27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
vera napsal(a):
mia napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Babi po výsledku voleb mluvil asi nejlépe za celou dobu. Tak uvolněného a v pohodě jsem ho velmi dlouho neviděla. Hodně dlouho. On není blbý, musel to celou dobu vědět... moná u je o pár kroků napřed. Moná odchází úplně, umí si to spočítat, ví, jak jsou karty rozdané, moná jen předá předsednictví a sám se stáhne do pozadí... Nevím, snad ne, ale docela to teď tak vypadá.... Nebo snad přijde někdo nový, opozice, dobrá opozice tu velmi chybíTady je jasně vidět, jak máme my lidé rozdílné vnímání.....já jsem si po tom Babiově povolebním vystoupení naopak řekla, e jako vdy nedokázal ukočírovat své nervy a tu svoji jeitnost......po pár vstřícných úvodních slovech u zase napadal, obviňoval a plival pínu na protikandidáta. Naproti tomu rozhovor s panem Petrem Pavlem večer v Národním muzeu, to byl balzám pro dui, byla jsem těstím bez sebe, e se tento člověk v této pos.ané době odhodlal postavit do čela rozhádaného národa. Díky za něj!
8 let vlády Babie zaselo do národa takovou nenávist, e to tady snad jetě nikdy nebylo. Dokázal v lidech vzbudit a rozvinout ty nejhorí vlastnosti a pudy.....je to nebezpečný manipulátor a rozvraceč....... a má akorát legraci z těch, co se dají lehce zblbnout jeho planými sliby a věří mu, e se "o ně postará". Jo, miliardář a mecená chudých.....a zrovna on.....to teda sedí
Neberu nikomu jiný pohled, kadého právo.....ale díky za ty, kteří zvedli zadky a a li volit........kdy u ne z přesvědčení, tak aspoň "to mení zlo".......je vidět, e spousta jich u prohlédla a vidí ten rozdíl.mia...........samozřejmě, souhlasím
Babi po výsledku voleb mluvil ............svým stylem, měl tam Moniku, která ho několikrát... 3x???? napomenula....stačilo u
já jsem od něj větu, e uznává poráku, gratuluje Pavlovi atd.............nečekala a byla překvapena, e je toho vůbec schopen
e se postará o lidi...............inzeráty s hrubou mzdou 19 300 jsou na Úřadu práce !!!!!!!!!
některé rodiny vsadily vekeré své úspory na Babie............moc dobře věděl, jaké voliče má...........ano, obrovský manipulátor
a ROZVRAČEČ................vyvolal ano takovou nenávist, která tady nebyla nikdy...........ale mnoho z Ano ho prokouklo a chtějí změnu
a moc si slibuji od nového politického dění kolem Pavla a Nerudové
e je tohle vtip, e jo?
Není tady
ano, vekeré své úspory...............10 000kč a nebylo jich málo
a divím se, e o zaslepenosti píe ty.................ty, která tak obhajuje komunismus a nedávno ses přiznala, es ho NEZAILA, zřejmě se mladí ročník............a e ho zná jen z vyprávění
Není tady
Pavel zvauje trestní oznámení kvůli dění v prezidentské kanceláři........................
KONEČNĚ................to se dozvíme věcí
Není tady
LENNNA napsal(a):
mia napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Babi po výsledku voleb mluvil asi nejlépe za celou dobu. Tak uvolněného a v pohodě jsem ho velmi dlouho neviděla. Hodně dlouho. On není blbý, musel to celou dobu vědět... moná u je o pár kroků napřed. Moná odchází úplně, umí si to spočítat, ví, jak jsou karty rozdané, moná jen předá předsednictví a sám se stáhne do pozadí... Nevím, snad ne, ale docela to teď tak vypadá.... Nebo snad přijde někdo nový, opozice, dobrá opozice tu velmi chybíTady je jasně vidět, jak máme my lidé rozdílné vnímání.....já jsem si po tom Babiově povolebním vystoupení naopak řekla, e jako vdy nedokázal ukočírovat své nervy a tu svoji jeitnost......po pár vstřícných úvodních slovech u zase napadal, obviňoval a plival pínu na protikandidáta. Naproti tomu rozhovor s panem Petrem Pavlem večer v Národním muzeu, to byl balzám pro dui, byla jsem těstím bez sebe, e se tento člověk v této pos.ané době odhodlal postavit do čela rozhádaného národa. Díky za něj!
