27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
mia napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Erem přečti si koho jsi volila.
Nejbrutálnějí kampaň, Babiova ztráta paměti a estébáci kolem Agrofertu
Babi zapírá, e je evidovaným agentem Státní bezpečnosti. Stále opakuje, e vyhrál tři soudy. Realita je taková, e ani po deseti letech soudních sporů nemá čisté lustrační osvědčení. Ústavní soud rozsudky niích soudů anuloval také proto, e se Babiova obhajoba opírala o nezákonné a nedůvěryhodné výpovědi řídících důstojníků StB...
https://www.forum24.cz/nejbrutalnejsi-k … agrofertu/Jene ví jak to je......stokrát opakovaná le......na to Bure sází. e jeho voliči neumí pracovat s informacemi......to je ten problém.
umanuté hovado-to s oblibou o sobě říká Babi...............
takového prezidenta-prezenta/jak B říká/ nechci
známí mají nachystané chlebíčky, ampáňo a dodělávají dort.........hmm
Není tady
Sečteno 40% hlasů a dobrýýýýýýýýý!!!!
Není tady
jdu na chlebíček................raduji se......sice jsem prohrála sázku, vsadila jsem se, e Pavel vyhraje o 20 procent.........no jetě vyčkávám velká města
Není tady
Jupííííííííííí !!!!!!!
Není tady
Babi řekl, e tyto volby jsou referendem o Babiovi..................to jsem zvědava, co z toho vyvodí
Není tady
vera napsal(a):
Babi řekl, e tyto volby jsou referendem o Babiovi..................to jsem zvědava, co z toho vyvodí
Obávám se, e jen to nejhorí.........nic jiného ne li a podrazy neumí. Velice ráda bych se mýlila.
Není tady
Holky zdravím vás a jsem rád e jsme spolu vyhráli. Tak jdu do ledni pro ampus a s paničkou si ho dáme. V Brně téměř 70% pro generála. Tak také oslavte.
Někde tu je...
mia napsal(a):
vera napsal(a):
Obávám se, e jen to nejhorí.........nic jiného ne li a podrazy neumí. Velice ráda bych se mýlila.
Tak u je to tady.....u kydá hnůj,viz jeho povolební projev.......nepřekvapil
Není tady
mia napsal(a):
mia napsal(a):
vera napsal(a):
Tak u je to tady.....u kydá hnůj,viz jeho povolební projev.......nepřekvapil
ano, Drtinová byla skvělá.................u zase prezent
Řezníček........taky skvělý............a Babi se ukázal................, to je taky skvělý
Babi nezískal tolik hlasů jako Draho.....................on řekl, e získal víc ne Spolu, Stan, Piráti..............srovnává jabka a hruky
koda, e tentokrát mluvil tak krátce, Monika ho 3x zabrzdila.........ano, u budu hodný......??????
mohl se víc odhalit, protoe nejvíc kodí Babiovi Babi
Není tady
Bure bě do důchodu.
Je rozhodnuto. Babi v boji o Hrad propadl, končí éra Miloe Zemana
https://www.forum24.cz/je-rozhodnuto-ba … se-zemana/
Někde tu je...
Sláva vítězům, čest poraeným. I kdy jsem u voleb nebyla, pan Pavel je i mým prezidentem, jako takového ho i beru a doufám (budu věřit) i prezidentem dobrým.
Není tady
Jinak v naem městečku zvítězil pan Pavel s 59,9%.
Není tady
Judyna napsal(a):
Sláva vítězům, čest poraeným. I kdy jsem u voleb nebyla, pan Pavel je i mým prezidentem, jako takového ho i beru a doufám (budu věřit) i prezidentem dobrým.
Pus si ze záznamu rozhovor s prezidentem v Národním muzeu, teď skončil......úasná osobnost, klidný, spojující, vysvětlující...... jsem nadená.....nikoho lepího jsme si nemohli zvolit. Vak si udělej obrázek sama. A porovnej s rétorikou a rozvracečským působením Babie.
Není tady
Babi uznal poráku, poblahopřál Pavlovi a vzkázal svým voličům, aby to respektovali..........velké gesto
Není tady
mia napsal(a):
Judyna napsal(a):
Pus si ze záznamu rozhovor s prezidentem v Národním muzeu, teď skončil......úasná osobnost, klidný, spojující, vysvětlující...... jsem nadená.....nikoho lepího jsme si nemohli zvolit. Vak si udělej obrázek sama. A porovnej s rétorikou a rozvracečským působením Babie.
Mio a proč? U je po volbách a já znovu opakuji - beru výsledek a budu věřit, e to bude dobré.
Upravil(a) Judyna (28. 1. 2023 22:38)
Není tady
vera napsal(a):
Babi uznal poráku, poblahopřál Pavlovi a vzkázal svým voličům, aby to respektovali..........velké gesto
Tak hlavně, aby mu to vydrelo
Není tady
Judyna napsal(a):
mia napsal(a):
Judyna napsal(a):
Mio a proč? U je po volbách a já znovu opakuji - beru výsledek a budu věřit, e to bude dobré.
