3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
máme 4 roční období.............velká výhra, vrátila jsem se ze Sicílie, kde bylo 40 ve stínu, hrůza.............a to jsme dělali celodenní výlety, u jsem oznámila, e u ne............jen ve stínu u moře v takovém vedru
a tak to tam mají skoro 5 měsíců...........
Není tady
Lennno, ta zarostlá zahrada - ráj pro pejsky, co? Jak je tam najde a přivolá, kdy je láká k odchodu?
Není tady
vera napsal(a):
máme 4 roční období.............velká výhra, vrátila jsem se ze Sicílie, kde bylo 40 ve stínu, hrůza.............a to jsme dělali celodenní výlety, u jsem oznámila, e u ne............jen ve stínu u moře v takovém vedru
a tak to tam mají skoro 5 měsíců...........
Má můj obdiv, v takových teplotách přestávám fungovat a jen čekám, a bude chladněji. Jako třeba dnes a to se teploměr ke 40 ani nepřiblíil
Není tady
vrabčák napsal(a):
Lennno, ta zarostlá zahrada - ráj pro pejsky, co? Jak je tam najde a přivolá, kdy je láká k odchodu?
Je to ráj pro nás vechny, opravdu jo! Tak moc zarostlé to není, abych je nenala , navíc ony si mě hlídají. Hlavně ta jedna. Jezdíme tam často a moc rády.
Není tady
Není tady
Po půl roce trvajících bolestech ramene dnes konečně dolo i na návtěvu ortopeda (čekací doby jsou fakt něco straného), mezitím mě měl v péči obvoďák a neurolog a mám teda konečně diagnózu. Dostala jsem obstřik, u ani nevím který v pořadí, ovem dneska to po něm fakt bolí jak kráááva Někde na netu jsem nala jedno motto, které vtipně napsal lékař a musím teda souhlasit ...
MOTTO: " přijďte k nám na ortopedii.....my vám vyrobíme takovou bolest, e na tu původní budete s láskou vzpomínat...." 🙂
Není tady
Andrejko, to motto je v tvém případně opravdu trefné.
I já chodím s ramenem na ortopedii... Pan doktor doel k závěru, e bude nejspí potřeba operace. Měl mi to dělat on a domlouvali jsme se předběně na červen. Ale říkal, a se do operace neenu, kdyby se to náhodou zlepilo. Obstřik mi skutečně tak pomohl, e je to u několik měsíců celkem dobré. Ovem teď pro změnu bojuju s kotníkem..., asi v něm mám zánět. Kvůli čekání na termín na ortopedii jsem na radu jejich sestřičky navtívila zatím chirurgii. Paní doktorka mou nohu ponechala zatím v celku. Napsala mi na artrózu magnety, tak jen doufám, e se tím nezhorí zánět. Večer mívám kotník pěkně nateklý...
Jak se má Oliver? Doufám, e u je to lepí.
Není tady
Holky zdrate svou práci a bude pohoda.
Inflaci a zdraování pociují i prostitutky, nejhorí je to v Ústeckém kraji
Také nejstarí řemeslo značně pocítilo současnou energetickou krizi a rostoucí inflaci. Podle informací Spolku pro ochranu en momentálně v Česku působí zhruba 13 tisíc en, které si vydělávají na chleba prostřednictvím vlastního těla. Jejich zákazníci vak etří čím dál tím více a současně roste tlak na cenu za vykonávané sluby....
https://www.prahain.cz/byznys/inflaci-a … -6887.html
Není tady
Selima napsal(a):
Mono zmodernizujú a prejdú na online...
Které nezaspaly, u dávno rýují online
Není tady
Není tady
Silně a u dlouho.......... tu chybí Judyna................., ale i jiní...
Není tady
Tak tak...
Není tady
Selima napsal(a):
Jj, je to ako v tej Lasicovej/Filipovej pesničke "Bolo nás 11, u je nás len 10"...
Měla bych vhodnějí:
Bylo něco jetě vhodnějí
Není tady
Dneska jsem viděla na trávníku dvě u trochu povyrostlá ptáčata obalená mouchami...........
Není tady
Nejsou mouchy u jako odrostlejí supi?
Není tady
Ne. Byly to malé mouchy se zelenkavými křidélky blýskajícími se na slunci. O to byl ten kontrast větí........
Není tady
Reklamy mi u asi 3 dny lezou i přes přihlaovací rámečky. Včera na mě vyskočilo doporučení, e si mám změnit mailovou adresu, heslo a nevím co jetě.
Není tady
Kde je Serigala?3
Není tady