27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Moc hezké!
Není tady
Judyna napsal(a):
Taky mám ráda dé
Radost mi udělal tento článek
https://magazin.aktualne.cz/dobre-zprav … 47ab5f122/
Není tady
Rados mi urobilo sobotné vystúpenie - moje prvé s havajskými tanečkami. Pravda, vylo o dos inak, ne bol plán
, ale divákom sa zrejme páčilo, vizuálne sa vydarilo, bol to aj krásny deň (dobré počasie, vydarené remeselné trhy, keďe to bol "Festival pouličného umenia") a zdá sa, e pre vežký úspech si to ete zopakujeme v interiéri... Toto bolo v neďalekom mestečku na námestí...
Není tady
Selima napsal(a):
Rados mi urobilo sobotné vystúpenie - moje prvé s havajskými tanečkami. Pravda, vylo o dos inak, ne bol plán
![]()
, ale divákom sa zrejme páčilo, vizuálne sa vydarilo, bol to aj krásny deň (dobré počasie, vydarené remeselné trhy, keďe to bol "Festival pouličného umenia") a zdá sa, e pre vežký úspech si to ete zopakujeme v interiéri... Toto bolo v neďalekom mestečku na námestí...
Seli, jsi mi připomněla, jak jsem kdysi dávno tancovala dobové tance. V jednom tanci nás bylo asi 5 a v určitý moment to vechny 4 popletli a jen ta pátá, která to měla dobře, vypadala, e to udělala patně. Inu stane se. Od té doby jsem si uvědomila, e nejdůleitějí je se tvářit, e to tam patří
Přeji spoustu vydařených vystoupení a a vás to stále baví
Není tady
...se připojuji a jetě přidávám obdiv proto, e dokáe veřejně vystupovat.
Není tady
Seli,
!
Není tady
Páteční radost po půl roce obstrukce.
Sněmovna schválila zpřísnění zákona o střetu zájmů. Opozice proti lex Babi marně obstruovala
https://www.forum24.cz/snemovna-ma-dnes … bstruovala
Není tady
Judyna napsal(a):
...se připojuji a jetě přidávám obdiv proto, e dokáe veřejně vystupovat.
10. júna sme dokonca vystupovali (naastie nesúane) na medzinárodnom Hula Festivale vo Viedni - porota a sčasti diváci aj Havajci
- a to mi u veru poriadne lepilo! Chválabohu ja som mala len jeden dlhí tanec, bolo nás 13 tancovali s nami aj deti a jeden fený chlapík, take celkový umelecký dojem opä dobrý... a na videjku som videla, e sme nič výrazne nepokazili, tak fajn. Devä báb si potom u bezo mňa dalo ete modenrnú hulu - a aj to bol enormný sukcés. Take celkovo
, plus bola s deckami ete aj sranda. A ja som si znovu vyskúala taneček pred budúcim víkendom, keď ideme naopak my podpori deti na nejakú ich slávnos....
Není tady
Super Seli
Není tady
Selimo,
Není tady
Radost jsem měla minulý týden ze skvělé dovolené v ČR. Nejlepí termín pro dovču je v červnu - vude klid a málo lidí, krásná čerstvá příroda.
Není tady
Niky, to je super V kterém kraji jste byli?
My plánujeme české středohoří.. u poněkolikáté. K moři se asi jen tak nepodíváme, to děti nijak neoslovilo. České krásy je lákají mnohem víc
Není tady
Niky,
Palomito, vae děti jsou vzácné exempláře. Nemáte v tom náhodou prsty?
A vám to u opravdu vyjde!
Není tady
vrabčák napsal(a):
A vám to u opravdu vyjde!
vrabčáku, my se tam vracíme u opakovaně naposledy jsme dojeli tak nadení, e teď s námi pojedou i dalí výletníci
U moře je větinou na výlety (do kopců) moc horko a města nás úplně nelákají.. No a děti se placatit u moře nechtějí, take nám ta nae republika "zbyla" a vůbec nám to nevadí
Není tady
Přidávám se k obdivovatelům krás naí vlasti.
Mám radost- byly jsme se dnes s mamkou dopoledne projít a ula bez hůlek 2,5 km. Bylo jí 87, take to povauji za sluný výkon.
Není tady
Holky, !
Není tady
Maminka a aj dovolenky v ČR
- tento rok aj ja asi budem dovolenkova prevane, alebo mono len, u vás
Není tady
Seli, to je dobrý nápad.
Ale na Slovensku je taky moc hezky.
Není tady
Na Slovensku jsem byla v nízkých Tatrách, pak kolem Ilavy a v Chočských vrích. A v Bojnici vlastně. Krása. Problém jsem měla jen s rovinou kolem Dunaje, nikde jsem nic neviděla, jen kukuřici. Ale zase tam kolem Dunaje jezdili maďaři na koních a to bylo taky moc hezké
Není tady
Judy, kdyby ses posunula do Maďarska, měla bys to o malinko pestřejí: kukuřice, slunečnice, kukuřice, slunečnice....................
Není tady
Ja som "dolniačka" z okolia Bratislavy a zo Záhoria (aj keď - u prakticky v Bratislave máme Karpaty, ale to ma a tak neláka...) a íre roviny mám rada. Moja obžúbená oblas sú vlhké a íre Dunajské luné les& (prírodné dedičstvo UNESCO) a aj to Záhorie: piesky, borovice, vežké piesočné jazerá... v podstate prímorská oblas ; vak to aj kedysi bolo morské dno.
Potom sa mi ete páčia miernejie kopca (napr. tie Karpaty), aj tých máme dos. Vežhory ma nelákajú, mám pred nimi akýsi repekt.
Není tady
Taky jsem vyrostla v rovinaté krajině, u dost let patřící okraji Prahy, v době mého dětství to ale jetě byla vesnice. Ideální pro drandění na kole. Moji předkové z máminy strany pocházeli z kopcovité krajiny na Slovensku, a tak mám ke kopcům i horám hodně dobrý vztah. I na Záhorie máme příbuzné, zas z muovy strany. I on má rád luné lesy. Teď u se do hor moc neenu, dost bych tam pajdala......
Není tady
Já jsem se narodila i iju na Vysočině, tak bez kopců to prostě nejde . Rovinám jsem (zatím) nepřila na chu. Ta kukuřice u maďarských hranic mi příla vyloeně depresivní, protoe jsem neviděla nikam dál a pořád to bylo stejné. Rozhled tam byl akorát z hráze kolem Dunaje a to zase jen na tu kukuřici. Jsem zvyklá mít za kadou zatáčkou jiný pohled
Ale Dunaj je krásný. V Bratislavě jsem byla asi jednou jen na skok, právě také u řeky, aspoń co si pamatuju.
Není tady
Mít za kadou zatáčkou jiný pohled.
Není tady
Petře, jaro nám u uteklo, léto o sobě dává vědět a moc a tvoje rostlinky nikde... Pochlub se zase svými krasavci a kráskami.
Není tady