Abys viděla, koho jsme ti zvolili .......posuď sama.
https://www.ceskatelevize.cz/porady/154 … 033260128/
Není tady
Erem tak jsi to určitě přeila. Asi jsi byla jediná z místních holek kdo volil Buree.
Někde tu je...
Mio, opravdu mě nemusí ujiovat o tom, e jsi volila dobře .
Není tady
Bez komentáře.
Dopady selhání paktu Babi-Zeman: neklid v ANO a průvan v hradní kanceláři
Volební tsunami smetlo účelově oivený mocenský pakt Andreje Babie a Miloe Zemana. Jeho debakl bude mít důsledky pro budoucnost končící hradní kamarily i opozice, jakkoli ANO vyvolává dojem, e famózně uspělo. Realita je střízlivějí.
Tento plán selhal. Zdrcující Babiova poráka je tak i Zemanovou prohrou, navíc za velmi ostudných okolností. Prezident za něj musel tahat horké katany z ohně poté, co popudil nae spojence neochotou vojensky pomoci Polsku a Pobaltí v případě napadení Ruskem.
Zeman si uvědomil, e Babiova konfrontační jízda míří do zdi. V předvečer voleb označil za chybu, e se jeho odpudivá kampaň zaměřila na téma války a mírotvorectví. Příli pozdě si vytvářel argumentační předpolí, kdyby jeho favorit neuspěl.
Přesto bylo vidět, e Zemana výsledky voleb překvapily. Čekal jsem, e moná Petr Pavel vyhraje, ale e vyhraje náskokem estnáct procent, to jsem nečekal, přiznal zklamaně.
Zemanova éra končí sérií poráek, přičem sázka na patného koně v boji o jeho nástupnictví je poslední z nich. Slibované obří čínské investice splaskly jako bublina. Dlouholetá vstřícnost k zájmům Kremlu skončila zhroucením česko-ruských vztahů a zločinnou vojenskou agresí na Ukrajině...
https://www.forum24.cz/dopady-selhani-p … kancelari/
Někde tu je...
Petr100 napsal(a):
Erem tak jsi to určitě přeila. Asi jsi byla jediná z místních holek kdo volil Buree.
Petře, je fajn, e jsi svou volbou prezidenta doel k tomu, e zdaleka ne ve je černobílé a e ne vichni bývalí komunisté byli patní .
Není tady
Judyna napsal(a):
Mio, opravdu mě nemusí ujiovat o tom, e jsi volila dobře
.
Já tě nechci a ani nepotřebuju ujiovat.......chci se jen podělit o radost a optimismus po shlédnutí tohoto rozhovoru! Abys měla radost i ty ...
Není tady
Petr100 napsal(a):
Bez komentáře.
Dopady selhání paktu Babi-Zeman: neklid v ANO a průvan v hradní kanceláři
Volební tsunami smetlo účelově oivený mocenský pakt Andreje Babie a Miloe Zemana. Jeho debakl bude mít důsledky pro budoucnost končící hradní kamarily i opozice, jakkoli ANO vyvolává dojem, e famózně uspělo. Realita je střízlivějí.
Tento plán selhal. Zdrcující Babiova poráka je tak i Zemanovou prohrou, navíc za velmi ostudných okolností. Prezident za něj musel tahat horké katany z ohně poté, co popudil nae spojence neochotou vojensky pomoci Polsku a Pobaltí v případě napadení Ruskem.
Zeman si uvědomil, e Babiova konfrontační jízda míří do zdi. V předvečer voleb označil za chybu, e se jeho odpudivá kampaň zaměřila na téma války a mírotvorectví. Příli pozdě si vytvářel argumentační předpolí, kdyby jeho favorit neuspěl.
Přesto bylo vidět, e Zemana výsledky voleb překvapily. Čekal jsem, e moná Petr Pavel vyhraje, ale e vyhraje náskokem estnáct procent, to jsem nečekal, přiznal zklamaně.
Zemanova éra končí sérií poráek, přičem sázka na patného koně v boji o jeho nástupnictví je poslední z nich. Slibované obří čínské investice splaskly jako bublina. Dlouholetá vstřícnost k zájmům Kremlu skončila zhroucením česko-ruských vztahů a zločinnou vojenskou agresí na Ukrajině...
https://www.forum24.cz/dopady-selhani-p … kancelari/
Prezidentovi Pavlovi bych doporučila spolehlivou ochranku a ostraitost.......nevěřím jim ani za mák. Ale to on jistě sám ví dost dobře.
Není tady
Judyna napsal(a):
vera napsal(a):
Tak hlavně, aby mu to vydrelo
Zatím jsem neviděla ádné pozitivní Babiovo vyjádření.....stále jen útoky a podpásovky.
Není tady
Nevím, zda Monice v předvolební kampani řekl "Hubu dr", jak tvrdili mnozí. Nebylo tomu rozumět.
Ale Moničině "Stačí u" v prvním povolebním rozhovoru bylo rozumět jasně. :-)
Není tady