3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Svas, !
Jo, nivu, i samotnou, taky miluju. A bez chleba nejde ít - u mě platí na 100 %. Ale k nivě mi chutná pivo, a proto ji nemívám hned k snídani. Moje snídaně probíhá trochu stereotypně ve slané a sladké fázi - chleba s dírkami zamáznutými máslem (nebo v těchto dnech zrovna Ramou) s rajčetem, jako druhý chod chleba s medem nebo marmeládou a k oběma chodům hořké Caro (nebo něco podobného) ve velkém hrnku. Opoutím nepapoučí téma.
Vae mnika mníka je geniální a umí nádherně pobavit.
Není tady
Svas, ale to jsi nenapsala, e na tebe doráí, protoe jí dává něco jiného ne máte vy! Tohle u nás neznám. Ptáci vdy sedí na bidýlku a sluně čekají. Max přiletí na desku, kam dáváme krmení, kdy nám to moc dlouho trvá, e nám pomůou.. Ale nemáme je jako domácí mazlíčky. Jen mám vypozorováno, e k mé ruce se přiblíí bez ostychu (jsou divocí), ale k mui ani náhodou, protoe ten je občas loví, kdy se nějaký zraní a před zazimováním. Ale nikdy nás ádný neklovl při krmení a běném pohybu ve voliéře, taky jsou vzrůstem mnohem mení.. co si budem
Pozdrav pupíkům a a se dílo daří
Není tady