4.března : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 4.března : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny! 4.března : Stálice mezi moučníky? Vláčná a rychlá hrníčková bábovka z Granka 4.března : Krásná velikonoční dekorace. Stačí stará dřevěná krabička |
|
|
vera napsal(a):
......
ale častěji se mi zdávají sny, že jdu ven a mám jen krátké triko a nic jiného.....................musím rychle nakoupit, tak si triko stahuji dopředu a vyleze mi zadek a zase obráceně...........probudím se zpocená a otrávená, že zase ten sen
toto se mi zdávalo každý měsíc......... roky
Přesně tohle se mi kdysi zdávalo taky ......že jdu po ulici s holým zadkem a nemám ho jak schovat
.....hodně nepříjemný sen. A taky že jsem vylezla někam vysoko a nemohla dolů.....dodnes mám fobii z výšek, i když se mi to už dávno nezdává....
Není tady
Selima napsal(a):
Ale občas aj lietam, väčšinou idem nahor s dymom z táborového ohňa a potom pokračujem už tak nejako autonómne.
Tak aspoň víš, jak to bude jednou vypadat
Není tady
Palomito, tvoje noční můra (děti visící na římse, úponcích) je strašlivá... Když se mi zdá noční sen, jsem přesvědčená, že je to skutečnost, a tak mě vůbec nenapadne si přikázat, abych se vzbudila. Ale sny "sedmimílové boty a rozkvetlé louky" jsou nádherné.
Sny o písemkách a zkoušení na gymplu se mi zdály dlouho...
Věro a Mio, dneska jsem byla na gynekologii a bez sukně. Taky jsem si vzadu lehce stahovala triko.
Není tady
Tak to je dobrý s tím krátkým trikem. To se mi v životě nezdálo (ani nestalo:D)
Nezdál se mi asi nikdy ani sen z gymplu.
Upravil(a) Judyna (23. 2. 2021 20:04)
Není tady
Sny, kdy se vidíme nebo cítíme málo nebo vůbec neoblečení, znamenajtí že jsme upřímná otevřená povaha. Jak se v té situaci cítíme, je zásadní. Pokud se procházíme nahatí a jsme v pohodě, je to známka, že nemáme co skrývat. Když se stydíme, je nám trapně, chceme něco zakrývat, měli by jsme si dát pozor na svoji otevřenost, upřímnost a vřelost. Podvědomí nás upozorňuje, že jsme příliš zranitelní pro naše nepřátele.
.
Není tady
Judyna napsal(a):
Tak to je dobrý s tím krátkým trikem. To se mi v životě nezdálo (ani nestalo:D)
Nezdál se mi asi nikdy ani sen z gymplu.
Taky se mi tenhle typ snů vyhýbá..
Není tady
vrabčák napsal(a):
dneska jsem byla na gynekologii a bez sukně. Taky jsem si vzadu lehce stahovala triko.
Na to už si dávám pozor a chodím v šatech....aby ta potupa nebyla větší než je nezbytně nutné
Není tady
Jinak mívám hodně děsivé sny kolem dětí.
Ještě v ranném mladí se mi zdávalo, že jsem měla hodně dětí, ukazovaly se ve snech jako berušky.
No, nebyly až tak děsivé, ale v těch snech se mi děti narodily z těch berušek.
Dnes se mi spíš zdává, že jsem ty děcka nenakrmila, nepostarala se o ně, a tak pod.
Vždycky po těchto snech mám hrozné výčitky!
S pocitem že oprávněné 😪
Není tady
s tím stahováním trika vzadu jsem si vzpomněla na Vlka z "Jen počkej, zajíci!" Šel v podřepu a "kryl se", když přišel o trenýrky.
Není tady
mia napsal(a):
vrabčák napsal(a):
dneska jsem byla na gynekologii a bez sukně. Taky jsem si vzadu lehce stahovala triko.
Na to už si dávám pozor a chodím v šatech....aby ta potupa nebyla větší než je nezbytně nutné
Taky jsem tam chodívala VŽDYCKY v maskovací sukni. Dneska jsme byly v čekárně 3 a všechny v kalhotách... Ignoranti!
Není tady
vrabčák napsal(a):
mia napsal(a):
vrabčák napsal(a):
Taky jsem tam chodívala VŽDYCKY v maskovací sukni. Dneska jsme byly v čekárně 3 a všechny v kalhotách... Ignoranti!
a všecky měly odcházejíce vzadu vytahané trika
Není tady
Není tady
mia napsal(a):
vrabčák napsal(a):
mia napsal(a):
Na to už si dávám pozor a chodím v šatech....aby ta potupa nebyla větší než je nezbytně nutnéTaky jsem tam chodívala VŽDYCKY v maskovací sukni. Dneska jsme byly v čekárně 3 a všechny v kalhotách... Ignoranti!
a všecky měly odcházejíce vzadu vytahané trika
...Důležité je také odcházejíce nezapomenouti na gatě
Není tady
mia napsal(a):
vera napsal(a):
......