8 let vlády Babie zaselo do národa takovou nenávist, e to tady snad jetě nikdy nebylo. Dokázal v lidech vzbudit a rozvinout ty nejhorí vlastnosti a pudy.....je to nebezpečný manipulátor a rozvraceč....... a má akorát legraci z těch, co se dají lehce zblbnout jeho planými sliby a věří mu, e se "o ně postará". Jo, miliardář a mecená chudých.....a zrovna on.....to teda sedí
Neberu nikomu jiný pohled, kadého právo.....ale díky za ty, kteří zvedli zadky a a li volit........kdy u ne z přesvědčení, tak aspoň "to mení zlo".......je vidět, e spousta jich u prohlédla a vidí ten rozdíl.No, jasně, e máme to vnímání rozdílné! Ty ho ho má celkem zaslepené, ty ho nemůe vidět jinak ani kdyby se postavil na hlavu. Jde to vidět i zde v diskusi. Jsme jiné, já nemám ráda černobílé vidění, dokáu najít na kadém to dobré i to patné. No, moná kecám, moná na Pekarové ne
A
Ale jo, i na Babiovi jsem schopna najít něco pozitivního......určitě je zdatný obchodník! Ale bohuel na úkor ostatních........ty "ovlivnitelné" dokáe zmanipulovat pro svůj prospěch tak, e za "třicet stříbrných" klidně zaprodají svoji rodinu i vlast.....stačí poslouchat jeho příznivce kolem sebe, jejich rétoriku, která je stejná jak ta jeho.........a vidím, jakou nenávist a zlobu do těchto lidí zasel.
Kdybych měla černobílé vidění, nikdy nepodpořím generála Pavla, protoe byl kdysi u komančů......ale protoe jsem v té době proila skoro půlku svého ivota, vím jak to bylo, kam byli lidi kolikrát vmanipulovaní. Myslím, e stejně to vidí i jiní tady. A hlavně si zjiuju a vyhodnocuju informace.......a umím naslouchat a myslím, e se v lidech moc nepletu.
Tobě tvůj pohled neberu.....jen v něm vidím naivitu a důvěřivost......promiň, není to myleno jako uráka. Holt kadý máme svoji ivotní zkuenost, jiné postoje a hodnoty a na jejich základě vyhodnocujeme a jednáme.
Není tady
za "třicet stříbrných" klidně zaprodají svoji rodinu i vlast.
Jj, to přesně se dělo i před rokem 89, kdy lidé vstupovali do strany kvůli kariéře, bytu , touze po moci atd...
Nic nového.
Není tady
Je ale pravdou, e to Babi silně přehnal. Já vidím naději v tom, e se bouří i lidé v ANO. Protoe jak u psala Lena (která mi vůbec nepřipadá naivní), citelně zde chybí dobrá opozice. Co nemusí být nutně strana ANO.
Není tady
Já to vidím jako vera i mia, Babi začal svůj povolební projev dobře, ale po gratulaci Pavlovi zas sklouznul do "svého já". To jeho ego mu prohrálo volby, jak se říká nejvíc Babiovi podělal kampaň Babi.
Společnost je hrozně rozetvaná, po Babiovi i Zemanovi. Natěstí teď po volbách to bude utichávat.
Věřím, e řadě lidí časem dojde e v těchto volbách nejsou ádní poraení, jak to nějak formuloval Pavel.
Není tady
Ké by. Uvidíme.
Není tady
Moc fandím stávkujícím v té jihokorejské továrně s naprosto ostudnými platy, je třeba být sebevědomějí. Vude, kde jsou tak mizerné platy. Vím ale, jak těké je to v "chudích" oblastech, kde není moc na výběr. Je fajn, e tady se dokázali domluvit a jít do toho.
Není tady
LENNNA napsal(a):
vera napsal(a):
mia napsal(a):
Tady je jasně vidět, jak máme my lidé rozdílné vnímání.....já jsem si po tom Babiově povolebním vystoupení naopak řekla, e jako vdy nedokázal ukočírovat své nervy a tu svoji jeitnost......po pár vstřícných úvodních slovech u zase napadal, obviňoval a plival pínu na protikandidáta. Naproti tomu rozhovor s panem Petrem Pavlem večer v Národním muzeu, to byl balzám pro dui, byla jsem těstím bez sebe, e se tento člověk v této pos.ané době odhodlal postavit do čela rozhádaného národa. Díky za něj!
