4.ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 4.ledna : Dieta po vánocích? Leden, na váhu zásadně (ne)vlezem! 4.ledna : Účinný a ekologický domácí prostředek na mytí nádobí vyrobíte za zlomek ceny |
|
|
Judyna napsal(a):
No vidíte. A já už jsem ve stádiu, že když mně někdo nabídne divadlo nebo přírodu, vyberu si přírodu. Protože tam já mám jak to divadlo, tak koncert.
nemůžu než souhlasit
Není tady
Judyna napsal(a):
No vidíte. A já už jsem ve stádiu, že když mně někdo nabídne divadlo nebo přírodu, vyberu si přírodu. Protože tam já mám jak to divadlo, tak koncert.
Judyno, mám to stejně! Odjakživa. Divadlo a podobně mě absolutně neláká, nic mi to neříká. Ale přírodu miluju nejvíc.
Není tady
Není tady
Já přírodu miluju, ale přesto mi strašně chybí divadlo, kino, koncerty, výstavy, adventní trhy, atd., atd. Kéž už tahle doba skončí.
Není tady
Jasně. Aby si každý mohl vybrat "to své". A hlavně - aby byli lidi zdraví.
Není tady
Blossom opět s vámi napsal(a):
Já přírodu miluju, ale přesto mi strašně chybí divadlo, kino, koncerty, výstavy, adventní trhy, atd., atd. Kéž už tahle doba skončí.
Nápodobne!
Upravil(a) Selima (26. 11. 2020 18:42)
Není tady
Judyna napsal(a):
Na koncertech, v divadlech, kinech, na výstavách... jsem strávila spoustu hodin, ale teď jsem na tom podobně jako ty. Jen se ti zdaleka nemůžu rovnat v čase stráveném venku a v počtu km v nohách...
Není tady
Dnes v půl šesté mi udělali radost prodavači z Alzy na Smíchově. Fronta čekajících byla až na ulici, ale díky svižné organizaci při vydávání zboží, šlo vše rychle. Byli zdvořilí a ochotní. To jsem dřív nezažila
Není tady
Teď jsem dodělala štrůdl - mňam. A dělá se pěkně, takže po obědě razím ven. Už se těším.
Není tady
Sluníčko.
Studené, ale zlaté.
Není tady
Tak to u nás se nakonec slunko objevilo jen na chvilinku a hend se schovalo. Ale i tak byla procházkqa pěkná. Štrůdl už je pryč - stavily se kobylky :-). Ale jelikož byli na výletě na jižní Moravě, dovezli ze sklípku víno a zbytek sekané. Takže hezký podvečer to byl.
Není tady
U nás sluníčko zůstalo schované.
Ráno jsem se dívala na 2. programu na pořad o folkloru a udělal mi radost nejen poslech kapely, ale i to, že na Domažlicku a Chodsku lidi pořád aktivně nosí kroje.
Není tady
Já za asistence sluníčka jela pro svůj tabáček do centra města, kde bylo "otevřeno".
Ruce a nohy na kole mě zábly i v zateplených botách a rukavicích...
Prvních dvacet minut, potom mě zahřívalo to, že dostanu, po čem toužím...
Když jsem v cílovém místě poznala, že tam kopou a je zavřeno, řekla jsem si - jedu dál. Už mě nic nezáblo.
Dojela jsem do druhého cíle, uvazovala kolo, a viděla sekjuriťáky, jak "identifikují" pochybné existence, to se mi líbilo. Šla jsem do nádražního tabáku skoro úplně bez strachu, že mi kolo, nebo cokoliv, někdo ukradne.
Není tady
Zítra je první políčko z adventního kalendáře
Není tady
No a?
Co když na to někdo nehledí?
Není tady
rina napsal(a):
No a?
Co když na to někdo nehledí?
Tak si hledí svého a těší se zase z jiných věcí, nebo ne? My se letos shodli, že uděláme nekomerční vánoce, a tak jsem dětem adventní kalendáře vyrobila. No, to je silné slovo
Posbírala jsem po baráku různé blbosti, nabalila do papírových pytlíčků, něco navázala do stromku a něco je v krabici, že to každé ráno poschovávám, aby to bylo i dobrodružství. S radostí mohu říct, mise splněna. Myslím, že nejde o to "co", ale jak se prožívá. My si jednoduše těch 24 dní užíváme po svém a to mi dělá radost. Chápu, že tobě třeba ne, ale zase tě těší něco jiného, tak si to užívej jak si přeješ ty, vždyť o tom to je
Není tady
Já se strašně moc těším na vánoce. Už tři dny před nima se totiž noci začínají zkracovat.
Není tady
rina napsal(a):
Já se strašně moc těším na vánoce. Už tři dny před nima se totiž noci začínají zkracovat.
Už aby to bylo! Ani těm psům se nechce z pelechu, když je tma
Není tady
Palomita napsal(a):
rina napsal(a):
No a?
Co když na to někdo nehledí?Tak si hledí svého a těší se zase z jiných věcí, nebo ne?
My se letos shodli, že uděláme nekomerční vánoce, a tak jsem dětem adventní kalendáře vyrobila. No, to je silné slovo
Posbírala jsem po baráku různé blbosti, nabalila do papírových pytlíčků, něco navázala do stromku a něco je v krabici, že to každé ráno poschovávám, aby to bylo i dobrodružství. S radostí mohu říct, mise splněna. Myslím, že nejde o to "co", ale jak se prožívá. My si jednoduše těch 24 dní užíváme po svém a to mi dělá radost. Chápu, že tobě třeba ne, ale zase tě těší něco jiného, tak si to užívej jak si přeješ ty, vždyť o tom to je
Není tady
Dnes napadl 1. sníh (letos)
Není tady
Palomita napsal(a):
Judyna napsal(a):
nemůžu než souhlasit
Mám to taky tak.
Vyrážím 2x týdně na Vysočinu, 3-4 v autě. Posledně jsme byli na Holoubku-zřícenina hradu na Daleš. přehradě,
v sobotu na Ketkovickém hradě a podél Oslavy...................10-12 km
je to paráda.................zítra vyrážíme zase
svačinu, termosku s čajem
jinak sama každý den na hodinu do lesa.........rychlou chůzí
mám to ráda čím dál víc
dřív jsem byla pecivál...........na výlet ojediněle, spíš na kafíčko, vínko, cigaretku................divadlo, dlouhé šaty, dolovená v hotelu u moře
teď............v hostelu ve spol. noclehárně, s baťůžkem, po horách................jsem zvědava na další vývoj
Není tady
LENNNA napsal(a):
A co na to autoškola?
Není tady
Aktuálne krásny západ slnka, hoci len na sídlištnom balkóne ... Ale v nedeľu som si užila západ slnka, kvázi vianočné trhy aj zvláštne, akoby filmové svetlo pri Dunaji a v centre... a mám aj pekné fotky.
Není tady
Palomita napsal(a):
LENNNA napsal(a):
A co na to autoškola?
Ani se neptej, byla zavřená. Jestli jsem dobře pochopila tabulku PSA, tak by se snad ve čtvrtek měla otevřít. Takže uvidím ve čtvrtek.... šílený. Už jsem zase nejezdila jak dlouho
Není tady