ale častěji se mi zdávají sny, že jdu ven a mám jen krátké triko a nic jiného.....................musím rychle nakoupit, tak si triko stahuji dopředu a vyleze mi zadek a zase obráceně...........probudím se zpocená a otrávená, že zase ten sen
toto se mi zdávalo každý měsíc......... rokyPřesně tohle se mi kdysi zdávalo taky
......že jdu po ulici s holým zadkem a nemám ho jak schovat
.....hodně nepříjemný sen. A taky že jsem vylezla někam vysoko a nemohla dolů.....dodnes mám fobii z výšek, i když se mi to už dávno nezdává....
mio...............mně se tento sen zdál snad stokrát, víc................
a je zajímavé..... ta fobie z výšek.............do určitého věku absolutně nic, až............v Turecku jsme vylezli na zříceninu hradu a já najednou zjistila, že je to vysoko a neslezu dolů.............všichni už odešli a já se pozpátku plazila po břiše
ten údiv lidí, kteří čekali dole
Není tady
vera napsal(a):
a je zajímavé..... ta fobie z výšek.............do určitého věku absolutně nic, až............v Turecku jsme vylezli na zříceninu hradu a já najednou zjistila, že je to vysoko a neslezu dolů.............všichni už odešli a já se pozpátku plazila po břiše
ten údiv lidí, kteří čekali dole
Není nad to, když to člověk zjistí v tu konkrétní chvíli, kdy už není cesty zpět Mně se takhle povedlo zjistit, že jsem docela klaustrofobik.. když jsem seděla v autobusu, najeli jsme do vlaku a vjeli do Eurotunelu.. Ta představa, že jsem v několika skořápkách a nade mnou masa vody.. Nevím, jak dlouho trvala cesta, pro mě to byly věky a vím, že už nikdy víc
Není tady
A jak se tomu chceš vyhnout? Už nikdy více autobusem za naše hranice?
Není tady
vrabčák napsal(a):
A jak
se tomu chceš vyhnout? Už nikdy více autobusem za naše hranice?
Já? Jednoduše.. než Eurotunelem, tak pojedu trajektem a nebo poletím Kde je vůle, tam je cesta
Není tady
Taky se mi zdává, že jdu jen v triku a pod tím nic, je zajímavé, že v tom snu jsem většinou ve školním věku.
Pak se mi taky zdají sny o tom, že děti mám malé a že jsem je nenakrmila, nepostarala se (jak píše rina) a třetí typ nepříjemných snů je, že mi chybí ještě nějaká zkouška na VŠ, že jsem zjistila, že nemám čas dodělat diplomku apod.
Překvapilo mě, že se v těchto snech shoduji s jinými lidmi, tedy konkrétně s vámi. :-)
Není tady
Blossom opět s vámi napsal(a):
... děti mám malé a že jsem je nenakrmila, nepostarala se (jak píše rina)
To děcko, které jsme nenakrmily, jsme my samy/i.
Je to něco v nás, co jsme dostatečně nerozvinuly/i a máme na tom pracovat.
Přesně chápu, cítím "ty výčitky", které po probuzení prožíváme.
Ale není to o tom, co jsme zanedbaly/i vůči dětem, ale vůči SOBE....
Není tady
Jo, na tom opravdu něco je.
Není tady
Taky se mi zdává, že jdu jen v triku a pod tím nic, je zajímavé, že v tom snu jsem většinou ve školním věku.
Pak se mi taky zdají sny o tom, že děti mám malé a že jsem je nenakrmila, nepostarala se (jak píše rina) a třetí typ nepříjemných snů je, že mi chybí ještě nějaká zkouška na VŠ, že jsem zjistila, že nemám čas dodělat diplomku apod.
Překvapilo mě, že se v těchto snech shoduji s jinými lidmi, tedy konkrétně s vámi. :-)
Moje noční můry jsou jiné. Jdu známou cestou, zajdu za roh a najednou jsem úplně nekde jinde, kde to neznám. Snažím se logicky vrátit za ten roh, ale tam je zase jen neznámo. Snažím se nepanikařit a najít cestu.
Další noční můra je, že je válka, utíkám, střílí se po mně a nevím, kde jsou moji blízcí.
Není tady
A já zas před někým utíkám, někdo mě honí, jsem v nebezpečí a nohy mě přestávají poslouchat....nemůžu utíkat.....to se mi kdysi taky často zdávalo.....vlastně všechny ty hrůzné sny byly hlavně v době dospívání. Od té doby spím jak špalek a sny mám jen vyjímečně.
Není tady
Řekla bych, Judy, že ta první část odráží jakousi nejistotu v tvém životě. Ale projevuješ racionální přístup, snažíš se být klidná a najít řešení.
Není tady
Judyna napsal(a):
Překvapilo mě, že se v těchto snech shoduji s jinými lidmi, tedy konkrétně s vámi. :-)Moje noční můry jsou jiné. Jdu známou cestou, zajdu za roh a najednou jsem úplně nekde jinde, kde to neznám. Snažím se logicky vrátit za ten roh, ale tam je zase jen neznámo. Snažím se nepanikařit a najít cestu.
Další noční můra je, že je válka, utíkám, střílí se po mně a nevím, kde jsou moji blízcí.
Tyjo, koukám, že sny jsou stejně rozmanité, jako život
Není tady