Neberu nikomu jiný pohled, kadého právo.....ale díky za ty, kteří zvedli zadky a a li volit........kdy u ne z přesvědčení, tak aspoň "to mení zlo".......je vidět, e spousta jich u prohlédla a vidí ten rozdíl.mia...........samozřejmě, souhlasím
Babi po výsledku voleb mluvil ............svým stylem, měl tam Moniku, která ho několikrát... 3x???? napomenula....stačilo u
já jsem od něj větu, e uznává poráku, gratuluje Pavlovi atd.............nečekala a byla překvapena, e je toho vůbec schopen
e se postará o lidi...............inzeráty s hrubou mzdou 19 300 jsou na Úřadu práce !!!!!!!!!
některé rodiny vsadily vekeré své úspory na Babie............moc dobře věděl, jaké voliče má...........ano, obrovský manipulátor
a ROZVRAČEČ................vyvolal ano takovou nenávist, která tady nebyla nikdy...........ale mnoho z Ano ho prokouklo a chtějí změnu
a moc si slibuji od nového politického dění kolem Pavla a Nerudové
e je tohle vtip, e jo?
Nerozumím tvé otázce
Není tady
Skartovačka je prý výborná věc. Tak honem ty dva hochy do lochu.
Obavy se potvrzují. To, co řekl Petr Pavel o končícím hradním týmu, je mimořádně váné
Strach. Přesně to se teď s největí pravděpodobností děje na Praském hradě. Za uplynulých deset let jsme ze strany dočasných obyvatel této instituce zaili vechno moné. Ani to ale zřejmě nebylo ve. Jak naznačuje nově zvolený prezident Petr Pavel, v hradních kancelářích se děly věci, které pravděpodobně bude muset proetřit policie. Mnohé napoví snad brzy zveřejněné výsledky kontroly hospodaření, kterou na Praském hradě provedl Nejvyí kontrolní úřad. e má Petr Pavel s končícími obyvateli Hradu velký problém, je jasné u od první minuty od jeho zvolení.
Petr Pavel u dva dny od svého zvolení konstatuje, e na Hradě bude potřeba nejen hloubkový audit, ale skutečně důkladný úklid ve vech oblastech. Mluví o tom, e podle jeho informací Mynář a Nejedlý mohli páchat cosi v edé zóně a moná i aktivity za hranou zákona. Připoutí, e moná přijde i policejní vyetřování toho, co se uplynulých deset let dělo v Kanceláři prezidenta republiky. Jsou tam lidé, kteří pracovali na přímé zadání Mynáře a Nejedlého a není u nich jistota, e by tak nečinili i po vystřídání týmu, řekl jasně nový prezident k tomu, e chystá výměnu podstatné části zaměstnanců Kanceláře prezidenta republiky.
Co se dělo na Praském hradě, se budeme pravděpodobně v dalích týdnech a měsících dozvídat. Podle toho, co nový prezident naznačuje, půjde o velké věci. Vtip o tom, e od soboty jedou skartovačky na Hradě naplno, moná nebude tak úplně vtipem...
https://www.forum24.cz/obavy-se-potvrzu … dne-vazne/
Někde tu je...
a jak mám rozumět tomu.................e v obálce nebyl ostrý náboj a odesilatel spáchal sebevradu.......
Není tady
Dobrá zpráva z CCCP.
Pavel bude tvrdý ve vztahu k Ruské federaci, stěují si ruská média. Lepím kandidátem byl podle nich Babi
https://www.forum24.cz/pavel-bude-tvrdy … byl-babis/
Někde tu je...
Dalí dobrá zpráva.
Sázkaři se vztekají na Babie, chtějí vrátit peníze. Na éfa ANO míří trestní oznámení
https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/ … 8TMoIWylWo
Někde tu je...
Tak kdy půjde ty tlustá krávo do důchodu???
Zemanova Maruka Beneová je zaskočena rychlostí Petra Pavla. Zemanovci u si na aktivitu odvykli
Odcházející prezident Milo Zeman nazývá bývalou ministryni spravedlnosti Marii Beneovou Marukou a kdysi pravil, e by chtěl estnáct takových. Počet zhruba odpovídá počtu členů české vlády. Přírodní zákony rozmnoení Maruek neumoňují, ale i tak je paní Beneová Zemanovi stále oddaná. Teď zrovna kritizuje jeho nástupce, e se do toho moc hrne...
https://www.forum24.cz/zemanova-maruska … u-odvykli/
Někde tu je...
