6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Upřímnou soustrast, Evi
Není tady
V posledních týdnech na mě po delí době zase opakovaně vyskakuje informace, e Babinet není zabezpečený. Mluvila jsem s jedním z administrátorů a ten mě ubezpečil, e je vechno v pořádku, ale e přece jen upozorní techniky.
Není tady
Asi jsem tu zůstala sama...........
Není tady
vrabčák napsal(a):
Asi jsem tu zůstala sama...........
Nezůstala , chodím nakukovat a číst. Ale ráda jsem přispívala k nějakému konkrétnímu problému, se kterým se sem lidi svěřovali, to tu teď nebývá, tak větinou jen čtu a mlčím....
Není tady
Niky, děkuju.
Vím, e spousta lidí nakukuje a čte jako ty. Tak kdyby tě něco zajímavého napadlo, sem s tím! A nemusí to být zrovna na skuhrací.
Mě třeba překvapuje (u jsem to sem kdysi napsala), pod jakými jmény nebo přezdívkami se na babi u nějakou dobu lidi registrují a přihlaují. Kdyby jim někdo chtěl poslat soukromou zprávu, bude mít problém jméno či přezdívku vůbec vylutit. Některé z nich se snad ani nedají skloňovat...
Není tady
Eva. napsal(a):
Niky123 napsal(a):
Evo, to je strané, úplně mě mrazí.... Co se jí stalo?
Přijmi prosím moji upřímnou soustrast a dr se, vnoučata Tě potřebují. Myslím na Tebe.Dlouhodobá těká deprese.
U neměla sílu jít dál.
Miluji tě, holčičko a objímám. Navdy.
Ctu,az ted .Evo uprimnou soustrast.Nepredstavitelna bolest .
Není tady
vrabčák napsal(a):
V posledních týdnech na mě po delí době zase opakovaně vyskakuje informace, e Babinet není zabezpečený. Mluvila jsem s jedním z administrátorů a ten mě ubezpečil, e je vechno v pořádku, ale e přece jen upozorní techniky.
U mě stejné. Ale myslím, e to není vdy, jen někdy.
Není tady
Jo, někdy, ale dost často. Není to moc dobrý pocit.......
Není tady
No to jsou věci...
Není tady
Kdy si občas vimnu pozdně večerních, nočních i časných ranních časů příspěvků některých z vás, říkám si: "Lidi, vy snad vůbec nechodíte spát!" Já nespím moc dobře, ale takovéto ponocování bych nevydrela.........
Není tady
U Pedra vypadá jeho příspěvek výe spí na ranní ptáče, ne?
Není tady
To jo, ale myslím, e má u svých příspěvků časy velmi rozmanité. Ovem nočních můr a nočních ptáků je tu víc...
Místo aby .
Není tady
To ví, můry a noční ptáci spí ve dne
Není tady
zmordovaní tím vedrem...
Není tady
kolní rok u dávno vypukl a Selima nikde! e by si prodlouila prázdniny?
Není tady
Nie, naopak - začali sa mi povinnosti a skoro neviem, kde mi hlava stojí... ale u som tu, keine Panik auf Titanic...
Není tady
Tak a to vechno hravě zvládá. A dostatek přeju.
Není tady
Nae vožby! Strach a hrôza! Bratislava a Koice (a mono ete pár miest) by sa rozhodne mali oddeli od zvyku Slovenska!
Není tady
Seli má pravdu nezávidím tě. Ké by ten Fico skončil mimo vládu. Doufám e u nás za dva roky nezačne vládnout Bure, agent StB.
Není tady
Poslední dobou se mi v různých obměnách často zdá o tom, e jsem neudělala nějakou zkouku na V a musím opakovat ročník, a nebo dokonce e jsem ani ten opakovaný ročník nezvládla. Nevím vůbec, proč se mi to tak často zdá, kdy jsem byla celkem dobrý student a kolu mám za sebou u 35 let....
Není tady
Niky, neproívá nějaké stresující období, neklesla ti trochu sebedůvěra? Mohlo by se to takto projevovat.
Mně se o kole zdávalo často; hlavně v pozitivním slova smyslu , ale občas i věci méně příjemné...
Není tady
Právě e ne, proívám spí jedno z nejklidnějích ivotních údobí. Je to záhada, proč právě tohle se mi opakovaně zdá.
Není tady
Tak to je moc dobře, Niky.
Moná se tedy ozývá něco z minulosti...
Není tady
Niky, mně se to zdává dost často....................
Není tady
Mne občas, ale o strednej kole... Ale rozhodne častejie odvtedy, čo som sa ocitla "na druhej strane".
Není tady