27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Judyna napsal(a):
Je ale pravdou, e to Babi silně přehnal. Já vidím naději v tom, e se bouří i lidé v ANO. Protoe jak u psala Lena (která mi vůbec nepřipadá naivní), citelně zde chybí dobrá opozice. Co nemusí být nutně strana ANO.
Ano, chybí tu velmi a myslím, e to brzy bude vidět jetě více a hodně to pocítíme. Babi asi odchází, uvidíme, s čím se vytasí, ale osobně to vidím podle jeho projevu po volbách, jak se mu ulevilo a e chystá odchod nebo se minimálně stáhne do pozadí. Ale ANO bez něj asi nebude tak silné, ale třeba se úplně pletu, kdo ví. Kadopádně bez ohledu na ANO, chtělo by to "narození" nové silné opozice. Jinak nás čekají patné časy, jde to vidět u teď, co schvalují, o čem jednají, z toho jde a husí kůe.
Není tady
Judyna napsal(a):
Ano, je to tak.
"....Právě nízký tabulkový plat, který se při nástupu pohybuje kolem dvaceti tisíc hrubého, můe být jeden z důvodů, proč se nedaří obsazovat pracovní místa. Úřady práce mají přes dvanáct tisíc úředníků a aktuálně je neobsazených asi 450 míst. ..."
https://cnn.iprima.cz/malo-penez-a-nedo … ace-192823
A dalí úředníci, tentokrát na soudech s nástupním platem 18 000 hrubého.
https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/ke-kr … ci/2274250
Tohle je ílené
Není tady
Ano, dobře Matěji! "Prezident Eskalátor. Petr Pavel, "světový diplomat", jetě nesloil slib a u stihl natvat Čínu (potlesk v liberálních kruzích). Vzápětí oznámil, e Ukrajina patří do NATO (liberální kruhy vstávají nadením ze idlí), pokračoval tím, e pro něj nejsou tabu ani dodávky stíhaček (přitom to včera odmítl i prezident Biden, liberální kruhy skandují střídavě diplomat a hrdina) a uzavřel, e vlastně pro zbrojní dodávky z jeho pohledu neexistují "téměř ádné limity" (první řady omdlévají blahem, zvlátě "novináři"). Natěstí neumí tu válku vyeskalovat sám. Bude na ni ale tlačit a zřejmě bude eskalátorem-průzkumníkem i tehdy, kdy budou Spojené státy jetě zdrenlivé. Billboardy nelhaly."
Není tady
Nevím, jestli je to víc k pláči nebo k smíchu. To je stále ten dvojí metr. Aneb kdy dva dělají toté, není to toté. Prostě metafora. mitec.
Odpověď Úřadu vlády ČR na dotaz podle zákona o svobodném přístupu k informacím by byla k smíchu, kdyby nebyla tragickým dokumentem doby.
Pokud mluvil o hrozbě války Andrej Babi, byla to po*ná tvavá a populistická kampaň.
Pokud mluví-li o válce kdokoliv na FB, jedná se o dezinformaci nebo dokonce trestný čin íření poplané zprávy.
ALE pokud přímo předseda vlády s autoritou své funkce opakovaně uvádí, e dokonce jsme ve válce (!!!), není to nic z toho, ale podle Úřadu vlády se jedná o "metaforické vyjádření, je je uíváno veřejnými osobnostmi při různých krizových momentech, nikoli jako sdělení, e by se Česká republika nacházela ve válečném stavu."
Není tady
LENNNA napsal(a):
Ano, dobře Matěji! "Prezident Eskalátor. Petr Pavel, "světový diplomat", jetě nesloil slib a u stihl natvat Čínu (potlesk v liberálních kruzích). Vzápětí oznámil, e Ukrajina patří do NATO (liberální kruhy vstávají nadením ze idlí), pokračoval tím, e pro něj nejsou tabu ani dodávky stíhaček (přitom to včera odmítl i prezident Biden, liberální kruhy skandují střídavě diplomat a hrdina) a uzavřel, e vlastně pro zbrojní dodávky z jeho pohledu neexistují "téměř ádné limity" (první řady omdlévají blahem, zvlátě "novináři"). Natěstí neumí tu válku vyeskalovat sám. Bude na ni ale tlačit a zřejmě bude eskalátorem-průzkumníkem i tehdy, kdy budou Spojené státy jetě zdrenlivé. Billboardy nelhaly."
