4.března : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 4.března : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny! 4.března : Stálice mezi moučníky? Vláčná a rychlá hrníčková bábovka z Granka 4.března : Krásná velikonoční dekorace. Stačí stará dřevěná krabička |
|
|
Asi jako minule a předminule. I když ten Hamáček nebyl špatný. A Ty?
Není tady
To byli Piráti? Já samozřejmě Kalouska.
Není tady
Proč právě jeho?
Pořád si myslím že si děláš pr.el! 🤡
Není tady
Já v tom "jedenáctém" viděla Babiše naživo v Brně. Připadal mi tehdy jako "vyskakovací kašpárek", dnes ho vidím jinak.
Minimálně jako že se hooodně prosadil. Udělal kroky, a následně činy, které u nás dlouho byly nevídané...
Není tady
Myslíš špatně. Patří k těm kteří budou navždy kopat do tvého milovaného agenta STB Bureše.
Není tady
Petře a další body programu, které jsou pro tebe rozhodující? Nějak se mi nechce věřit, že by ses spokojil jen s tím jedním
Není tady
Neznám nikoho, kdo volí Kalouska
Věřím, že si děláš pr...
Není tady
Mno, taky bych tomu chtěla věřit. Ale jestli si nedělá pr..., tak je na tom hodně špatně a celý BB, který mu fandí, taky, myslím.
🤒
Není tady
Takhle udává (pardon, jedná) strana TOP 09 v Evropském parlamentu.
https://www.youtube.com/watch?v=1-VED6dN78U
A Kalousek? Přítel Šťávy? Ten je vynikající.
Není tady
Palomita napsal(a):
Petře a další body programu, které jsou pro tebe rozhodující? Nějak se mi nechce věřit, že by ses spokojil jen s tím jedním
Nevěř tomu, že pro něj je cokoliv jiného rozhodující. Jde to vidět i zde v diskusích.
Není tady
Judyna napsal(a):
Asi jako minule a předminule. I když ten Hamáček nebyl špatný. A Ty?
Hamáček se mi teď hodně líbil
Není tady
Judyna napsal(a):
A Kalousek? Přítel Šťávy? Ten je vynikající.
Trochu jsem mrkla na to přátelství, a skoro mi vypadly oči z důlků... ☢️
Není tady
Holky klidně si volte agenta STB Bureše a rozkrádače státu.
Není tady
A vezměte sebou Bureše!
Komunisté, sbalte si svých pět švestek a táhněte do … Ruska!
https://pravyprostor.cz/komuniste-sbalt … -do-ruska/
Není tady
Petr100 napsal(a):
Holky klidně si volte agenta STB Bureše a rozkrádače státu.
A ty klidně zůstaň v klidu, až vyhraje a posléze se stane prezidentem.
Není tady
Budeš mít perfektního prezidenta. Agenta STB, zločinecký člen KSČ a rozkrádače peněz v republice.
Není tady
A copak?
Zločinecký člen KSČ ti nešel vyskloňovat?
Není tady
Omlouvám se spěchal jsem. Takže- zločineckého člena zločinecké KSČ. Spokojená?
Není tady
Petr100 napsal(a):
Omlouvám se spěchal jsem. Takže- zločineckého člena zločinecké KSČ. Spokojená?
Myslíš (doufáš) že nevyhraje?
Není tady
Máte dobrého velitele Bureše. Dobře se od něho učí jak rozkrádat státní peníze.
Český stát se proměnil v kriminální zrůdu. Premiér krade veřejné peníze a skoro všichni mlčí
...Nyní se potvrdilo, že státní dráhy poslaly od roku 2015 neuvěřitelných 112 milionů korun za inzerci do novin předsedy vlády a dříve ministra financí. Když to přeložíme do věcného pojmenování, tak jde o to, že Andrej Babiš krade veřejné peníze. Taková věta nemůže být napsána bez jasného rozmyslu o právních důsledcích. Podmět a přísudek, věta jednoduchá, skutkové tvrzení, které je správné doložit a vysvětlit třeba i u soudu: Premiér krade.
Dotace do pekárny Penam na výrobní linku pro toustový chleba. Dotace do luxusní farmy Čapí hnízdo. Dotace na zemědělskou půdu s nejasným vlastnictvím. Dotace na kuřata, prasata a krávy. Peníze státu do soukromých novin, které šíří propagandu vládní strany. Výhody při výrobě bionafty. Daňové podfuky s reklamou v rámci holdingu. Nepřátelské přebírání firem a sebevraždy okradených bývalých vlastníků. Zastavená daňová šetření. Agresivní verbální útoky na oponenty. A nekonečné tuny lží, pomluv, zastrašování, dehonestací, difamací, imbecilních předstíraček a absurdní sugesce lásky k lidu. K tomu všemu zbabělá elita země mlčí.
A České dráhy pod praporem propagace železniční dopravy inzerují v novinách premiérova vydavatelství Mafra. Má to logiku. Vždyť premiér vlastní i nejpoužívanější jízdní řády IDOS. Bez ctěných služeb a produktů firem našeho premiéra se tu, prosím pěkně, nelze už ani uprdnout. A včely navíc milují jeho řepku.
S požehnáním komunistické strany a proruského prezidenta se z České republiky pod vedením agenta totalitní policie stala ubohá kriminální zrůda. Banánová republika bez banánů, emirát bez Alláha, smutná kapitola z Knihy džunglí. Poděkování patří zaměstnancům holdingu, Janu Macháčkovi z Institutu pro politiku a společnost hnutí ANO 2011, státním zástupcům, editorům masových médií, velevážené justici i policii a mnoha pracovníkům z oblasti vědy a kultury za jejich ohlušující mlčení.
https://www.forum24.cz/cesky-stat-se-pr … pvsOdDPwS0
Není tady
forum 24.................to opravdu čteš?
Není tady
Říká Morpheus Neovi: - V Matrixu můžeš být čímkoli chceš. - Třeba bývalý agent StB, trestně stíhaný za podvody a zároveň i premiérem? - Ne, tak to ne. To jde jen v ČR!
Není tady
Věro toto forum není pro kobliháře. Pro ně je spousta jiných.
Není tady
Nejsem koblihíář, ale toto forum fakt nečtu
Není tady
Taky nejsem 🍩, ale 24ku považuju za FUJKU a čtou a propagujou ju jenom zaslepení blbci typu Petra a spol.
Stejně jako Respekt, který bohužel klesl na úroveň bulváru zaměřeného na "antibabiš Zemanovství"...
😥
Není tady