Burei táhni do prd.....
BABI VÁNĚ ZVAUJE KONEC V POSLANECKÉ SNĚMOVNĚ
...Kromě poráky v nedávných volbách jako příčiny Babiova poloodchodu zdroje Respektu jmenují únavu a nepříjemné překvapení z toho, jak silné a negativní emoce ve spoluobčanech vyvolává. Jestli je současné rozhodnutí začátkem definitivního konce v politice, nebo si Babi jen dává oddech a své angamá před volbami zase naplno oiví, údajně sám neví.
https://www.respekt.cz/agenda/babis-vaz … yy8PAh3opA
Někde tu je...
vera napsal(a):
a jak mám rozumět tomu.................e v obálce nebyl ostrý náboj a odesilatel spáchal sebevradu.......
Dnes jsem slyela v TV, e to odeslal nějaký úspěný brněnský vědec. Kadopádně nemohl být v pořádku, kdy udělal to, co udělal (obé).
Není tady
"....Problematika stále se stupňujících problémů na Úřadech práce je stále pětikoalicí blokována v jednání sněmovny. Není se co divit - situace je tak katastrofální, e by ministr Jurečka nebo premiér Fiala vůbec nedokázali odpovědět.
A tak nasadíme livý marketing, nemusí ho pouívat přece jenom Babi. Vědí vůbec občané, e dávka státní sociální podpory je v kolapsu ji při podání ádostí pouhého 10 procenta občanů, kteří mají na davku nárok?...."
https://www.blisty.cz/art/111909-minist … -2023.html
A nikoho to nezajímá. Nízké platy se kritizovaly pouze v Agrofertu. Jakoby jinde nebyly a nevadily. Úředníci na ÚP prý mají plat v rozmezí 18 - 26 000 hrubého.
Není tady
Judy ty také zkolabuje? Já náhodou ne. Kde je napsáno jaký plat mají státní úředníci? Podívám se na to.
Bez ruského plynu zkolabujeme. A dalí mýty Havlíčka a místních putinovců
https://www.forum24.cz/bez-ruskeho-plyn … putinovcu/
Někde tu je...
Judyna napsal(a):
"....Problematika stále se stupňujících problémů na Úřadech práce je stále pětikoalicí blokována v jednání sněmovny. Není se co divit - situace je tak katastrofální, e by ministr Jurečka nebo premiér Fiala vůbec nedokázali odpovědět.
A tak nasadíme livý marketing, nemusí ho pouívat přece jenom Babi. Vědí vůbec občané, e dávka státní sociální podpory je v kolapsu ji při podání ádostí pouhého 10 procenta občanů, kteří mají na davku nárok?...."
https://www.blisty.cz/art/111909-minist … -2023.html
A nikoho to nezajímá. Nízké platy se kritizovaly pouze v Agrofertu. Jakoby jinde nebyly a nevadily. Úředníci na ÚP prý mají plat v rozmezí 18 - 26 000 hrubého.
A přesto lidi pořád řvou, e jsou státní úřednící darmorouti, jak je přebujelý státní aparát, vyházet je,......a najednou nemá kdo vyplácet dávky atd......a řvou zas.
Není tady
Ano, je to tak.
"....Právě nízký tabulkový plat, který se při nástupu pohybuje kolem dvaceti tisíc hrubého, můe být jeden z důvodů, proč se nedaří obsazovat pracovní místa. Úřady práce mají přes dvanáct tisíc úředníků a aktuálně je neobsazených asi 450 míst. ..."
https://cnn.iprima.cz/malo-penez-a-nedo … ace-192823
A dalí úředníci, tentokrát na soudech s nástupním platem 18 000 hrubého.
https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/ke-kr … ci/2274250
Není tady
Judy a není přehnané e soudci mají měsíčně 100- 150 kapříků?
Někde tu je...
vihlá vihlíková zase řádila.
Konec světa podle prokremelské alarmistky Ilony vihlíkové
https://manipulatori.cz/konec-sveta-pod … vihlikove/
Někde tu je...
Petr100 napsal(a):
Judy a není přehnané e soudci mají měsíčně 100- 150 kapříků?
...si nemyslím.
Není tady
Judy dobře nemyslí. Moje neteř, státní úřednice, stará baba má ji 45 roků , má měsíčně jen plat 45.000,- kaček. Tak je třeba státnicím brzy opět přidat.
Někde tu je...