Čínu natve cokoli, co nezavání rektálním alpinismem. S Ukrajinou a NATO naprosto souhlasím (určitě ví, e tato mylenka má i druhou část, tzn. e UA do NATO a po ukončení válečného konfliktu na jejím území, dřív určitě ne (otázka několika let!)). Podporovat UA v podobě dodávky zbraní nemá za cíl zavést nai zemi do války, ale naopak, udret boje na území UA. Protoe jestli padne UA, jsme dalí na řadě. Teď je otázka, co kdo chce. Babi jasně hlásal, e chce mír. Znamená to, e kdyby přiel Putin s nárokem na nai republiku, tak mu mírně ustoupí a my se opět začneme častovat soudruhu/soudruko? Je tohle, to co chceme? Pavel dal jasně najevo, jaký má postoj k celé záleitosti a kroky, které navrhuje, mají své opodstatnění. Ti, kteří s tím nesouhlasí mají nejspí jiné cíle a proto se nemohou s PP ztotonit.
Není tady
Palomito, nenapsala bych to lépe. Plně souhlasím!
A to, e je PP aktivní, vítám. Jen je to v tak ostrém kontrastu se Zemanem, který u léta (skoro) nic nedělá, e je to některým lidem proti srsti.
Není tady
Palomito, taky plně souhlasím, přesně jsi to vystihla.
Jsem jako Ty...........teda........ s dovolením.
Není tady
Několik holek je zde výborných. A dobré čtení pro ně. A uvařte Buree.
V ANO to vře. Babi jede jen ego a kale na nás, i kdy za něj nastavujeme krk, zní z hnutí
https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/ … 1cd1319eac
Někde tu je...
Niky123 napsal(a):
Palomito, nenapsala bych to lépe. Plně souhlasím!
A to, e je PP aktivní, vítám. Jen je to v tak ostrém kontrastu se Zemanem, který u léta (skoro) nic nedělá, e je to některým lidem proti srsti.
Jo, u jsem někde zaznamenala douku, e jsme tak uvykli hradnímu "nicnedělání", e jakákoli aktivita nám přijde přes čáru
Není tady
vera napsal(a):
Jsem jako Ty...........teda........ s dovolením.
vero, to je poklona, díky
Není tady
ano, konečně skončí ..............pyámkové dny..............něco neuvěřitelného toto slyet od prezidenta
Není tady
Palomita napsal(a):
vera napsal(a):
Jsem jako Ty...........teda........ s dovolením.vero, to je poklona, díky
...
Není tady
Prdy u Habrdy.
Bez ruského plynu se neobejdeme, tvrdil Havlíček. Teď to zamlouvá
Bez ruského plynu se v horizontu měsíců či nízkých jednotek let neobejdeme, řekl krátce před začátkem invaze na Ukrajinu v rozhovoru pro Novinky exministr Karel Havlíček (ANO). Jene jak se ukázalo, ji v loňském roce sníilo Česko svoji závislost z 97 procent na čtyři. Havlíček nyní argumentuje tím, e na to nemá česká vláda vliv. Jaký plyn k nám přijde, se odvíjí od toho, co doputuje do Německa, tvrdí...
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-be … e-40422263
Někde tu je...
Dobrá zpráva o neschopném Ovarovi.
"Pípáte jako kanárek." Zeman nerozuměl novinářce, Čaputové nařídil překlad
"Nerozuměl jsem ani slovo." Prezident Milo Zeman na tiskové konferenci po jednání se slovenskou prezidentkou Zuzanou Čaputovou nerozuměl dotazu redaktorky ze slovenské tiskové agentury Sita. Po Čaputové chtěl, aby mu dotaz přeloila.
