrou, tím spí klobouček
Není tady
Selima napsal(a):
Hej, a v tomto prípade aj trpezlivos... Dlho trénovala, veža toho naplávala, ale v júli jej nakoniec nevylo počasie, do Británie sa trepala zbytočne
a musela sa vráti. Viem, e sa rozhodovala, či má znovu zháňa sponzorov, peniaze na cestu, sprievodný čln
![]()
Kdy jsme měli jetě dost malé děti, vydala jsem se přihlásit se do oddílu dálkového plavání. Tréninky probíhaly blízko naeho bydlitě. Jene zrovna tehdy je přendali a musela bych jezdit a k Vltavě, co bych v té době byla patně stíhala...
A tak jsem se nestala dálkovou plavkyní.
Není tady
No, Soňa začala v 45 - a pozri, kam to dotiahla! Nikdy nie je neskoro...
Není tady
No, u to nějak nestihnu........ Obstaroní babka s opotřebovanými klouby.....
Není tady
Dnes umřela mimořádně talentovaná operní a muzikálová zpěvačka Patricia Burda Janečková. Ve 25 letech............, 3 měsíce po svatbě....... Velké úspěchy měla u v dětských letech.
Není tady