4.března : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 4.března : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny! 4.března : Stálice mezi moučníky? Vláčná a rychlá hrníčková bábovka z Granka 4.března : Krásná velikonoční dekorace. Stačí stará dřevěná krabička |
|
|
Palomito,
Není tady
Díky holky Teda musím přiznat, že tady se hodilo, že jsem skoro 10 let nevyhodila nástavce, které mi tenkrát udělali. Teď jsem tam neprozřetelně zašla, z úplně jiného důvodu (po těch 10ti letech) a rovnou mě hodili na křeslo. Při tom mi sdělili sladké tajemství, že už ty nástavce určitě nemám. S radostí jsem zvolala MÁM!! a oni, že už určitě nebudou sedět, tak uděláme nové otisky a nové nástavce.. no co vám budu povídat, doma jsem chvilku hledala, nástavce narvala a sedí
Není tady
.
Upravil(a) Blossom opět s vámi (5. 3. 2021 9:18)
Není tady
Palomita napsal(a):
Radost mám z toho, že mi na ortodoncii nemusí dělat znovu otisky. Kdyby tu byl tančící smajlík, tak se protančím na samý konec vlákna
Chápu tvou radost! Naposledy mi dělali otisky 4x! Já myslela, že mě trefí
Není tady
Blossom opět s vámi napsal(a):
Četla jsem, že právě naše doba nepřeje lidem, majícím blízko k alkoholu. Že upadají do závislosti.
No i ta plná lednička je "nebezpečná": Přiznejte se, kdo jste si uplynulý rok udrželi původní váhu? Já víceméně ano, ale bojuju s tím.
Váhu jsem si "neudržela" vůbec, ale ruku na srdce, okolnosti covidové s tím nemají vůbec nic společného A s tím alkoholem máš pravdu, nejvíc slopou ti, kteří "nechtějí". Nám vydrží láhev načatá i měsíce. Pak přijdou téměř abstinenti a rázem se díváme na dno. Když má někdo dobré pití, neznamená to, že ho musí vypít kvanta a taky s plnou lednicí se dá dobře hospodařit a zdravěji vařit, než když to pak člověk dohání vším možným a nemožným.. Je to o přístupu
Všeobecně, dát si sklenku dvě týdně neshledávám závadným
Není tady
LENNNA napsal(a):
Palomita napsal(a):
Radost mám z toho, že mi na ortodoncii nemusí dělat znovu otisky. Kdyby tu byl tančící smajlík, tak se protančím na samý konec vlákna
Chápu tvou radost! Naposledy mi dělali otisky 4x! Já myslela, že mě trefí
Tohle jsou momenty, kdy bych snad uvítala i narkózu
Není tady
Jsme sice na radosti, ale plynule navážu. Tuhle mi na kožním vypalovali (ne dusíkem) bez anestezie minivýrůstek mezi spodními řasami a další pod víčkem těsně pod horními řasami. Taky chuťovka.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Jsme sice na radosti, ale plynule navážu. Tuhle mi na kožním vypalovali (ne dusíkem) bez anestezie minivýrůstek mezi spodními řasami a další pod víčkem těsně pod horními řasami. Taky chuťovka.
nezvládám nemrknout ani když mi měří oční tlak
To ti přikurtovali hlavu a nebo jsi to zvládla na pána?
Není tady
Pro ty, kteří chtějí v dnešní době cestovat: https://www.cksen.cz/slepa-mapa/
Není tady
Při měření očního tlaku na sestřičku taky občas mrknu. Má ze mne radost.
Přikázali mi lehnout si na lehátko a hned mi přikurtovali ruce. Pak už jsem jen poulila oči a koukala nahoru nebo dolů podle momentálního požadavku. Asi jsem i mrkala, ale vůbec si to nepamatuju.
Není tady
Přikurtovali ruce? Těpic!! Ještě že už to máš za sebou
Není tady
Prechádzka s neterkou a ich psom, obed u nich (neplánovaný, ale o to krajší) a potom s brachom návšteva u mamy. Za celý deň som prd urobila, ale mám dobrý pocit
Není tady
Palomita napsal(a):
Přikurtovali ruce? Těpic!! Ještě že už to máš za sebou
Vůbec jsem nestihla protestovat.
Není tady
Selima napsal(a):
Prechádzka s neterkou a ich psom, obed u nich (neplánovaný, ale o to krajší) a potom s brachom návšteva u mamy. Za celý deň som prd urobila, ale mám dobrý pocit
![]()
Neplánované bývá nejlepší. A udělala jsi toho dobrého víc, než si myslíš.
Není tady
Tichý a klidný déšť. Před sněhovou bouřkou...
Není tady
kočičandy a kočičáci, dobré ráno https://www.facebook.com/LADbible/video … 5278695107
Není tady
Není tady
Selima napsal(a):
![]()
To sa ti nedivím, tiež by som mala radosť.
Vidíš ako sa situácia obracia. U nás by ťa už zastrelili, navštevy príbuzných sú prísne zakázané. Alebo by ťa nejaký Svedok covodový aspoň nabonzoval.
Není tady
Palomita napsal(a):
kočičandy a kočičáci, dobré ráno
https://www.facebook.com/LADbible/video … 5278695107
Aj keď - toto by sa mi nepáčilo mať doma!
Není tady
Petra101 napsal(a):
Selima napsal(a):
![]()
To sa ti nedivím, tiež by som mala radosť.
Vidíš ako sa situácia obracia. U nás by ťa už zastrelili, navštevy príbuzných sú prísne zakázané. Alebo by ťa nejaký Svedok covodový aspoň nabonzoval.
Tak - základ bola prechádzka vonku, k brachovcom som potom išla pôvodne len na wecko - obed sa z toho vykľul až neskôr. A k 80-ročnej mame chodím a chodiť budem, aj napriek bonzákom, aj keby som mala zarábať na pokuty v potu tváre, prostitúciou alebo čojaviemako....
Není tady
Mňa dnes kamoška ostrihala!
Cítim sa síce nie ako pekná, ale predsa len ŽENA! A nie ako "bratranec IT" z Addamsovcov...
Není tady
Není tady
Udělalo mi radost, že jsem Covid pozitivní. Aspoň v tom manželka nebude sama :-)
Není tady
Selima napsal(a):
Palomita napsal(a):
kočičandy a kočičáci, dobré ráno
https://www.facebook.com/LADbible/video … 5278695107
Aj keď - toto by sa mi nepáčilo mať doma!
Mně taky ne, ale u cizích pobaví
Není tady
Mikeš napsal(a):
Udělalo mi radost, že jsem Covid pozitivní. Aspoň v tom manželka nebude sama :-)
To je pozitivní přístup Ať jste brzy zdraví oba dva
Není tady