27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Petře, myslím si, e Rina má mobil, snad i tablet, a mám pocit, e tu kdysi psala i o počítači.
Mám dojem, e jsme se jí spí znelíbili nebo ji někdo konkrétní hodně vytočil. Ale nepřestávej věřit a doufat.
Není tady
Obávám se, e je to horí, ne e by rinu někdo vytočil. Ona ani při vytočení nevydrela dlouho bez babinetu.
Není tady
Zdravotně na tom snad není tak patně a řekla bych, e je odolná.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Mně chybí protoe mě stále buzerovala. A byla to radost.
Celkom chápem, hoci... ja mám radej vecnejiu diskusiu, pravda.
Není tady
Kde jste kdo?!?????
Není tady
My maturujeme - a mimoriadne napínavo, lebo okrem zverencov (jednej skupiny angličtinárov a dvoch skupín nemčinárov) mi maturuje aj neterka... Včerajia slovenčina vraj bola mimoriadne aká - teda test, lebo zo slohov malo naopak vežký úspech rozprávanie "Vtedy som len valila oči".
Dnes ide angličtina, môj predmet.... som napätá ako struna.
Není tady
Seli, dobrý průběh maturit a neteři drím palce! ""
Není tady
Tak maturity za nami... Angličtina vraj lepia ako SJ, ale teda celková úroveň (opravovala som predbene) nič moč. Snáď haranti aspoň ako-tak preli.
Není tady
Aspoň e to máte za sebou.
Není tady
Ráno se mi zdál příerný sen. Byla jsem sama v dřevěném vlaku couráku, právě jsme přijeli do stanice a já jsem se usilovně snaila vyndat ven spoustu věcí patřících naí rodině. (Dalí členové rodiny někam zmizeli...) Nestíhala jsem to, proti mně u nastupovali tři lidi. Vzala jsem do rukou poslední věc - smaltovanou mísu s vodou, ve které plavaly kousky meruněk... Sen byl barevný a plný detailů. Snad prvně v ivotě jsem přivítala opakované zvonění budíku.
Není tady
vrabčáku, úplně ti rozumím!! já takhle občas nestíhám vyndat děti.. Natěstí se umím probudit sama, protoe bych do budíku taky nemusela vydret
Není tady
Palomito, díky, jsi moje spřízněná due! Neusínám úplně nejlépe
a budím se, kdy nechci, ale sen byl tak ivý, e jsem opravdu vemu věřila.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Palomito, díky, jsi moje spřízněná due!
Neusínám úplně nejlépe
a budím se, kdy nechci, ale sen byl tak ivý, e jsem opravdu vemu věřila.
![]()
Není nad ivé sny Ale i ty můeme zkrotit
Není tady
Jak kdo...
Není tady
u dlouho jsem neměla sen.......jdu něco koupit a mám jen krátké triko, pořád si ho vytahuju dopředu a zadek mám holý, schovávám se, ale pořád jdu dál..........
Není tady
Věro zadci jsou krásní. Kdyby jsi chtěla s trikem něco udělat tak přijeď, mám pár icích strojů a spoustu velijakých látek tak to triko spolu prodlouíme.
Není tady
vera napsal(a):
u dlouho jsem neměla sen.......jdu něco koupit a mám jen krátké triko, pořád si ho vytahuju dopředu a zadek mám holý, schovávám se, ale pořád jdu dál..........
Věro, to byl opakovací? Nebo jsi myslela, e se ti u dlouho nezdál ádný? Opakovací se mi občas zdály, ale častěji stále nové. Kdysi se mi zdál i nějaký trochu podobný tvému. Nejsem sice zrovna ten nejpovolanějí vykladač snů, ale řekla bych podle toho tvého, e jsi vytrvalá a otrlá. A nebo prostě sen musí pokračovat, i kdy spáč zaívá trapné chvilky...
Není tady
vrabčák napsal(a):
vera napsal(a):
Věro, to byl opakovací? Nebo jsi myslela, e se ti u dlouho nezdál ádný? Opakovací se mi občas zdály, ale častěji stále nové. Kdysi se mi zdál i nějaký trochu podobný tvému. Nejsem sice zrovna ten nejpovolanějí vykladač snů, ale řekla bych podle toho tvého, e jsi vytrvalá a otrlá. A nebo prostě sen musí pokračovat, i kdy spáč zaívá trapné chvilky...
to byl opakovací sen..................ale po 60 se mi u nezdává, hm.......
Není tady
Díky. No a co Petrův návrh?
Není tady
Petrův návrh není patný, budu o tom uvaovat
Není tady
Není tady
vrabčák napsal(a):
Aspoň e to máte za sebou.
![]()
Tak ono ete máme budúci týdeň odborné maturity a v máji ústne, pravda...
Není tady
Mne sa snívalo vežmi ivo o mŕtvej mame, komunikovala s kamokinou rodinou, do mňa furt rýpala kvôli nejakému receptu - proste dos ako zaiva . Ale budila som sa skôr poteená, pravda...
Není tady
zdává se mi často o bývalém manelovi.....bohuel......je 2 roky po smrti..............nic hezkého............ani jeden sen nebyl hezký
Není tady
Chybí tu spousta lidí........... U dlouho tu nebyla třeba Lennna.
Není tady