Milo Zeman před skončením mandátu tradičně navtívil Slovensko. Ve Vysokých Tatrách se seel také se slovenskou prezidentkou Zuzanou Čaputovou. Po jejich setkání se konala tisková konference, na které Zemanovi poloila dotaz slovenská novinářka. "Nerozuměl jsem ani slovo. Jednak jsem starý, nedoslýchavý pán, a kromě toho pípáte jako kanárek," vysvětlil český prezident redaktorce.
Poté se Milo Zeman obrátil na Zuzanu Čaputovou. "Paní prezidentko, vy jste rozuměla? Tak mně to přelote," řekl český prezident. Slovenská prezidentka Zemanovi následně dotaz novinářky přetlumočila...
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/pipat … n=Aktualne
Někde tu je...
.....a "toto" nás reprezentuje u 10 let. Hrůza. Buran nemající konkurenci. U aby byl pryč. Stydím se za něj.
Není tady
přesně tak.............buranství nejvyího stupně, stydím se za něj od samého začátku
Ivana je prý stále v lihu, vypadá na to
Není tady
Ahoj, jdu vás jen pozdravit a připojit se ke vem, kdo jsou astní, e po deseti dlouhých letech ostudy budeme mít zas solidního prezidenta. Letoní MD si díky tomu fakt uiju
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Ahoj, jdu vás jen pozdravit a připojit se ke vem, kdo jsou astní, e po deseti dlouhých letech ostudy budeme mít zas solidního prezidenta. Letoní MD si díky tomu fakt uiju
ano...............a na malé vyjímky, jsme tady astni
Není tady
Mío, neodcházej, zůstaň tu debatovat s námi....
Není tady
Mío Kuličková tak jaké doutníky kouří? Já doutníky ne, já fajku nebo cigáro.
Někde tu je...
Dobrá zpráva.
V hnutí ANO se spletli, nejsou stranou pro vechny. Cílí u jen na chudé duchem
https://www.forum24.cz/v-hnuti-ano-se-s … de-duchem/
Někde tu je...
Dalí dobrá zpráva.
S Babiem nikdo nechce na pivo. Pečinka odhaduje budoucnost ANO
...Andrej Babi na středeční tiskové konferenci naznačil, koho sám vidí za příčinu jeho volební prohry novináře. Doslova řekl: A já jednou o tom napíu kníku. Doufám, e si tu pravdu ty vae děti přečtou a a se vás zeptaj, jestli jste dělali tu vai profesi podle etického kodexu, nebo jste ji dělali za nějakým účelem. Následně z tiskovky demonstrativně odeel, píe komentátor.
Podstatné je ale podle Pečinky něco jiného.
Andrej Babi neumí reflektovat svou situaci. Po více ne deseti letech v politice se nachází v pozici agresivně ufňukaného chlapa, s ním si nikdo nechce v hospodě sednout ke stolu. Hnutí ANO můe vytvářet strategie, jaké chce, ale tenhle moment je nepřekročitelný, má Pečinka jasno.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/m … ANO-728858
Někde tu je...
Mía Kulička... , to je ale vzácná návtěva!
Koukej se tu ukazovat častěji ne po několika letech!!!
Není tady
vera napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
ano...............a na malé vyjímky, jsme tady astni
Výjimky potvrzují pravidlo
Niky123 napsal(a):
Mío, neodcházej, zůstaň tu debatovat s námi....
Zkusím sem zavítat častěji, ne jednou za 5 let
Petr100 napsal(a):
Mío Kuličková tak jaké doutníky kouří? Já doutníky ne, já fajku nebo cigáro.
ádné, stáří doléhá, zdraví nedovolí. Tohle byla jen taková frajeřinka z mládí, zná to.
vrabčák napsal(a):
Mía Kulička...
, to je ale vzácná návtěva!
Koukej se tu ukazovat častěji ne po několika letech!!!
Viz výe... Ale aktuálně se ukazuju na pultech vybraných knihkupectví.
Není tady
Nenormální Ovare jak se těí do důchodu?
Prezident České republiky je normální člověk. Konečně!
https://www.forum24.cz/prezident-ceske- … k-konecne/
Někde tu je...